Πλοήγηση στο Android

Καινούργιος στο Android. Έχω εγκαταστήσει το Don't panic, το οποίο μετά από λίγες δοκιμές μου φάνηκε καλό και αρκετά αξιόπιστο, καθώς και το Copilot. Αξίζει να δώσω τα λεφτά για την αγορά του πρώτου? Είναι πολύ καλή η τιμή, αλλά κάπου διάβασα ότι ισχύει μόνο για μία αναβάθμιση και κάθε φορά που βγαίνει καινούργιος χάρτης πληρώνεις πάλι για την αναβάθμιση. Ισχύει? Επίσης στο Copilot ποιός είναι ο πιο πρόσφατος ελληνικός χάρτης? Μου βγάζει 3/2010 και μου φαίνεται αρκετά παλιός, αλλά δεν βρίσκει κάποιον πιο καινούργιο.

Χρησιμοποιώ το Sygic, το οποίο πολύ καλό με αρκετά φιλικό περιβάλλον.

Και το οποιο ειναι κλασεις ανωτερο ,τουλαχιστον στην περιοχη της Μαγνησιας,απο το dont panic.
Εχω και τα δυο στο κινητο και το dontpanic δεν μου τα λεει καλα στην επαρχια!!

Και το οποιο ειναι κλασεις ανωτερο ,τουλαχιστον στην περιοχη της Μαγνησιας,απο το dont panic.
Εχω και τα δυο στο κινητο και το dontpanic δεν μου τα λεει καλα στην επαρχια!!

Να διευκρινησω ομως, οτι το dont panic στην Αθηνα ,ειναι μαλλον το καλυτερο απο ολα.

Ρε λεβεντες να σας ρωτησω κατι?
Εκανα αναβαθμιση στο dont panic και οταν το κλεινω παραμενει το εικονιδιο στην πανω μπαρα πληροφοριων συνεχως.
Οταν παω στην διαχειρηση εργασιων δεν λει οτι το προγραμμα τρεχει αλλα γραφει εμφανιση.
Σβυνει μονο οταν κλεισω το τηλεφωνο.
Κανω κατι λαθος??

εγώ συνεχίζω εδώ και πολύ καιρό με το mls destinator (σαν εναλλακτικό γτ έχω pna)...με έχει ικανοποιήσει πλήρως μέχρι στιγμής όσον αφορά ο χάρτης του...
igo δεν έχω δοκιμάσει και πολύ σε android, θα ήθελα να δω πως πηγαίνει

Εγώ ήθελα το mls για το Galaxy s2 αλλά δεν έχει βγει απ ό,τι ξέρω σε έκδοση για διπύρηνα κι έτσι κατέληξα όπως ξέρετε στο NDRIVE.

έχω το ndrive 10, είμαι πολύ πίσω ??
Αμα σε βολευει καλα εισαι!!!
Το Ndrive ειχα σε ενα omnia και δεν με ειχε προβληματησει.
Η μονη λυση για να δεις πιο ειναι καλυτερο, ειναι να τα εχεις ολα και να κανεις συνεχεις δοκιμες.
Οποτε εδω παει γαντι το..."δεν μας χεζεις ρε Νταλαρα":flipout:

Σε ενα επαγγελματικο ταξιδακι μεχρι Λαμια,δυστυχως ,διαπιστωσα για αλλη μια φορα οτι το dont panic ειναι εκτος Αθηνων ΓΤΠΚ!!!!
Μεχρι την Λαμια καλα τα πηγε ,αλλα απο κει και περα τα εκανε μανταρα.
Στον γυρισμο εβαλα το sygic...... και αυτο σε μερικα σημεια εκανε αλλα αντι αλλων.
Στην Εθνικη με μπαριερα στην μεση, ηθελε να στριψω ....αριστερα!!!!!
Τελικα mls και ξερο ψωμι!!!!!

Τα εχω δοκιμασει ολα και μιλαμε για επαγγελματικο λιωσιμο. Το dont panick ειναι αυτο που λεει τις λιγοτερες βλακειες.Απο τα πιο αχρηστα που εχω δει εγω και 2 συναδελφοι ειναι το sygic,παραλληλα ομως εχει τα καλυτερα γραφικα.Ολα σε πανε εκει που θελεις....αλλα πως...

Εγω παντως με το sygic οσες φορες το χρησιμοποιησα, μια χαρα με εβγαλε.

Ολα σε πανε οπως ειπα...να προσθεσω στο dont panic οτι στα Βριλησσια και Γερακα θα σε παει απο απογορευτικα και ενα μικρο προβληματακι στην μεταμορφωση Ηρακλειου. Εγω το εχω με την τελευταια αναβαθμιση και ακομα υποφερει στα poid. Γενικα στο android τα navi ειναι ψιλοχαλια. Εγω επειδη εχω tablet απαρνηθηκα το εξαιρετικο mls που το εκανα κομματια σε μια κριση νευρων,λογο του κακιστου τατς που ειχε.
Ο καλυτερος συνδυασμος που εχω δει ως τωρα ειναι οθονη αυτοκινητου (συγκεκριμενα ενα sony που ειχα δει) με τομ τομ gps.Απο iphone-ipad δεν εχω ιδεα τι υποστηριζουν και αν ειναι καλα

Εγω παντως με το sygic οσες φορες το χρησιμοποιησα, μια χαρα με εβγαλε.

ΑΚΡΙΒΩΣ! Σε Ελλάδα, Γερμανία και Ιταλία που το έχω δουλέψει και το δουλεύω συχνά αψεγάδιαστα. Κουλά κάνει φυσικά αλλά είναι άνευ λόγου...