Πληροφορίες Switcher

μμμμ τωρα θα με πειτε γκρινιαρη αν πω οτι το θελω?
(ακομα περιμενω..... και περιμενωωωω και περιμενωωωωωωωω)
:BDGBDGB53: :ADFAD2: Apple Hellas!!! :fahne90:

Να μαι πάλι κ εγώ...Λόγω δουλειάς απείχα μερικές μερούλες...
Η συνήπαρξη μαζί με τον mac είναι υπέροχη... :grinning-smiley-043
Σε freeware μέχρι τώρα έχω βρει όλα α προγράμματα που ζητούσα...
Αυτό που μένει είναι να βγουν universal οιεφαρμογές που χρησιμοποιώ στη δουλειά μου....
Δαμιανέ πως πάει ? Αντέχεις? ;)

Απάντηση: Re: Πληροφορίες Switcher

Αυτό που μένει είναι να βγουν universal οιεφαρμογές που χρησιμοποιώ στη δουλειά μου....
Δαμιανέ πως πάει ? Αντέχεις? ;)

Αν εννοείς αυτό..... H ADOBE ανακοινώνει στις 27 Μαρτίου την κυκλοφορία του CS3 στην οποία τα προγράμματα πλέον είναι universal.... -bye-

Αντοχη??
τι ειναι αυτο?
ξερει κανεις ελληνας χρειστης mac τι ειναι υπομονη? οχι αφου ολα ετοιμοπαραδωτα μας τα εχουν!
ΡΕΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ αλλο ...εδω πηρα διπλωμα οδηγησης και ..το mac ακομα να ερθει -.-
(προσοχη δεν ξερω αν σας το ειπα αλλα αν κυκολοφορειτε στην αθηνα και δειτε στο τιμονι καποιον σαν το Δαμιανο..αλλα πολυ ποιο ...μ@λακα :p καλυφτητε!

Περιμένω το CS3 και τον AVID....
Αθήνα ? ? ?Που ακριβώς και ποιες ώρες??? Να ξ'ερω να αποφεύγω :flipout:

βασικα πιασε ολο το λεκανοπεδιο...γιατι η αρχοντια μου εχει φτασει μεχρι σουνιο..
αλλα τις διαδρομες ..αγια παρασκευη -ζωγραφου και ..γενικα απο αγια παρ. προς μαρουσι - κηφησια...ακροπολη πλακα ..θησειο να τις αποφευγεις :p λολ.....καλητερα κατσε σπιτι σου ..εκτως αν μενεις πειραια που δεν κυνδινευεις!

Ουφ...Πειραιά μένω...:coool:
Λοιπόν έχω αλλή μια ερώτηση
Αλλάγη γλώσας πως κάνουμε ? ?
Το COMMAND-SPACE δεν πιάνει παρόλο που το έχω απενεργοποιησει εντελώς απο το SPOTLIGHT...

ΘΕΛΩ το mac ΘΕΛΩ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ.....
τα κερατακια μου μεσα....
με εχουν πιασει τα διαολια απο το πρωι.....
.......
ενα μηνας + .....και περιμενω και περιμενω...
και ..ετσι και ερθει το πασχα θα παρω τις μολοτοφ απο την τελευταια διαδηλωση ..και θα τους τις καψω τις εκθεσεις!!!!!!!!!!!
γκρρρρ
στο κατω κατω......... τα λεφτα μου τους δινω ...γμτ.....αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
γκρρρρρρρ γκρρρρρρρρρρρρρρρ

και δεν ξερω ποτε εχουμε πασχα...
την αλλη βδομαδα? ή την μεθεπομενη?????
....γιατι βαζω στοιχημα οτι ετσι και ερθει ο κ.Πασχας το ..μηχανακι δεν θα το δω ουτε το καλοκαιρι!!!!!!!!!
γμτ...............με ελεφαντοστο χρυσαφι και πλατινα να το παραγγελνα απο το Ντουμπαι ......ποιο γρηγορα θα το ειχα..!!!!!!!
[Ειμαι ανοιπομονος το ξερω αλλα δεν αντεχω αλλο πως το λενε :'( :'( :'( ]

YAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
i got some great news..
θημερα το πλωι με πηλανε τηλεφωνο και μου ειπαν οτι το εχουν και θα ερθει με curier την δευτερα.....
Ειμαι HAPPY Switcher Wannabe!!!!!!
θα εχω mac σε 3 μερες!!!!!! οεο!
(και εχω μερικες ερωτησεις να κανω... επειδη εχει μεινει ενα μικρο ποσο που ειπα οτι θα πληρωσω με αντικαταβολη μπορει να το παραλαβει καποιος αλλος αν δεν ειμαι στο σπιτι η πρεπει να ειμαι εγω ...?)
επισης....αν βαλω το bootcamp και δωσω απο τα 80 γιγα ..τα 5 για τα βιστα...) θα μπορω να κανω ινσταλ εφαρμογες ...στα υπολοιπα ..γιγα του δισκου? ή οσα γιγα εχω δωσει στα windows τοσο χωρο θα εχω για τις εφαρμογες που θα τρεχω σε αυτα?

