Last edited by a moderator:
αυτο πως μπορει να παει ετσι? αφου εχει εξηγηθει ηδη στα πρωτα επεισοδια τι συμβαινει, μονο αλληγορικα μπορει να γινει τετοιος συνειρμος...Αν παει να το πολιτικοποιησει (ξερετε , τυπου μαζικος ελεγχος συνειδησεων κλπ) απο χερι χαμενο - και μαλλον εκει θα παει...
Εγώ αντιθέτως, με εκνεύρισε απόλυτα η συγκεκριμένη και από χιούμορ δεν ξέρω τι εννοείς, γιατί αστείο δεν είδα ούτε ένα.την σειρα την απωγειωνει η πρωταγωνιστρια και το χιουμορ που διαθετουν οι σεναριογραφοι., απο εκει και περα επειδη τα εξηγει ολα στα 2 πρωτα επεισοδεια πραγματικα ειμαι περιεργος να δω τι εξελιξη θα εχει γιατι μονο να εκπλαγω μπορω μιας κα ιδεν φαινεται να εχει να πει κατι σματικο απο εδω και περα...
Που δεν σκοτώνουν ούτε μυρμήγκι, αλλά πετάνε 10 άτομα με το AF1 και άλλα 2 με κάθε μεγάλο αεροπλάνο. Γενικά, λογική μηδέν για την ώρα. Άμα αρχίσω όμως, θα πέσουν spoiler και άστο καλύτερα. Αφού σας αρέσει, πάσο.Εγώ γέλασα πολύ όταν έσκασε μύτη ο άλλος με το af1 πάντως.. Χαχα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.