Πληροφορίες Switcher

ααα οκ :-P το θεμα ειναι οτι ειδη εχω ...ξεκοκαλιασει το google εχω κατεβασει ενα σωρο προγραμματα "νομιμα" γκουχου γκουχου ....ή εστω τριαλς που μετα θα γινουν "νομιμα" και απλα περιμενα και το λαπ τοπ για να σας ρωτησω τι να βαλω..αλλα αφου τα εχω θα κανω καμια λιστα απο αυτα που συγκεντρωσα να μου πειτε την γνωμη σας και για το use που το θελω το mac!

Απάντηση: Re: Πληροφορίες Switcher

Ειλικρινά σου εύχομαι να μην καθυστερήσει και να είσαι από τους τυχερούς.
Αν πάντως σου έρθει σε λιγότερο από 25 μέρες, ε δεν παίζεις και κανα λόττο την ημέρα που θα το πάρεις?

μονο λοτο?

θα παω να παρω λαχνους πρωτοχρονιατικους για το 2008 και το 2009 :-P
μην σου πω οτι θα μπω και σε μετοχες στο χρηματιστηριο εκει να δεις τυχη :-P

παιδια ...(σορρυ που σας λεω και παιδια ελπιζω να μην εχετε προβλημα απλα νιωθω ανετα αναμεσα σε ομοιπαθεις :-P) λολ

ηθελα να ρωτησω..
αν εχεις ενα παιχνιδι το οποιο παιζει σε mac ειναι κανονικα κατασκευασμενο για mac δηλαδη (απο αυτα που υπαρχουν πχ call of duty 2, halo, κλπ κλπ ) μπορεις να συνδεθεις σε λαν και να παιξεις με αλλους που εχουν το ιδιο παιχνιδι αλλα σε pc version..... και πιθανοτατα ο σερβερ στηνετε πανω σε καποιο απο τα pc τους ..η να συνδεθεις στο internet και να παιξεις κανονικα?

αυτο που με απασχολει ειναι πως συμπεριφερετε το μακ οταν συνδετε σε λαν δυκτιο pc .....τα games..τα apps ..συνηπαρχουν καλα με pc? η πρεπει να βαλω bootcamp η parralles ξερω γω και να τρεψω απο εκει pc version παιχνιδια ...
(εχω δει τα βιντεακια στο youtube και εχω ορεξη να φορτωσω κανα Counter Strike Source στο macbook)(μην πεταξετε απο τωρα τις πετρες ...καθηστε να δειτε τι θα γινει οταν το παρω και στα χερια μου ακομα ειμαστε στο .σταδιο της υπομονης...)

Οι Μacintosh δεν έχουν προβλήματα δικτύωσης με τα PC. Συνεργάζονται άψογα. Οσον αφορά τα παιχνίδια δεν γνωρίζω γιατί δεν παίζω, αλλά δεν βλέπω να υπάρχει πρόβλημα. Ας μας πούν και οι gamers.

Ημερομηνία παραγγελίας Κατάσταση παραγγελίας Από
02/21/2007 STATUS_PENDING 02/22/2007

και σημερα εχουμε 28/2/007 νομιζω ειμαι σε καλο δρομο .... μισος μηνας ακομα φτανει? ...
(ενταξει κοιταξτε δεν μπορω να πω
το εχω αποδεχτει οτι δεν προκειτε να το παρω αυριο πχ..(χαχαχα)
αλλα μερικες φορες μου την δινει που ενω πληρωνω για κατι (δεν το περνω και δωρο) ...το οποιο προερχετε απο την μεγαλυτερη εταιρια υπολογιστων στον κοσμο...πρεπει να ειμαι σε αναμονη ενος μηνα..λες και παραγγειλα απο την αγγλια χειροποιητο αμαξι με βαφη που θα φερουν απο σπανιες πετρες απο την σεληνη και δερματινα καθισματα απο καγκουρο
τουλαχιστον αν παραγγελνα αυτο το αμαξι θα ηξερα οτι θα περιμενω για λιγο αλλα θα το εχω...
με την rainbow σκεφτεσε οτι θα περιμενεις για παντα..και σταυρωνεις τα δαχτυλα κανεις χιλιες προσευχες πας γονατιστος στην παναγια της τινου..για να μην ειανι ελλατωματικο το μηχανιμα και χρειαστει να γυρισεις πισω σε αυτους...
και να φανταστητε γκρινιαζω απο τωρα που καλα καλα δεν ειμαι ουτε στην face one της αναμονης ή οπως το αποκαλουνε αυτοι..εκει περα..για να μας κοροιδευουν..)

Ηρθε επιτελους το MacBook μου!
Εκανε δυομισι μηνες να ερθει αλλα ηρθε σημερα!
Και ειναι τελειοοοοοο!

Και ειναι τελειοοοοοο!

εισαι κακος πολυ κακος :damnyou:

αντε βρε μεγια σουυ!!!!-bye- -bye-
αυτο με τους δυομιση μηνες δεν μου αρεσε και πολυ

[εσυ το ειχες παραγγειλει ομως απο τα myltirama και δεν ειχαν αλλα?]

Και ειναι τελειοοοοοο!

Καλορίζικο!! Περιμένουμε εντυπώσεις και φωτογραφίες στο σχετικό θέμα!:SFGSFGSF:

λοιπον τα νεα μου ειναι τα εξης..
σημερα το πρωι πριν λιγα λεπτα με πειρε τηλ. καποιος κυριος απο την rainbow να μου πει οτι πρεπει να κανω καποια προπληρωμη πρωτα ...γιατι το macbook ειναι με αλλαγες (επειδη εβαλα 2g ram) και μου λεει μολις γινει η πληρωμη θα ξεκινησει η παραγγελεια που θα διαρκεσει ....20-25 μερες
και εχω να κανω μια ερωτηση....
να πηδηξω τωρα απο το μπαλκονι η μετα?
οχι τπτ αλλο δεν θα παθω και τπτ σε μονοκατοικια ζω..... και μετα θα κλαιω τις μολοπες.......
(αφηστε που τοσο καιρο ειχαν και προβλημα με το mail γιατι λεει δεν το ειχαν σωστα :( )
σελω να κλαψω ποιος προσφερει τον ωμο του ( ή κανα macbook να παιξω? :p)

Αντε βρε... θα σου δώσω λίγο το δικό μου για να σου φύγει ο καημός!:computer: Πάλι καλά να λές που έχουν μπεί στην διαδικασία να ενημερώνουν. Αυτό είναι ένα καλό βήμα!

Είπαμε ότι πρέπει να έχεις υπομονή φίλε μου...rainbow είναι αυτή...
Αν θες να κλάψεις πάντως τόσο πολύ προσφέρω τον ώμο μου... :ernaehrung004:
Μην πηδήξεις όμως από το μπαλκόνι γιατί μπορεί να σπάσεις κάνα κόκκαλο κ μετά πως θα πας να δώσεις την προκαταβολή ???:flipout:

βρε σεις...ειμαι σε μια κατασταση..
(αν ημουν γυναικα θα ελεγα υστεριας..)
αλλα who cares..μπορω να χαρακτηριστω και παιδι..
οποτε θα πω Υστεριας......
λαπτοπ θελω οχι κοτερο ...δειξτε ελεος στον μικρο δαμιανο........θα τελιωσω και το δευτερο εξαμηνο στην σχολη και καπου μεσα στο καλοκαιρι οταν θα ειμαι στην χαβαι θα με παρουν να μου πουν.

ναι ξερετε...ερμμ εγινε ενα λαθος με την διευθυνση και δεν ειδαμε οτι γραφατε αθηνα και πηγε ...στην θεσσαλονικη... αλλα μην φοβαστε η αναμονη δεν θα ειναι μεγαλη...ενας τσοπανος εκει κοντα στο βολο μας ειπε οτι αναλαμβανει παραδωσεις και το φερνει με τον Γαιδαρο Εξπρες.....μας τονισε οτι χρησιμοποιει οχηματα τελευταιας τεχνολογιας..

Δαμιανέ κουράγιο
Υπάρχουν και χειρότερα!
Ιδού η δική μου περιπέτεια:
Η παραγγελία για ΜΒΡ δόθηκε τον Ιούλιο 2006, με αλλαγές σε σκληρό και 2 gb ram.
Παραλαβή: Νοέμβριο 2006...

δεν θελω χειροτερα θα αρχισω να σκεφτομαι αλλους τροπους αυτοκτονιας :s
παω να πληρωσω την τραπεζα μπας και γλιτωσω μια μερα απο σημερα!

δεν θελω χειροτερα θα αρχισω να σκεφτομαι αλλους τροπους αυτοκτονιας :s
παω να πληρωσω την τραπεζα μπας και γλιτωσω μια μερα απο σημερα!

Ακόμα εδώ είσαι;; Τρέεεεεεχοντας! Ελα τρέχουμε τώρα!!:SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

αντε την πληρωσα την τραπεζα και δεν μπορω να πω τελικα οσον αφορα τηλεφωνικη επικοινωνια ειναι πρωτη..(η ισως οταν προκειτε για λεφτα..) με πηραν μετα απο λιγο τηλ. στο κινητο να μου πουν οτι τους ηρθε αλλα δεν φαινοταν καλα το ονομα γιατι το σκουρινε το φαξ τους..και τελικα τους το εστειλα με e-mail... ε τωρα θα ξανα ακουσω νεα τους οταν θελουν το υπολοιπο ποσο....σε κανα δυο μηνες ....
με λενε δαμιανο θελω να γινω σγουιτσερ...αλλα δεν ειμαι πολυ καλα :p