Plex media center

Έβαλα 4κ ταινία στο shield μέσω plex και βλέπω κολλάει γιατί; από kodi πάει νεράκι.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κανει transcoding o plex server? Αν ναι και ο plex server ειναι σε μηχανακι που δεν το σηκωνει ισως γι'αυτο.

δοκιμασε χωρις υποτιτλους και αν δεν κολλαει, φταιει αυτο που σου ειπα
Υπότιτλους χώρια τους έχω νομίζω κάνει transcode

Κανει transcoding o plex server? Αν ναι και ο plex server ειναι σε μηχανακι που δεν το σηκωνει ισως γι'αυτο.
Το shield αποκλείεται να μην σηκώνει

Το shield αποκλείεται να μην σηκώνει

Εχεις εγκαταστησει στο shield τον Plex Server? Ρωταω γιατι εγω ας πουμε τον εχω βαλει στο NAS που μενει μονιμως ανοιχτο σε αντιθεση με το media player οπου εχω εγκαταστησει τον plex client (οπως και στην TV) για να κανω τη δουλεια μου

Εχεις εγκαταστησει στο shield τον Plex Server? Ρωταω γιατι εγω ας πουμε τον εχω βαλει στο NAS που μενει μονιμως ανοιχτο σε αντιθεση με το media player οπου εχω εγκαταστησει τον plex client (οπως και στην TV) για να κανω τη δουλεια μου
Ναι στο shield

την ώρα που σκαλώνει, αν πας στο server στο activity τι σου λέει για την ταινία ? (video/audio)

Βγάζει transcode ?

Client που έχεις ? tv (και τι) ?

Το plex αν καταλάβει (σωστά ή λάθος) ότι το άλλο άκρο δεν υποστηρίζει κάτι (πχ HDaudio) ξεκινάει τα transcoding.

Τελικά για κάποιο λόγο ο plex server στο mac mini δεν διάβαζε σωστά το directory του synology.

Το πρόβλημα λύθηκε αφού έκανα update το mac mini στο mojave και τώρα όλα καλά.

Παιδια καλησπέρα. χρησιμοποιω plex περιπου 5 χρονια. Τρεχω τον server σε mac mini και την βιβλιοθηκη την εχω σε synology ds214. Το συστημα το εχω σεταρει πριν 5 χρονια και δουλευε απροβληματιστα. client χρησιμοποιω apple tv, ipad και μιας samsung tv. Τελευταια λογω παιδιων, δουλειών και netflix είχα χαλαρώσει την χρήση του.

Πριν απο δυο μέρες προσπάθησα να δω μια σειρά και ανακαλυψα οτι τα όλα μου τα περιεχόμενα τα βγαζει unavailable (κοκκινο ταμπελακι διπλα στον τιτλο). Το περιεργο είναι οτι δεν είχα κανει τιποτα, σε server, synology και clients. Έχω δοκιμάσει πλέον τα πάντα. update firmware του synology, reboot του synology και του macmini, πειραγμα των settings του server. τιποτα.

Το περιεργο έιναι ότι ενώ πέρασα καινούρια επισόδεια σε σειρές και το scan τις αναγνώρισε, πάλι unavailable τα βγάζει.

Έχει σντιμετωπίσει κανείς κατι παρόμοιο τελευταια?

ευχαριστώ και συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο!

Έχω το Shield από το τέλος Νοεμβρίου και μόλις πριν 3-4 ημέρες χρειάστηκα να διορθώσω το timing σε υπότιτλους με player τον Plex στο Shield και είδα ότι δεν γίνεται, όπως απίθανα εύκολα γινόταν στο WD TV Gen3 που αντικατέστησε.
Εσύ λες ότι γίνεται. Πως και από πότε; Σε εξωτερικούς αποκλειστικά;

Έχω το Shield από το τέλος Νοεμβρίου και μόλις πριν 3-4 ημέρες χρειάστηκα να διορθώσω το timing σε υπότιτλους με player τον Plex στο Shield και είδα ότι δεν γίνεται, όπως απίθανα εύκολα γινόταν στο WD TV Gen3 που αντικατέστησε.
Εσύ λες ότι γίνεται. Πως και από πότε; Σε εξωτερικούς αποκλειστικά;
Από ότι είδα εμφανίζεται η επιλογή μόνο σε εξωτερικούς.

