Πληροφορίες Switcher

λοιπόν τωρα γράφω απο σαφάρι και ολα μια χαρα και να σας πω ποιο πολυ μ αρεσει ο σαφαρι απο τον firefox...
τες πα λεμε
μωλις ανοιγω τον σαφαρι.....
βλεπω αυτο..
http://img131.imageshack.us/img131/1750/picture1oh3zs4.png
αν κανω ομως ενα ριφρες γινετε αυτο...
http://img408.imageshack.us/img408/8851/picture1oh3.png
και οι ρυθμισεις του αυτες!
http://img465.imageshack.us/img465/3876/picture6ch7.png
οταν ανοιγω firefox βλεπω αυτο!.
http://img142.imageshack.us/img142/7409/picture4jy0.png
]αμα κανω ριφρες περνω παπακια!!!
οταν γραφω με τονους ή τελικα σιγμα ..περνω ερωτιματικα :-P
και εχει αυτες τις ρυθμισεις!
http://img216.imageshack.us/img216/8655/picture5vo7.png

Last edited:
τι λετε βρε-.-
απλα δεν ημουν σπιτι ετρεχα αθηνα να παρω βιβλια για την σχολη ......
λετε να hμουν εδω να μην σας πρειζω.......looool :p

ειδα εδω μεσα στο φορουμ ενα αλλο λινκ για το adslgr.com αλλα αν και το διαβασα το θεμα ...(εχουν γενικα προβλημα τα firefox) δεν καταλαβα πολλα γιατι ηταν χαραματα :p

βασικα αυτο που καταλαβα ειναι οτι SAFARI rockz n rollz
και οτι τον firefox θα τον φορτωσω οσα plugins θελω και αν ειναι κατι ..το ανοιγω απο εκει αλιως ο σαφαρι με εχει κατακτηση..τωρα εχω οργανωσει λιστα με το τι θελω να κανω..
καταρχας κατεβασα 2-3 msn messengers αντιστιχους και με κανενα δεν μπορω να κανω video conference :( :( :( γκρρρρρ δοκιμασα με 3-4 ατομα και ολα απλα βλεπανε μια ασπρη οθονη οποτε τωρα σκεφτομαι να βαλω το paralles desktop επανω και να του φορτωσω τα XP και οτι αλλες εφαρμογες θελω για να μην μου τρωει το κεφαλι
..βασικα
σας ειπα?
δεν σας το ειπα εε?
ΤΑ mac OS X ειναι ΤΡΟΜΕΡΑ δλδ
ειναι απιστευτο πως κατι ...ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ..πραγματικα δλδ ειναι οτι ποιο απλο εχω δει στην ζωη μου οσον αφορα χρηση μπορει να κανει τοσο συνθετα πραγματα ...δλδ πατας δυο κουμπακια κανεις drug n drop οτι θες και εχεις ....φτιαξει πυρηνικη βομβα !! δεν ανακατεβεσε ουτε με system files αν δεν θες ουτε με τπτ και παντα φυσανε.. παντα...(2 gb ram :p χιχιχιι)
αα ερωτηση
μπορει καποιος να μου δωσει οδηγιες πως να προσθεσω VGA ram απο την κανονηκη ram του συστηματος?
αντι να εχω 64 mb της intel να του δωσω αλλα 128 ξερω γω!

:( :( :( :( :( :( :( /me cries
ελα ρεεε κακιε........ουτε ενα μικρο λαθακι .....μιαμιση μερα switcher ειμαι και εφαγες!!1
ΚΑΚΙΕ

και τουλαχιστον δεν εγραψα "MAC" εγραψα Mac :p γιατι ειμαι καλο παιδακι!

amsn ειχε μουλαρωσει και ενα αλλο που εβαλα και εβγαλα τελικα το τριτο το μερκιουρη δουλεψε αλλα η ποιοητητα ειναι αισχος ...βγαζει 2,3 φρέιμς περ σεκοντ..!!! και η εικονα παει σπαστο σπαστα!

εβαλα και τα windows xp σε ενα paralles desktop εκανα και updates εβαλα και αυτα που ηθελα το θεμα ειναι οτι παω να ανοιξω το mohaa και μου βγαζει ..ερρορ απο το οπεν τζι ελ (open GL) ...
πως παιζουν οι αλλοι games στο macbook και πολυ ποιο απαιτιτκα οπως source ....Half life κλπ....και μεσα απο το parallels αυτο θελω ακομα να ψαξω και τωρα εχω βαλει το crossover και κατεβαζω το windows msn messenger live να πειραματιστω μπας και το παρει!
παιδια οποιαδιποτε αλλη πληροφορια ειμαι ολος αυτια πες τε και εσεις τπτ.....
προτεινετε μου κατι τι να βαλω τι να κανω τι να ακουσω..
επισης μπορει καποιος να με βοηθησει με το "Smackbook" γιατι το μονο που βρισκω ειναι τα βιντακια στο youtube αλλα δεν καταλαβαινω πως να το ρυθμισω?

ερωτηση ...
πως μπορω να αλλαξω το
Short Name μου?
ειναι σπαστικο γιατι ακουσα τον αδερφο μου και εβαλα full στοιχεια μου οταν εκανα register το macbook στην apple και ..τωρα το Name του mac το αλλαξα αλλα το shortname δεν μπορω αν το κανω rename απλα απο τον finder...μου κανει νεο account στο restart!

ερωτηση ...
πως μπορω να αλλαξω το
Short Name μου?
ειναι σπαστικο γιατι ακουσα τον αδερφο μου και εβαλα full στοιχεια μου οταν εκανα register το macbook στην apple και ..τωρα το Name του mac το αλλαξα αλλα το shortname δεν μπορω αν το κανω rename απλα απο τον finder...μου κανει νεο account στο restart!

Δυστηχώς δεν μπορείς! Μόνο αν ξαναφορτώσεις το λειτουργικό. Αν σε ενοχλεί όμως τόσο πολύ, πήγαινε στο System Prefernces>Accounts και φτιάξε έναν καινούργιο user με δικαιώματα Admin βάζοντας εκεί όποιο όνομα θέλεις.

Φτιάξτε ένα δεύτερο account, admin και αυτό απλά για να μπορέσεις να αλλάξεις τον κύριο .

Κατέβασε αυτό . Έτοιμο scriptάκι όπου θα αλλάξεις το shortname ακολουθώντας τις οδηγίες..

Τώρα πλέον, αφού έχεις καταφέρει να αλλάξεις το short name απλά διαγράφεις το άλλο ακάουντ που δημιούργησες...

Last edited:
απλα με ενοχλει γιατι ρε συ εχω βαλει ονομα και επιθετο και οτι εφαρμογη και αν τρεχει ξερω γω οτι ποιο κουλα φανταζεσε....λεει πχ tade/applications και νταξει ουτε screenshot δεν μπορω να τραβηξω :p
αλλα θα δοκιμασω αυτο στο λινκ θενξ!

Για οσους ενδιαφεροντε... η ειχαν καποιο προβλημα!
εμενα με βοηθησε πολυ γιατι μου ειχε σπασει τα νευρα η καμερα του mercury και του aMsn...

http://forums.parallels.com/showthread.php?t=10334&highlight=macbook

Built-in iSight on Parallels Build 3188 Working perfect

After reading so many threads on this topic i decided to write the below simple way as it is working fine with me.

I did try the iSight under all various applications, such is yahoo messenger, MSN Live messenger, Skype and as stand a lone as well well; and it did work perfectly

What I have:
My system: MacBook Pro [Core to Due]
Parallels: Parallels Build 3188
VM: Windows XP Professional with SP2

What you will need:
A side of MacBook/Pro and Parallels, you will need the the iSight driver, which yon can download it from here (http://www.maconlysource.com/?p=885) [click on iSight Drivers]

Steps: (for first time selection of Buit-in iSight under VM)
1- Long on to your VM as usual
2- Copy to anywhere on your C drive [windows desktop] the iSight driver you downloaded [Please note that you will need to unzip the file]
3- From Parallel menu on OSX click Devices --> USB --> Built-in iSight
4- Then the Windows hardware wizard will start
5- Under the hardware wizard choose manual installation and browse to the iSigh driver folder location.
6- Click ok and then next
7- The driver will be installed normally
8- You can immediately see the Built-in iSight camera on [My Computer]
OR

Steps: (for people who clicked on iSight under devices in Parallel and skipped the auto hardware wizard)
1- Log on to you VM as usual
2- Copy to anywhere on your C drive [windows desktop] the iSight driver you downloaded [Please note that you will need to unzip the file]
3- From Parallel menu on OSX click Devices --> USB --> Built-in iSight
4- Click Start, and then right click on "My Computer" and Select "Properties"
5- Select "Hardware" and then "Device Manager"
6- Now you will see under uninstalled devices [usually highlighted by a large ? in yellow] the Apple Built-in iSight
7- Right clock on it and select "Update Driver"
8- Browse to the iSigh driver folder location.
9- Click ok and then next
10- The driver will be installed normally
11- You can immediately see the Built-in iSight camera on [My Computer]

Good luck,
Aziz

ερωτηση
οταν συνδεομαι σε ενα wifi network το πισι μου φεναιτε στους αλους στο mynetwork places οταν αυτοι ειναι με windows?

επισης αν ναι πως μπορω να το κανω να συνδεομαι σε ενα network ανωνυμα?
χωρις να με βλεπει κανεις αμεσα?

mmm βασικα

απο οτι βλεπω στα network του mac δεν βλεπω καποιο work group..

αρα δεν ειμαι ενταγμενος σε καποιο αρα δεν μπορει να με δει?

Last edited:
ερωτηση
οταν συνδεομαι σε ενα wifi network το πισι μου φεναιτε στους αλους στο mynetwork places οταν αυτοι ειναι με windows?

mmm βασικα

Ε; :huh2:

Re: Απάντηση: Πληροφορίες Switcher

ερωτηση

mmm βασικα

Κάποιος με εμπειρία σε Windows θα σου απαντήσει πιο σωστά αλλά νομίζω ότι θα πρέπει by default να φαίνεται το Mac σου από τα "network places" ή όπως αλλιώς τα λένε με την προυπόθεση ότι έχει ενεργοποιήσει το windows sharing στο mac. Σε κάθε περίπτωση μπορείς απο ένα file browser στα windows γράψεις:
\\my_ip\my_username, για παράδειγμα αν η ip σου είναι 192.168.1.65 και το username σου panos:
\\192.168.1.65\panos
και να συνδεθείς στο mac.
Αν έχεις linux μπορείς να γράψεις:
smb://192.168.1.65/panos

Όλα αυτά γίνονται μέσω Samba, κάτι που είναι ενσωματωμένο στο Mac OS X. To αν το δίκτυο είναι wired ή wireless δεν έχει σημασία.
Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις και άλλους τρόπους για file sharing κτλ, όπως ssh, ftp, nfs.
Τώρα για το ανώνυμα που λες...τι εννοείς; Ανα πάσα στιγμή κάποιος μπορεί να ξέρει την IP σου όταν συνδέεσαι σ'αυτόν.

οχι ρε σεις νταξει απλα ετυχε ολος τυχαιος μα παντελως τυχαιος να συνδεθω με ενα ξεκλειδωτο δυκτιο wifi της γειτονειας μου ...και απο σημα παμε μια χαρα.. ...
εντελως για εκπαιδευτικους σκοπους παραμενω ακομα......πανω εκει :P αλλα
το mac δεν εχει βρει κανενα workgroup ενω οταν το συνδεω με την ethernet βρησκει το δικο μου και κανω filesharing κλπ απλα ηθελα να ξερω αν ο ιδιοκτητης του δυκτιου θα καταλαβει οτι ειμαι πανω του ....
ο ιδιοκτητης εχει αφησει το wifi του εντελως ξεκλειδωτο απλα connect εκανα ...