Plex media center

avpap εχει αγορασει εδω και καιρο. Εκανε την καρδια του πετρα και τραβηξε τη σκανδαλη τον δεκεμβριο του '16 στα 120 ευρω :)

Δεν νομιζω οτι μεταφερετε, πρεπει να ειναι προσφορα "δεμενη" με συγκεκριμενο user account.
Δοκιμασει να στειλεις το λινκ σε φιλο σου που ενδιαφερεται μπας και, αλλα χλωμο το κοβω.

Σου δίνει κωδικό βασικά που μπορείς να τον κάνεις apply στην σελίδα που αγοράζεις το pass (?)

Εδώ φαίνεται σαν να γίνεται: https://www.reddit.com/r/PleX/comments/8dqaa3/plex_lifetime_code_comment_if_you_used_it/

Ακριβώς το ίδιο έλαβα με άλλον κωδικό φυσικά.

Όποιος το θέλει να το πει εδω παιδιά, εμένα δεν μου χρειάζεται, μια χαρά κάνω την δουλειά μου χωρίς αυτό.

Έχω μια σειρά και δεν μπορώ να βρω υπότιτλους. Στο KODI βλέπω πως τους έχει το bsplayer. Δεν μπορώ να βρω όμως plugin για το plex. Έχετε κάτι υπόψιν;

Γεια σας,

δοκιμασε το Sub-Zero plugin, εγω το χρησιμοποιω πιο πολυ για υποτιτλους στα Αγγλικα, βρισκει και Ελληνικους αλλα δε εχουν θεμα αρκετες φορες!

Δυστυχώς δεν έχει. Και μου κάνει τρομερή εντύπωση. Σκέψου ότι έβαλα και το MPC-HC που έχει και αυτό μερικές πηγές αλλά τα ίδια. Κανένα αποτέλεσμα. Και είναι πολύ γνωστή σειρά. Προς το παρών έχω βάλει το Kodi και παίζω από εκεί.

Το subzero ειναι με διαφορα το καλυτερο plugin για υποτιτλους. Σιγουρα ομως το kodi εχει πιο πολλα addons (και πηγες) για αυτο το θεμα. Προσωπικα νομιζω οτι η καλυτερη λυση ειναι kodi+official plex addon. Συνδυαζεις τον εξαιρετικο player του kodi (με κανονικο fast forward και οχι τα skip του plex player) και τη δυνατοτητα να κατεβαζεις και να κανεις offset υποτιτλους. Το κακο ειναι οτι οι υποτιτλοι που θα κατεβουν μεσω του addon δεν τοποθετουνται στον φακελο του αρχειου βιντεο, οποτε θα πρεπει ειτε να το μετακινησετε (και μετονομασετε) χειροκινητα ειτε καθε φορα που παιζετε το αρχειο να ξανακατεβαζετε τους υποτιτλους.

Το Kodi δυστυχώς δε μου έχει καθίσει καλά. Πολλά κολλήματα. Τουλάχιστον σε εμένα. Πχ το έβαλα προχτές βράδυ να μου σκανάρει τη βιβλιοθήκη μου. Μη φανταστείτε τίποτα τραγικό. 200 ταινίες και 3 σειρές. Βέβαια η μια σειρά είναι τα άπαντα των Looney Tunes που έχει 1100 επεισόδια. Και η άλλη που με ενδιαφέρει 450. Αλλά δεν έχει να λέει. Χτες το πρωί το βρήκα κλειστό. Είχε κρεμάσει κάποια στιγμή. Και δεν έχω τίποτα από plugins. Μερικά για υπότιτλους και όλα τα skins. Δε με ενδιαφέρει τίποτε άλλο.

Το Plex από την άλλη δε με έχει απογοητεύσει ποτέ. Το έχω πάνω από 4 χρόνια και μου έχει κάνει μόλις μια "χαζομάρα" φέτος το χειμώνα που διέγραψα κάμποσες ταινίες και δεν έφευγαν από τη λίστα. Σκέφτομαι κάποια στιγμή να χτυπήσω ένα Lifetime Pass σε προσφορά. Επίσης στο άμεσο μέλλον θέλω ένα NAS για αυτό το λόγο μαζί με το Roon.

