Pluribus [Apple TV+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 6 31.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 3 15.8%
  • Καλή

Votes: 4 21.1%
  • Μέτρια

Votes: 4 21.1%
  • Κακή

Votes: 2 10.5%

• Total voters
    19

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
103,482
Εκεί ψηλά.....
rp70TnupyAnlB8xgzFWsZaxVnQt.jpg

Apple TV+ | Imdb

"Ακολουθεί τον πιο δυστυχισμένο άνθρωπο στη Γη και αυτόν που πρέπει να σώσει τον κόσμο από την ευτυχία."

7 Νοεμβρίου

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Pluribus — Taking Out the Trash
Apple TV

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: sgypnos and Steve67

Pluribus — How’s the Flight, Carol?
Apple TV

Pluribus — Preparing For Takeoff
Apple TV

Βγήκαν τα 2 πρώτα. Δεν έχω ενθουσιαστεί για την ώρα αλλά ακόμα χτίζουν την ιστορία. Να δούμε που θα το πάνε, αλλά θυμίζει Borg κατάσταση.

Δεν έχω διαβάσει κάποια σπόιλερ αν υπάρχουν για την σειρά. Είδα τα 2 επεισόδια όντως είναι πολύ νωρίς αλλά τα σημαντικά είναι:
2 1)το μήνυμα με τις οδηγίες από το διάστημα για τον ιό ακόμα δεν ξέρουμε ποιος το έστειλε, από εξωγήινους; Ή από την γή; Οπότε μάλλον κάποια αντισώματα έχουν όσοι δεν κόλλησαν ή κάποια σπάνια έλλειψη στο dna ανοσοποιητικό θα παίζει. 2) όλη αυτή η επικοινωνία που έχουν μεταξύ τους οι υπόλοιποι που βλέπουν σαν απειλή τα άτομα που δεν κόλλησαν τον ιό και τους έχουν από κοντά γιατί φοβούνται ότι μπορεί να φτιαχτεί κάποιο εμβόλιο και θα γίνουν όλα όπως πριν. Βέβαια όλη η ιστορία πρέπει να είναι συμβολική, κοινωνικά δίκτυα και επίδραση στην καθημερινή ζωή. Ειδικά όταν έχει ξεσπάσματα η Κάρολ και μας λέει ότι πεθαίνουν άτομα. Μπορεί βέβαια να έιναι κάτι άλλο και να έχω γράψει ιστορίες για αγρίους και πράσινα άλογα.

Απιστευτη σειρα. Σκηνοθεσια και φωτογραφια κτλ ειναι 10αρι καθαρο αλλα μπορω να πω οτι και σεναριακα εχει απεριοριστες δυνατοτητες και θελω πολυ να δω που το παει. Και τα 2 επεισοδια εφυγαν νερακι ειδικα μετα την αποκαλυψη στο τι συμβαινει εδεσε πολυ ομορφα το ολο γλυκο. Δυσκολη η αναμονη αλλα η τροφη για σκεψη μεγαλη και απλα το hype στο θεο και για τα επομενα αλλα και ολη τη σειρα. Θα ξανα ζησουμε εποχες lost για να δουμε.

Θα ελεγα οτι θυμιζει body snatchers στο concept αλλα εδω εχουμε κατι διαφορετικο και πολυ πιο αρμονικο οπως μας το παρουσιαζει ο Gilligan στα 2 πρωτα επεισοδια.

Τεχνικα, σε 4Κ, αψεγαδιαστη με ωραιους χρωματικους τονους- κατα τα υπολοιπα θα δουμε... Αν παει να το πολιτικοποιησει (ξερετε , τυπου μαζικος ελεγχος συνειδησεων κλπ) απο χερι χαμενο - και μαλλον εκει θα παει...

Αρχη ειναι αλλα δειχνει αριστουργημα,να μην το ματιασω βεβαια.Ερωτας η Rhea...

ΥΓ.Μ'αρεσει πολυ οι δημιουργοι να χρησιμοποιουν ηθοποιους απο αλλες σειρες-ταινιες ταινιες τους,οπως πχ το κανει συνεχεια o Sheridan.
Στην πρωτη σκηνη εμφανιζεται ο ηθοποιος που του εκλεψε τις καρτες baseball ο Nacho στο BCS

Για αρχή φαίνεται πολύ, πολύ καλό. Δεν το περίμενα για να πω την αλήθεια, μου θυμίζει Επιστημονική Φαντασία της Χρυσής Εποχής, της δεκαετίας του ΄40-50. Θα μπορούσε να είναι Theodore Sturgeon, Jack Williamson, πρώιμος Philip Dick...κάπου ένιωσα σα να μπήκα στο δωμάτιο μου στο πατρικό μου και να άνοιξα πάλι τις Ανθολογίες ΕΦ του Εξάντα (για όσους θυμούνται...) Να ναι καλά ο Gilligan που μας θύμισε ότι η ΕΦ δεν είναι μόνο διαστημόπλοια, μοχθηροί ανθρωποφάγοι Εξωγήινοι και μετά-Αποκαλυπτικές δυστοπίες.

• Like
Reactions: takisot and FINIX
Αν παει να το πολιτικοποιησει (ξερετε , τυπου μαζικος ελεγχος συνειδησεων κλπ) απο χερι χαμενο - και μαλλον εκει θα παει...
αυτο πως μπορει να παει ετσι? αφου εχει εξηγηθει ηδη στα πρωτα επεισοδια τι συμβαινει, μονο αλληγορικα μπορει να γινει τετοιος συνειρμος...

την σειρα την απωγειωνει η πρωταγωνιστρια και το χιουμορ που διαθετουν οι σεναριογραφοι., απο εκει και περα επειδη τα εξηγει ολα στα 2 πρωτα επεισοδεια πραγματικα ειμαι περιεργος να δω τι εξελιξη θα εχει γιατι μονο να εκπλαγω μπορω μιας κα ιδεν φαινεται να εχει να πει κατι σματικο απο εδω και περα...

την σειρα την απωγειωνει η πρωταγωνιστρια και το χιουμορ που διαθετουν οι σεναριογραφοι., απο εκει και περα επειδη τα εξηγει ολα στα 2 πρωτα επεισοδεια πραγματικα ειμαι περιεργος να δω τι εξελιξη θα εχει γιατι μονο να εκπλαγω μπορω μιας κα ιδεν φαινεται να εχει να πει κατι σματικο απο εδω και περα...
Εγώ αντιθέτως, με εκνεύρισε απόλυτα η συγκεκριμένη και από χιούμορ δεν ξέρω τι εννοείς, γιατί αστείο δεν είδα ούτε ένα.

Εγώ γέλασα πολύ όταν έσκασε μύτη ο άλλος με το af1 πάντως.. Χαχα.

Εγώ γέλασα πολύ όταν έσκασε μύτη ο άλλος με το af1 πάντως.. Χαχα.
Που δεν σκοτώνουν ούτε μυρμήγκι, αλλά πετάνε 10 άτομα με το AF1 και άλλα 2 με κάθε μεγάλο αεροπλάνο. Γενικά, λογική μηδέν για την ώρα. Άμα αρχίσω όμως, θα πέσουν spoiler και άστο καλύτερα. Αφού σας αρέσει, πάσο.