Πλοήγηση στο Android

To βρήκα, ειναι απο την Ουγγρικη Mireo, δείχνει ενδιαφέρον αλλα ουσιαστικά ειναι ολο επι πληρωμή (το γράφω και για οσους αλλους ενδιαφερονται).

Το εχει δοκιμασει κανεις πρόσφατα?

Σιμο εσυ το ειχες και το έβγαλες για κάποιο λογο?

Προσοχη σε αυτο:

INDIVIDUAL MAPS: (All maps feature free, unlimited updates.*)

*Greece (GeoIntelligence including Speed Camera Alerts, one-time only map, no updates)

Αν θελησετε update στους χαρτες, μαλλον πρεπει να πληρωσετε εξτρα (στην GeoIntelligence).

Το Mireo ειναι καλο για Αθηνα αλλα ΟΛΑ εχουν προβληματα (τεσταρισμενα σε γνωστη διαδρομη μου εδειξαν διαφορετικους δρομους ενω ο σωστος ηταν αλλος τελικα.)
Και το Mireo και το Sygic και το Mls στην Εθνικη οδο με προδωσαν.
Το ενα με εδειχνε σε παραλληλο της Εθνικης,το αλλο μου ελεγε να κανω αναστροφη στις...μπαριερες και το αλλο απλα ...ξεκουραζοταν.
Δυσκολα ευκολα ομως ,ολα θα σε πανε.
Βαζω το mireo στην Αθηνα γιατι ειναι απλο και το sygic στην επαρχια γιατι εχει ωραια γραφικα!!

To βρήκα, ειναι απο την Ουγγρικη Mireo, δείχνει ενδιαφέρον αλλα ουσιαστικά ειναι ολο επι πληρωμή (το γράφω και για οσους αλλους ενδιαφερονται).

:smash::smash::flipout:
Eιναι και πιστοποιημενο by Κυριακαρακος!!

Σιμο εσυ το ειχες και το έβγαλες για κάποιο λογο?

Ναι, άλλαξα κινητό από google nexus s , σε Oppo Find 5, έγραψα ότι το είχα "βρει ", δεν επιχείρησα να το προσθέσω, κάποια στιγμή έπεσα πάνω σε έναν Έλληνα
δεν είχα χρόνο να το ψάξω, η μικρή ενασχόληση μου με το σπορ, έδειξε, ότι είναι προτιμότερο μια dedicated συσκευή, παρά οι υλοποιήσεις λογισμικού.

ρε παιδια-αυτο το sygic με τρελανε εχθες.δουλευω το navigon το οποιο κλειδωνει σε 20-30 δευτ σε εξωτερικο χωρο.
εχθες που δοκιμασα το sygic στο μπαλκονι(κατω απο τεντα)κλειδωσε μεσα σε 4 δευτ...!!
δεν ηξερα οτι παιζει ρολο το προγραμμα που χρησιμοποιω σχετικα με την ταχυτητα του κλειδωματος του δορυφορου και επαθα πλακα..!!
απο πλοηγηση γενικα τι λεει?

Φίλε το sygic το χρησιμοποιώ σχεδόν 2 χρόνια και πραγματικά είναι ότι καλύτερο. Εκτός του γρήγορου κλειδώματος είναι και ιδιαίτερα εύχρηστο και ακριβές.

To δοκιμαζω και εγω το Sygic, μεχρι τωρα τα παει καλα. Θα του βαλω πιο δυσκολα τις επομενες μερες

Θεωρουσα το Navigon το καλυτερο και το δουλευα χρονια σε iPhone.
Οταν εβαλα το Sygic με επιασαν τα γελια, γιατι αυτο που θεωρουσα το καλυτερο τελικα ηταν μονο στο μυαλο μου :)
Γι' αυτο αν δεν εχουμε δοκιμασει κατι αλλο, καλο θα ηταν να κραταμε μικρο καλαθι.
To Sygic λοιπον κερδιζει αναμεσα σε αυτα τα δυο.

