Πλυντήριο πιάτων - θολούρα

:eek:

Καλε ολοκληρη θα την βαζεις την ταμπλετα, τι τεταρτα και μισα.......ηρεμηστικα ειναι ? :flipout:

Μύθος...
Οι ταμπλέτες έχουν την ποσότητα που χρειάζεται ένα 60άρι.
Για τα 45άρια βάζεις περίπου τα 4/5 της ταμπλέτας (τρέχα γύρευε) ή απλά όση σκόνη πρέπει... :p

Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά.
Όλα τα περίμενα να τα διαβάσω εδώ μέσα,αλλά συμβουλές για το θάμπωμα των ποτηριών από πλύση πλυντηρίου πιάτων...ποτέ!!!
χαχαχαχαχα.

το μαμά καλώδιο φοράει, και καταναλώνει σχεδόν 0w στο stby και καμιά 30ριά w στην πλύση :p

:worshippy::worshippy:
Φιλε αστους να λενε για καθαρισμούς και τετοια :-))
20 χρόνια το δικό μας ε καθαρίστηκε ποτε....και με μαμά καλώδιο
ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΙΠΑΡΑ ΡΕ!!!:flipout::flipout:

Μύθος...
Οι ταμπλέτες έχουν την ποσότητα που χρειάζεται ένα 60άρι.
Για τα 45άρια βάζεις περίπου τα 4/5 της ταμπλέτας (τρέχα γύρευε) ή απλά όση σκόνη πρέπει... :p

Και όλο αυτό ώστε να κάνεις οικονομία;
Μά έχετε δει πως είναι οι finish;πως μπορείς να το ''κόψεις'' αυτό το πράμμα στην μέση;

Βλέπω φίλοι μου ότι έχετε υπερ αρκετές γνώσεις στο θέμα!!!!

........Κατάλαβα!!!

8235999-angry-woman-cook.jpg

:flipout::flipout::flipout:

Το εντυπωσιακό είναι πως δεν έχει ποστάρει ούτε μια γυναίκα,αν δεν κάνω λάθος.Μάλλον είναι έξω και αλλάζουν λάδια στο ΙΧ......

ΑΠΟ παλιά εμπειρεια έχω να καταθέσω τα εξής:
Η θαμπαδα στα ποτήρια προέρχεται απο υπερβολική ποσότητα λαμπυρηντικου. