Πληροφορίες Switcher

Που είναι το Leopard; οεο?
εχω ερωτησουλα...
αν δεν προλαβω τα leopard αλλα τελικα βγουνε ..οποτε βγουνε..
πως μπορω να τα αγοράσω ...απο την applestore.gr? μονο παλι? (τρομαζω μονο που το ακουω..)
φανταζομαι ισως κανα fnac να τα φερει αλλα μου ειχαν πει στο applestore.gr οτι αν το παρω τωρα και βγουνε ...συντομα θα πληρωσω ενα πολυ μικρο ποσο ....αρα δεσμευομαι στην rainbow παλι ...
αρα φτανω στην πραγματικη ερωτηση.....για μια απλη παραγγελεια λογισμικου ποσο καιρο θα περιμενω????? οεο??
(ειμαι πολυλογας δεν το πιστευω οτι εγραψα τοσο πραγμα για δυο λεξεις ερωτηση..)

Δαμιανέ μέχρι πριν λίγους μήνες δεν υπήρχε καν η τηλεφωνική ενημέρωση οπότε πάλι καλά να λές. Η εξυπηρέτηση τουλάχιστον όσον αφορά τις παραγγελίες έχει γίνει πιο φιλική τον τελευταίο καιρό. Να επικρίνουμε τα κακώς κείμενα αλλά να να επιβραβευουμε τα καλώς.

Τώρα τι να σου πω, αν είσαι άτυχος και το MacBook έρθει με Tiger αντί Leopard, μικρό το κακό. Εγώ όταν πήρα τον iMac μετά από 20 μέρες βγήκε το ανανεωμένο μοντέλο με καλύτερο επεξεργαστή, κάμερα, front row και πιο φθηνός! Υπάρχουν και χειρότερα λοιπόν.

Την τελευταία φορά μου έτυχε αυτό που λές, βγήκε το Tiger σε λιγότερο από μήνα που είχα παρλάβει το mini μου.
Αν θυμάμαι καλά το κόστος ήταν κάτι γύρω στα 30 (+ μεταφορικά βεβαίως βεβαίως..) και η όλη ιστορία κράτησε κανα μήνα.

Τελικά τον μήνα με την RC τον έχεις στα σίγουρα...

Πάντως η Rainbow το αναφέρει στο applestore.gr (ο Θεός να το κάνει) ότι σε περίπτωση αλλαγών του βασικού setup α) υπάρχει καθυστέρηση και β) Ενδέχεται να ζητηθεί προπληρωμή.

Στις περισσότερες χώρες βέβαια αυτή η καθυστέρηση μεταφράζεται σε 2 (το πολύ) 24ωρα :mad:

Απάντηση: Re: Πληροφορίες Switcher

Πάντως η Rainbow το αναφέρει στο applestore.gr (ο Θεός να το κάνει) ότι σε περίπτωση αλλαγών του βασικού setup α) υπάρχει καθυστέρηση και β) Ενδέχεται να ζητηθεί προπληρωμή.

Στις περισσότερες χώρες βέβαια αυτή η καθυστέρηση μεταφράζεται σε 2 (το πολύ) 24ωρα :mad:

Βέβαια... αυτά τα "προνόμια" τα έχουμε μόνο εμείς εδώ προς το παρόν!

Αυτό το "προς το παρόν" να δούμε πόσο θα κρατήσει.
Οι 2000+ υπογραφές δεν συγκίνησαν κανένα;

2007 υπογραφες τι να κανουν? να αλλαξουν κυβερνηση?
τι ειναι 2000 apple χρηστες για την rainbow?

θελετε τωρα να σας απαντησω.... :p ?

και εμας ρε ....2 κανουν ..αλλα μηνες οχι 24 ωρα..
απλα οταν διαβαζαν το User Manual ..
HOW TO BE AN OFFICIAL RESELLER for Apple
αντι να διαβασουν 2 διαβασαν 20 μικρο το κακο...(για αυτους) για εμας ομως? :s

Μ' αρέσει που το διακομωδείς γιατί αλλιώς δεν παλεύεται.
Εγώ το Νοέμβριο είχα αποφασίσει να πάρω τον MacBook (Black) αλλά επειδή κυκλοφορούσε έντονα η φήμη για Core 2 Duo επεξεργαστές, η αγαπημένη μας εταιρία δεν έφερνε κανένα κομμάτι και έτσι δεν έβρισκα πουθενά.
Τελικά κατέληξα σε iMac 20" (με C2D) αλλά παρ' όλα αυτά δεν το μετάνιωσα.
Εφτασα σε σημείο να τους πάρω τηλέφωνο και να τους παρακαλάω να μου πουν τί υπάρχει τέλος πάντων ώστε να το αγοράσω.
Είναι φοβερό το συναίσθημα να θες να τους δώσεις τα λεφτά σου και να μη σ' αφήνουν...

Είναι φοβερό το συναίσθημα να θες να τους δώσεις τα λεφτά σου και να μη σ' αφήνουν...

δεν εχω λογια να σου πω.....
εχουμε γινει πλεον αδελφες ψυχες.... -bye- :grinning-smiley-043

Παίδες σας συμπονώ αλλά μην ξεκινήσουμε τώρα διάλογο για την ανεπάρκεια του Ελλην IMC, σε αυτό το βήμα και να μετατρέψουμε το θέμα σε κυτίο παραπόνων. Εχει συζητηθεί εκτενώς το θέμα σε όλα τα fora που ασχολούνται με τα Mac. Ας μείνουμε στο γεγονός ότι για τα προβλήματα της Ελληνικής αγοράς, η Apple Europe είναι ενήμερη, και δια του λόγου του αληθές, θα σας παραπέμψω στις δηλώσεις του Pascal Cagni εδώ.

Δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγνώμμη φίλε Γιώργο ούτε σας έκανα παρατήρηση. Απλά επειδή έχει εξαντληθεί το θέμα δεν υπάρχει νόημα να το κουράζουμε πιστεύω και φαντάζομαι να συμφωνείς μαζί μου ώς παλαιός χρήστης. Η Rainbow είναι σαφές πως έχει την ευθύνη 100% για την κατάντια μας. Ας ελπίσουμε ότι θα αλλάξουν τα πράγματα και δειλά βήματα δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση. Είδομεν!:ernaehrung004:

Καταρχήν καλώς σας βρήκα...
Εγώ πάλι είμαι πάρα πολύ τύχερός γιατί αγόρασα πριν καμμιά βδομάδα τον πρώτο μου mac...Πήρα έναν mac pro με μία apple cinema display..Τού έκανα πολλές αλλαγές σε δίσκους μνήμες κτλ..Και το φοβερό..Δευτέρα τον παράγγειλά Παρασκευή πρωί ήταν πιτάκι μου...Εννοείται όχι από rainbow...
Σύμφωνα με τον πωλητή άργησε τόσο γιατί η οθόνη δεν ήταν
ετοιμοπαράδοτη..
:Banane0:

πλακα κανεις? απο που το παραγγειλες? δωσε περισοτερες info..... :p εγω εχω ακομα 20 μερες αναμονης,.. .... (κριμα εδωσα και προκαταβολη)
καλως ηλθες...
(αν και εγω νεους ειμαι..)

Εγώ πάλι είμαι πάρα πολύ τύχερός γιατί αγόρασα πριν καμμιά βδομάδα τον πρώτο μου mac...Πήρα έναν mac pro με μία apple cinema display..Τού έκανα πολλές αλλαγές σε δίσκους μνήμες κτλ..

Καλως ήρθες στο AvClub!

Kαλορίζικο και το πρώτο σου mac.. Βλέπω δεν πήρες και κάτι σπουδαίο για πρώτο μηχάνημα...:grinning-smiley-043

Βγάλε οπωσδήποτε φώτο για την gallery μας.

Εγώ πάλι είμαι πάρα πολύ τύχερός γιατί αγόρασα πριν καμμιά βδομάδα τον πρώτο μου mac...Πήρα έναν mac pro με μία apple cinema display..Τού έκανα πολλές αλλαγές σε δίσκους μνήμες κτλ..Και το φοβερό..Δευτέρα τον παράγγειλά Παρασκευή πρωί ήταν πιτάκι μου...Εννοείται όχι από rainbow...
Σύμφωνα με τον πωλητή άργησε τόσο γιατί η οθόνη δεν ήταν
ετοιμοπαράδοτη..
:Banane0:

Καλώς ήλθες στην παρέα μας Νάσο!

πλακα κανεις? απο που το παραγγειλες? δωσε περισοτερες info..... :p εγω εχω ακομα 20 μερες αναμονης,.. .... (κριμα εδωσα και προκαταβολη)
καλως ηλθες...
(αν και εγω νεους ειμαι..)

Εσύ πάλι βιάζεσαι; Βρε αν το αγόραζες από αλλού δεν θα είχες την φοιτητική έκπτωση! Ούτε να μέτραγες τις μέρες να απολυθείς....:FSGSFGS4:

Εσύ πάλι βιάζεσαι; Βρε αν το αγόραζες από αλλού δεν θα είχες την φοιτητική έκπτωση! Ούτε να μέτραγες τις μέρες να απολυθείς....:FSGSFGS4:
δεν θα με πιασουν τα συρωπια δεν θα .. (κλαψ) ..οχι οχι οχι.,..
δεν θα.....
..
ααααααααααααααααα μπουχουχουχουχουχουχουχουχοχου :bigcry::bigcry:

somebody slap me :slapface:

με λενε δαμιανο και καποτε ηθελα να γινω switcher ...
τωρα θελω να γινω ο σουπερμαν -bye-

παιδια σορρυ αλλα δεν αντεξα αλλο ...πρεπει να το κανω αυτο το ποστ....!!!

Το θελωωωωωωωω το θελωωωωωωωωω το θελωωωωωωωωωωωωωω
τωρα τωρα τωρα.......
αγιε βασιλη σου υποσχομαι να ειμαι καλο παιδι για πανταααααα σε παρακαλω φερτω μου.......

αα ουπς γραψτε λαθος..
λετε αν το παραγειλω απο τον πασχαλινο λαγο να το παρω ποιο γρηγορα..?
(λαγος ειναι ή κουνελι? που φερνει τα σοκολατενια αυγα? μμμμμ)

1w4nt1tdi6.jpg

Υπομονη!
Οταν ερθει θα ξεχασεις την αναμονη και θα απολαυσεις το καλυτερο μηχανημα που αγγιξαν ποτε τα χερια σου!
Πιστεψε με,εγω δυομιση μηνες περιμενα και τωρα εχω ενα μονιμο χαμογελο καθε φορα που το αγγιζω και το βλεπω!