Re: Απάντηση: Πλοήγηση στο Android

Κι εγώ χρησιμοποιούσα και χρησιμοποιώ το navigon. Είναι αργό στο λοκάρισμα, αλλά συνήθως προτείνει τις καλύτερες διαδρομές. Αυτό που λέτε για το sygic είναι πάντως πολύ ενδιαφέρον.

ρε παιδια-αυτο το sygic με τρελανε εχθες.δουλευω το navigon το οποιο κλειδωνει σε 20-30 δευτ σε εξωτερικο χωρο.
εχθες που δοκιμασα το sygic στο μπαλκονι(κατω απο τεντα)κλειδωσε μεσα σε 4 δευτ...!!
δεν ηξερα οτι παιζει ρολο το προγραμμα που χρησιμοποιω σχετικα με την ταχυτητα του κλειδωματος του δορυφορου και επαθα πλακα..!!
απο πλοηγηση γενικα τι λεει?
Το Sygic έχει πολύ κακές δρομολογήσεις.
Δοκίμασε το σε διαδρομή και θα δεις...

Mπορεί να μου πει κάποιος που δουλεύει το Sygic αν υπάρχουν οι παρακάτω οδοί ;

Καρκαβιτσα Ανδρεα
Καρυωτακη Κωστα
Χαριλαου Τρικουπη
Τριανταφυλλιδη Εμμανουηλ
Ψυχαρη Ιωαννη
Σικελλιανου Αγγελου
Μυριβηλη Στρατη
Βαρναλη Κωστα

Το Sygic έχει πολύ κακές δρομολογήσεις.
Δοκίμασε το σε διαδρομή και θα δεις...

ειπα μονο για την ταχυτητα κλειδωματος με τον δορυφορο.γι`αυτο και ζητησα γνωμες για δρομολογησεις.το navigon σε αυτο το κομματι τουλαχιστον,δεν με εχει κρεμασει ποτε..!

Mπορεί να μου πει κάποιος που δουλεύει το Sygic αν υπάρχουν οι παρακάτω οδοί στην πόλη της Ρόδου ;

Καρκαβιτσα Ανδρεα
Καρυωτακη Κωστα
Χαριλαου Τρικουπη
Τριανταφυλλιδη Εμμανουηλ
Ψυχαρη Ιωαννη
Σικελλιανου Αγγελου
Μυριβηλη Στρατη
Βαρναλη Κωστα

Αν και είδα οτι δουλεύει χάρτες ΤοmTom

Τhanks KostasY

Last edited:
Mπορεί να μου πει κάποιος που δουλεύει το Sygic αν υπάρχουν οι παρακάτω οδοί ;

Καρκαβιτσα Ανδρεα
Καρυωτακη Κωστα
Χαριλαου Τρικουπη
Τριανταφυλλιδη Εμμανουηλ
Ψυχαρη Ιωαννη
Σικελλιανου Αγγελου
Μυριβηλη Στρατη
Βαρναλη Κωστα

Όχι, δεν υπάρχει κάνενας δρόμος στο sygic.
Αντίθετα με στο navigon τους βρίσκει κανονικά

Εχοντας τα Navigon,Sygic και NDrive τα 2 τελευταία χρόνια ταυτοχρονα,η εμπειρία μου λέει ότι το καθένα έχει τα υπέρ και τα κατά του.
Το Sygic κλειδώνει πιο γρήγορα,το Navigon προτείνει τις καλύτερες διαδρομές και το NDrive έχει την καλύτερη αναζήτηση όταν δεν ξέρεις την οδό και θες να πας πχ σε ένα νοσοκομείο.

Δεν δουλεύει κανείς mls να μας πει εντυπώσεις ?
Λίγο που το είχα δοκιμάσει στην Αθήνα θυμάμαι ότι αργούσε με αποτέλεσμα να χάνω τις στροφές αφού πάντα ήταν λίγα δευτερόλεπτα πίσω απ την κίνηση του αυτοκινήτου.

Last edited: