Κανει transcoding o plex server? Αν ναι και ο plex server ειναι σε μηχανακι που δεν το σηκωνει ισως γι'αυτο.Έβαλα 4κ ταινία στο shield μέσω plex και βλέπω κολλάει γιατί; από kodi πάει νεράκι.
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κανει transcoding o plex server? Αν ναι και ο plex server ειναι σε μηχανακι που δεν το σηκωνει ισως γι'αυτο.Έβαλα 4κ ταινία στο shield μέσω plex και βλέπω κολλάει γιατί; από kodi πάει νεράκι.
Υπότιτλους χώρια τους έχω νομίζω κάνει transcodeδοκιμασε χωρις υποτιτλους και αν δεν κολλαει, φταιει αυτο που σου ειπα
Το shield αποκλείεται να μην σηκώνειΚανει transcoding o plex server? Αν ναι και ο plex server ειναι σε μηχανακι που δεν το σηκωνει ισως γι'αυτο.
Το shield αποκλείεται να μην σηκώνει
Ναι στο shieldΕχεις εγκαταστησει στο shield τον Plex Server? Ρωταω γιατι εγω ας πουμε τον εχω βαλει στο NAS που μενει μονιμως ανοιχτο σε αντιθεση με το media player οπου εχω εγκαταστησει τον plex client (οπως και στην TV) για να κανω τη δουλεια μου
Παιδια καλησπέρα. χρησιμοποιω plex περιπου 5 χρονια. Τρεχω τον server σε mac mini και την βιβλιοθηκη την εχω σε synology ds214. Το συστημα το εχω σεταρει πριν 5 χρονια και δουλευε απροβληματιστα. client χρησιμοποιω apple tv, ipad και μιας samsung tv. Τελευταια λογω παιδιων, δουλειών και netflix είχα χαλαρώσει την χρήση του.
Πριν απο δυο μέρες προσπάθησα να δω μια σειρά και ανακαλυψα οτι τα όλα μου τα περιεχόμενα τα βγαζει unavailable (κοκκινο ταμπελακι διπλα στον τιτλο). Το περιεργο είναι οτι δεν είχα κανει τιποτα, σε server, synology και clients. Έχω δοκιμάσει πλέον τα πάντα. update firmware του synology, reboot του synology και του macmini, πειραγμα των settings του server. τιποτα.
Το περιεργο έιναι ότι ενώ πέρασα καινούρια επισόδεια σε σειρές και το scan τις αναγνώρισε, πάλι unavailable τα βγάζει.
Έχει σντιμετωπίσει κανείς κατι παρόμοιο τελευταια?
ευχαριστώ και συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο!
Από ότι είδα εμφανίζεται η επιλογή μόνο σε εξωτερικούς.Έχω το Shield από το τέλος Νοεμβρίου και μόλις πριν 3-4 ημέρες χρειάστηκα να διορθώσω το timing σε υπότιτλους με player τον Plex στο Shield και είδα ότι δεν γίνεται, όπως απίθανα εύκολα γινόταν στο WD TV Gen3 που αντικατέστησε.
Εσύ λες ότι γίνεται. Πως και από πότε; Σε εξωτερικούς αποκλειστικά;
Μα πως είναι δυνατόν ο εσωτερικός υπότιτλος του mkv να είναι out of sync?! Τόσο χάλια rip?Thanks. Θα το δοκιμάσω, ένα gMKVExtractGUI στο NAS θα χρειαστεί
Έκδοση 1.14.1.5488
Νέο
(Web) Updated to 3.77.4
(DVR) New DVR scheduler
Διορθώνει
(DLNA) DLNA clients would not report timeline states for Now Playing (#9347)
(DVR) Don't return an error message when shutting down a live TV session in a normal way (#9277)
(DVR) Fixed bug that prevented scheduling of recordings with `HD only` setting. (#9226)
(DVR) Properly parse episode number from dd_progid field in XMLTV data (#9419)
(DVR) Revert timeout changes, should help with timeouts during tune startup (#9473, #9437)
(HTTP) Enabling IPv6 support could prevent IPv4 connections from being accepted on some FreeBSD systems (#9405)
(Radio) Only expose Discovery Radio if there is a linked TIDAL account (#9428)
(Relay) The relay service may not function when server support for IPv6 is enabled on some systems (#9399)
(SSDP) Better checking for invalid IP addresses in location field of SSDP XML
(Streaming Brain) More exact accounting of bandwidth buckets to reduce bandwidth going unused (#9273)
(Subtitles) Some subtitles could not be downloaded by shared users (#9323)
(Subtitles) Subtitles aquired by the OpenSubtitle agent could cause playback failures on Nvidia SHIELD
Improve robustness when routers fail to respond to port-mapping refresh requests in time (#9107)
The server could crash when using network interface aliases on macOS (#9344; rdar://46083980)
Η βιβλιοθήκη σου να είναι δομημένη όπως την θέλει. Από εκεί και πέρα τα βρίσκει όλα μόνο του.Θα επιχειρήσω εντός των ημερών να σεταρω το plex με την tv. Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ media player και δεν έχω εικόνα για το plex.
Υπάρχει κάποιο "μυστικό" ή κάποιο σημείο κλειδί που πρέπει να έχω υποψην μου?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.