Re: Απάντηση: Plex media center

Το Kodi δυστυχώς δε μου έχει καθίσει καλά. Πολλά κολλήματα. Τουλάχιστον σε εμένα. Πχ το έβαλα προχτές βράδυ να μου σκανάρει τη βιβλιοθήκη μου. Μη φανταστείτε τίποτα τραγικό. 200 ταινίες και 3 σειρές. Βέβαια η μια σειρά είναι τα άπαντα των Looney Tunes που έχει 1100 επεισόδια. Και η άλλη που με ενδιαφέρει 450. Αλλά δεν έχει να λέει. Χτες το πρωί το βρήκα κλειστό. Είχε κρεμάσει κάποια στιγμή. Και δεν έχω τίποτα από plugins. Μερικά για υπότιτλους και όλα τα skins. Δε με ενδιαφέρει τίποτε άλλο.

Το Plex από την άλλη δε με έχει απογοητεύσει ποτέ. Το έχω πάνω από 4 χρόνια και μου έχει κάνει μόλις μια "χαζομάρα" φέτος το χειμώνα που διέγραψα κάμποσες ταινίες και δεν έφευγαν από τη λίστα. Σκέφτομαι κάποια στιγμή να χτυπήσω ένα Lifetime Pass σε προσφορά. Επίσης στο άμεσο μέλλον θέλω ένα NAS για αυτό το λόγο μαζί με το Roon.
Παρεξηγησες. Εννοούσα να δοκιμάσεις το Kodi μόνο ως player με το Plex add-on να αναλαμβάνει τη διασύνδεση Plex server - Kodi. Δεν χρειάζεται σκαναρισμα της βιβλιοθήκης σου από το Kodi

Κατάλαβα τι λες. Αλλά το έχω πάρει στραβά σαν εφαρμογή. Προσωρινά βλέπω μέσα από εκεί τη σειρά μέχρι να τη βαρεθώ και να τη σβήσω. Επίσης έχω μάθει και στις διάφορες ευκολίες των players όπως αυτόματη ρύθμιση μεγέθους, snap to edges κτλ. Και εδώ το Kodi δεν τα καταφέρνει καλά καθώς είναι σχεδιασμένο για full screen. Βέβαια ούτε το PMP κάνει τα ίδια αλλά το γεγονός πως μου κατεβάζει υπότιτλους με σχεδόν 100% επιτυχία και έχει και το cross reference στα στοιχεία χωρίς καμία δική μου παρέμβαση είναι μεγάλο +. Είναι ελάχιστες οι σειρές και οι ταινίες που έχω βάλει χέρι. Ενώ το Kodi δυστυχώς δεν διαβάζει καλά τα στοιχεία. Και εννοείται πως βλέπουν τους ίδιους φακέλους.

Απάντηση: Re: Plex media center

Το subzero ειναι με διαφορα το καλυτερο plugin για υποτιτλους. Σιγουρα ομως το kodi εχει πιο πολλα addons (και πηγες) για αυτο το θεμα. Προσωπικα νομιζω οτι η καλυτερη λυση ειναι kodi+official plex addon. Συνδυαζεις τον εξαιρετικο player του kodi (με κανονικο fast forward και οχι τα skip του plex player) και τη δυνατοτητα να κατεβαζεις και να κανεις offset υποτιτλους. Το κακο ειναι οτι οι υποτιτλοι που θα κατεβουν μεσω του addon δεν τοποθετουνται στον φακελο του αρχειου βιντεο, οποτε θα πρεπει ειτε να το μετακινησετε (και μετονομασετε) χειροκινητα ειτε καθε φορα που παιζετε το αρχειο να ξανακατεβαζετε τους υποτιτλους.

Αυτό είναι επιλέξιμο, αν θα τους κατεβάζει δίπλα στο αρχείο ή σε συγκεκριμένη τοποθεσία - το 'δίπλα στο αρχείο' είναι προεπιλογή.