Έχω το κακό συνήθειο να ενσωματώνω Ελληνικούς στη ματρόσκα όπως και Αγγλικούς ή Γαλλικούς ανάλογα με τη γλώσσα της ταινίας, αν δεν έχει. Μου έμεινε η συνήθεια από παλαιότερα media players που σε συνδυασμό με DLNA/NAS δεν τα πήγαιναν καλά με εξωτερικούς και με την κωδικοποίηση τους. Αν έφταιγε το MP ή το NAS δεν το έψαξα ποτέ, τώρα είμαι στο 2ο NAS (Promise, QNAP) και είχα όλα τα WD TV.
Αφού η ενσωμάτωση αποτελεί λύση όπως και να έχει (εκτός των mp παλιών Samsung TVs) το κάνω πάντα έκτοτε, αφαιρώντας και ότι stream δεν με ενδιαφέρει. Αφού βρω τους πιο αποδεκτούς ορθογραφικά (να μην μου βγουν τα μάτια, όπως στα fora) Ελληνικούς, τσεκάρω πρόχειρα το timing τους με το Subtitle Workshop και τους muxάρω (φοβερός ελληνικός όρος, έ;;)).
Αυτός ο υπότιτλος πήγαινε καλά αρχή και τέλος, στη μέση έχανε λίγο και η καλή μου τους έχει ανάγκη.

BTW κρίμα που χάσαμε το 'Εργαστήρι Υποτίτλων' και τον Amerzone, έβγαζαν σούπερ υπότιτλους.

Έκδοση 1.14.1.5488
Νέο

(Web) Updated to 3.77.4
(DVR) New DVR scheduler

Διορθώνει

(DLNA) DLNA clients would not report timeline states for Now Playing (#9347)
(DVR) Don't return an error message when shutting down a live TV session in a normal way (#9277)
(DVR) Fixed bug that prevented scheduling of recordings with `HD only` setting. (#9226)
(DVR) Properly parse episode number from dd_progid field in XMLTV data (#9419)
(DVR) Revert timeout changes, should help with timeouts during tune startup (#9473, #9437)
(HTTP) Enabling IPv6 support could prevent IPv4 connections from being accepted on some FreeBSD systems (#9405)
(Radio) Only expose Discovery Radio if there is a linked TIDAL account (#9428)
(Relay) The relay service may not function when server support for IPv6 is enabled on some systems (#9399)
(SSDP) Better checking for invalid IP addresses in location field of SSDP XML
(Streaming Brain) More exact accounting of bandwidth buckets to reduce bandwidth going unused (#9273)
(Subtitles) Some subtitles could not be downloaded by shared users (#9323)
(Subtitles) Subtitles aquired by the OpenSubtitle agent could cause playback failures on Nvidia SHIELD
Improve robustness when routers fail to respond to port-mapping refresh requests in time (#9107)
The server could crash when using network interface aliases on macOS (#9344; rdar://46083980)

Έκδοση 1.15.2.793
Διορθώνει

- (Analysis) Chapters for multi-part media was not correctly imported (#9554)
- (DVR) Don't schedule in progress airings if sub doesn't allow partials. (#9688)
- (DVR) Fix a long-standing but rare crash when starting a live tune (#7790)
- (Dashboard) User counts in Top Played could be inaccurate (#9730)
- (Transcoder) A few seconds of audio could be missing after seeking while Direct Streaming both audio and video (#9658)
- (Transcoder) Seeking could be unreliable with some DASH clients (#9137)

Θα επιχειρήσω εντός των ημερών να σεταρω το plex με την tv. Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ media player και δεν έχω εικόνα για το plex.
Υπάρχει κάποιο "μυστικό" ή κάποιο σημείο κλειδί που πρέπει να έχω υποψην μου?

Θα επιχειρήσω εντός των ημερών να σεταρω το plex με την tv. Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ media player και δεν έχω εικόνα για το plex.
Υπάρχει κάποιο "μυστικό" ή κάποιο σημείο κλειδί που πρέπει να έχω υποψην μου?
Η βιβλιοθήκη σου να είναι δομημένη όπως την θέλει. Από εκεί και πέρα τα βρίσκει όλα μόνο του.

Που θα τρέχεις τον server ?

Τα δικαιώματα στους φακέλους για τον service χρήστη να προσέξεις για να Μην ψάχνεις τζαπα γιατι δεν σκαναρει

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk