Καλε ολοκληρη θα την βαζεις την ταμπλετα, τι τεταρτα και μισα.......ηρεμηστικα ειναι ?![]()
Μύθος...
Οι ταμπλέτες έχουν την ποσότητα που χρειάζεται ένα 60άρι.
Για τα 45άρια βάζεις περίπου τα 4/5 της ταμπλέτας (τρέχα γύρευε) ή απλά όση σκόνη πρέπει...

Καλε ολοκληρη θα την βαζεις την ταμπλετα, τι τεταρτα και μισα.......ηρεμηστικα ειναι ?![]()
το μαμά καλώδιο φοράει, και καταναλώνει σχεδόν 0w στο stby και καμιά 30ριά w στην πλύση![]()
Μύθος...
Οι ταμπλέτες έχουν την ποσότητα που χρειάζεται ένα 60άρι.
Για τα 45άρια βάζεις περίπου τα 4/5 της ταμπλέτας (τρέχα γύρευε) ή απλά όση σκόνη πρέπει...![]()
ΑΠΟ παλιά εμπειρεια έχω να καταθέσω τα εξής:
Η θαμπαδα στα ποτήρια προέρχεται απο υπερβολική ποσότητα λαμπυρηντικου. Μάλλον επειδή χρησιμοποιείς και ταμπλετες οι οποίες έχουν ήδη λαμπυρηντικου και το πλυντήριο προσθέτει στο τελευταίο ξεβγαλμα.....
Για να ξεθαμπωσουν τα ήδη θαμπωμενα θέλουν 2 - 3 πλυσιματα με ελάχιστο λαμπυρηντικο και ζεστό νερό.
Δοκίμασε και πες μας. Δεν έχει καμία σχέση με την καθαριότητα του πλυντηρίου.
---
I am here: http://maps.google.com/maps?ll=37.440362,24.941832
Εργένης είσαι βρε;
Το εντυπωσιακό είναι πως δεν έχει ποστάρει ούτε μια γυναίκα,αν δεν κάνω λάθος.Μάλλον είναι έξω και αλλάζουν λάδια στο ΙΧ......
εδώ και δύο μήνες όχι !!
μόλις μπήκε η σύζυγος στο σπίτι, θολώσανε τα ποτήρια. Τυχαίο?? δε νομίζω![]()
Μια χαρά βολεμένους σας έχουν οι σύζυγοι βλέπω...:a0210:
Εμένα που δε μου έχει πάρει πλυντήριο πιάτων, να της κάνω παράπονα??:fahne90:
Και όλο αυτό ώστε να κάνεις οικονομία;
Μά έχετε δει πως είναι οι finish;πως μπορείς να το ''κόψεις'' αυτό το πράμμα στην μέση;
Οταν τα παιδια πολλαπλασιαστουν το πλυντηριο ειναι απαραιτητο.
Μια χαρά βολεμένους σας έχουν οι σύζυγοι βλέπω...:a0210:
Σκίσαμε τη γάτα από νωρίς!![]()
Ελπιζω τουλαχιστον να μην μαγειρευεις τωρα για 2
Σκίσαμε τη γάτα από νωρίς!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.