Όταν τους κατεβάζεις ενώ είσαι στο περιβάλλον του Plex add-on δεν υπάρχει η γνωστή SMB διεύθυνση οπότε νομίζω ότι δεν μπορεί να τους κατεβάσει στον φάκελο.

Για οποιον πιθανως ενδιαφερεται να πω οτι το plex υποστηριζει podcasts και με δυνατοτητα download στις φορητες συσκευες.

Παρόλο του ότι το βλέπει to PLEX η OLED δεν μου δείχνει υπότιτλους .Τι κάνουμε ?

Το Plex είναι στο NAS .

Θα επιλέξεις να εμφανίζονται πάντα οι υπότιτλοι, είτε στις ρυθμίσεις του server είτε στου client, δεν θυμάμαι. Σε αυτή τη περίπτωση όμως θα γίνεται transcoding στον server οπότε θα πρέπει να είναι αρκετά δυνατός

Θα πω αυτό που έχω πει και αλλού, στο thread για τις LG B7V συγκεκριμένα.
Εγώ από την αρχή έκανα την επιλογή να κάνω muxing τους υπότιτλους σε εσωτερικούς, σε κάθε matroska που κατεβάζω, αφού ελέγξω και διορθώσω ορθότητα και timing με το subtitle workshop, με το MKVToolnix. Έτσι δεν αντιμετώπισα ποτέ θέμα ασυμβατότητας του εκάστοτε Media Server του NAS μου (έχω ξεκινήσει από twonky, τώρα Plex) με τον όποιο αξιοπρεπή media player (εξαιρείται ο player των Samsung τηλεοράσεων), και ούτε μπλέχτηκα ποτέ με transcoding το οποίο το στο σήμερα αναιμικό μου κάποτε πολύ καλό QNAP μου δεν ξέρω αν θα άντεχε.

Παρόλο του ότι το βλέπει to PLEX η OLED δεν μου δείχνει υπότιτλους .Τι κάνουμε ?

Το Plex είναι στο NAS .
Με synology + plex client σε LG ολα καλα. Ποιο είναι το setup σου ;

Πριν την ξεκινήσεις την ταινία επιλέγεις υπότιτλο ή μετα απο τις 3 τέλειες

Ο dlna του plex δινει μονο τον 1ο εσωτερικό σε εμενα.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο scanner του μου έβγαλε ολα τα info στα αγγλικά. Παιζει imdb + ελληνικά;

Και βαθμολογία imdb δεν εχουν ολα.

Ότι εχει βρει λαθος πως το διορθώνουμε ;

Κλικ επάνω στη ταινία να ανοίξει τις πληροφορίες της και μετά από τις "..." πάνω δεξιά διαλέγεις το "Fix match...". Σε εμένα ελάχιστες ταινίες δεν αναγνώρισε, έχω όμως στο nfo κάθε ταινίας imdb link. Και έχω πολλές ταινίες στο NAS.
IMDB rating δεν μου φέρνει κι εμένα σε κάποιες ταινίες, αλλά μιλάμε για 1-2% και είναι μάλλον τηλεταινίες

Κλικ επάνω στη ταινία να ανοίξει τις πληροφορίες της και μετά από τις "..." πάνω δεξιά διαλέγεις το "Fix match...". Σε εμένα ελάχιστες ταινίες δεν αναγνώρισε, έχω όμως στο nfo κάθε ταινίας imdb link. Και έχω πολλές ταινίες στο NAS.
IMDB rating δεν μου φέρνει κι εμένα σε κάποιες ταινίες, αλλά μιλάμε για 1-2% και είναι μάλλον τηλεταινίες
Αν παιζει .nfo με λινκ οκ. Θα το κάνω οπως στο egreat YAMJ.

Imdb και ελληνικά ?

Κατι ειδα στο setup αποεπιλεγμενο αλλα δεν κατάλαβα ακριβώς για ποιες περιπτώσεις ειναι.

Το εβαλα να παιρνει πρωτα απο imdb. Οποτε εστρωσαν τωρα.

Δεν εχω καταφέρει μονο να κατεβαζει τις περιγραφές στα ελληνικά.