Plex media center

Καλησπερα και απο μενα.Ασχολουμαι εδω και λιγο καιρο με το plex και εχω καμια μικρα προβληματακια.1)Οταν κλεινω το πλεχ στο υπολογιστη και το ανοιγω την αλλη μερα εχουν χαθει η ρυθμισεις που ειχα κανει.Παραδειγμα ενω αλλαζω το μεγεθος στους υποτιτλους την αλλη μερα που ανοιγω ξανα το plex εχει παει την ρυθμιση στο αρχικο.2)Πολλες φορες οταν βαζω τους υποτιλους πριν ξεκινησω την ταινια δεν τους παιζει και χρειαζεται η να τους ξαναβαλω μεσα στην ταινια οταν παιζει η να σταματησω την ταινια και να την ξαναρχισω.

O server στο PC και ο client που ειναι ?

Δεν μου κανει κατι τετοιο αλλα ειμαι με synology και client στην LG.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μιλαω για το pc Που ειναι server.στο android που βλεπω δεν υπαρχει τετοιο θεμα.οσον αφορα τους υποτιτλους μερικες φορες μου το κανει και στο android player

Τελευταίο εννοείτε το 1.13.9.5456 και προτελευταίο το 1.13.8.5395;

Νέα Έκδοση 1.14.0.5470 (δεν έχω βάλει ούτε το προηγούμενο και ούτε αυτό)

Διορθώνει

(Butler) Reduce the amount of temp memory in processing items in certain butler tasks.
(DVR) Avoid timeouts when retrieving the best lineup during DVR setup (#9161)
(DVR) Display better error messages when tunes fail because of antenna signal issues (#7049)
(DVR) Recordings would sometimes fail at the start with "Error 3 (The recording was aborted)". (#8871)
(Live TV) Make sure conflict dialog is always shown if Live TV session will be cancelled when recordings start. (#7659)
(Metadata) Chapters and respective images were out of order (issues#195)
(Transcoder) Resolved a rare deadlock (#9332)
Automatic port mapping could fail with some older routers (#9335)
Deletion policy for unwatched TV episodes will now use `addedAt` rather than `originallyAvailableAt` to calculate the time period of episodes to keep. (ux#440)
Fix for Server Unreachable and Remote Access issues (#9228)
Incorrect network addresses could be displayed in systems with multiple interfaces (#9109)
Updated TV deletion policy text for clarity. (#7249)

Αφού πληρώνεις, τι νόημα έχει να αλλάξουμε αυτές που ήδη έχουμε...

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αφού πληρώνεις, τι νόημα έχει να αλλάξουμε αυτές που ήδη έχουμε...

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για κάποιον που δεν έχει υπάρχουσα συνδρομή και ψάχνεται, αν έχει στημένο Plex ίσως να έχει ενδιαφέρον. Προσωπικά είμαι Spotify οικογενειακό και δεν το κουνάω.
Επίσης το tidal είναι αυτό που προσφέρει lossless ποιότητα; Είναι κάτι που το θέλουν κάποιοι.

Ουσιαστικά δώρο το plex pass.

TIDAL HiFi + Plex Pass: 13.99 per month

γιατί κανονικά

TIDAL Premium: 6.99 per month
TIDAL Hifi: 13.99 per month

Plex Pass: 4.99 per month

Έκδοση 1.14.1.5488
Νέο

(Web) Updated to 3.77.4
(DVR) New DVR scheduler

Διορθώνει

(DLNA) DLNA clients would not report timeline states for Now Playing (#9347)
(DVR) Don't return an error message when shutting down a live TV session in a normal way (#9277)
(DVR) Fixed bug that prevented scheduling of recordings with `HD only` setting. (#9226)
(DVR) Properly parse episode number from dd_progid field in XMLTV data (#9419)
(DVR) Revert timeout changes, should help with timeouts during tune startup (#9473, #9437)
(HTTP) Enabling IPv6 support could prevent IPv4 connections from being accepted on some FreeBSD systems (#9405)
(Radio) Only expose Discovery Radio if there is a linked TIDAL account (#9428)
(Relay) The relay service may not function when server support for IPv6 is enabled on some systems (#9399)
(SSDP) Better checking for invalid IP addresses in location field of SSDP XML
(Streaming Brain) More exact accounting of bandwidth buckets to reduce bandwidth going unused (#9273)
(Subtitles) Some subtitles could not be downloaded by shared users (#9323)
(Subtitles) Subtitles aquired by the OpenSubtitle agent could cause playback failures on Nvidia SHIELD
Improve robustness when routers fail to respond to port-mapping refresh requests in time (#9107)
The server could crash when using network interface aliases on macOS (#9344; rdar://46083980)

εχει κανεις αλλος προβλημα με το plex.Απο χθες το πρωι δεν μπορει να φτιαξει εξωφυλλα σε καμια ταινια που περναω.Φωρτωνει συνεχεια και μετα απο ωρα που τελειωνει η δεν εχει εξωφυλλο η οταν εχει εξωφυλλο μπαινοντας στην ταινια δεν εχει ουτε τους ηθοποιους που παιζουν οθτε την υποθεσει της ταινιας και γενικα το εξωφυλλο ειναι θολο

και εγω τα παλια τα βλεπω μια χαρα.Οτι καινουργιο προσπαθω να φτιαξω απο χθες εχω αυτο το προβλημα

Έβαλα μια νέα τώρα και όλα κανονικά

Σου βγάζει για εικόνα κάποιο στιγμιότυπο της ταινίας χωρίς Info ?

Δοκίμασε πάνω στην ταινία, "Ανανέωση Μεταδεδομένων" ή "Διόρθωση Αντιστοίχησης"

Επίσης με ποια σειρά έχεις να βρίσκει τα δεδομένα των ταινιών και από που ?

Μήπως κάποιο από όλα δεν δουλεύει.

δεν μπορω να καταλαβω το προβλημα λυθηκε αφου εσβησα το Plex απο τον υπολογιστη και το ξαναπερασα.