Μπράβο Δαμιανέ. Καιρός ήταν να σου έρθει.
Σε ότι αφορα τα σVista, όσο χώρο δώσεις στο partition τόσο θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Τα 5gb μου φαίνονται λίγα πάντως. Δώσε 8-10gb για να έχεις χώρο αν θες να παίξεις κάνα παιχνίδι...

Δώσε 8-10gb για να έχεις χώρο αν θες να παίξεις κάνα παιχνίδι...

αχχχ πως με πιανεις πως με πιανεις :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

ok καταλαβα βασικα ...ο μονος λογος που θα εκανα partition με sVista θα ηταν αυτο για να πεταξω κανα game μεσα να μπορω να παιζω χωρις να το γονατιζω τρεχοντας virtual windows κλπ!:antlers:
να το κανω 60-20? γιατι και στο pc μου ...σε εναν 20αρι τα εχω τα Svista..και εχω μπει ..2-3 φορες :p ετσι για πλακα και να κανω update...
καλα οταν ερθει και τρεξω πρωτα τα mac os X βλεπουμε!

αχχχ πως με πιανεις πως με πιανεις :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

ok καταλαβα βασικα ...ο μονος λογος που θα εκανα partition με sVista θα ηταν αυτο για να πεταξω κανα game μεσα να μπορω να παιζω χωρις να το γονατιζω τρεχοντας virtual windows κλπ!:antlers:
να το κανω 60-20? γιατι και στο pc μου ...σε εναν 20αρι τα εχω τα Svista..και εχω μπει ..2-3 φορες :p ετσι για πλακα και να κανω update...
καλα οταν ερθει και τρεξω πρωτα τα mac os X βλεπουμε!
Γιατί να βάλεις σVista για τα παιχνίδια ???
Καλύτερα τα xp service pack 2. Όλα τα παιχνίδια εκεί παίζουν σίγουρα, υπάρχουν drivers κτλ...

για να ειναι ..ποιο εντυπωσιακα τα effects οταν ανοιγεις το λαπτοπ με windows :P
και εγω ετσι το σκεφτομουν :P να βαλω απλα xp αλλα δεν ξερω λεω εε αφου ειναι για ενα δυο games να δειξουμε και λιγο φινετσα!! βλεποντας και κανοντας...
δεν θα καει kai το macbook ε? :P

για να ειναι ..ποιο εντυπωσιακα τα effects οταν ανοιγεις το λαπτοπ με windows :P
και εγω ετσι το σκεφτομουν :P να βαλω απλα xp αλλα δεν ξερω λεω εε αφου ειναι για ενα δυο games να δειξουμε και λιγο φινετσα!! βλεποντας και κανοντας...
δεν θα καει kai το macbook ε? :P
Αν θες να έχεις φινέτσα κ εντυπωσιασμό όταν ανοίγες Apple laptop τότε θα το κάνεις με το MacOSX αγαπητέ...:argue::slapface:

Βρε αμαρτωλέ, ακόμη δεν το πήρες και θα του βάλεις Βίστα!!!!! Ντροπή σου!:violent-smiley-030: :rifle:

...αυτο δεν το σκεφτηκα.....
σορρυ ......μιχάλη....παω να εξομολογηθω αμεσος!
...οταν τα δω θα σας πω xD
μεχρι τοτε ..χοροπηδαω πανω κατω σαν το κατσικι ...χαρουμενος ....
...εχω βαλει και count down...μεχρι την δευτερα στις 9...
γμτ 9-5 ποτε θα ερθει το curier θελω να παω και για καφε...δεν μποριε να το παρει αλλος?

Να κάτσεις μέσα να περιμένεις ρε... :argue:
Που θες και καφέ. :smash:
Αλλιώς να ρωτήσεις ποιό κούριερ είναι και να πας να το πάρεις από εκεί.. :jester: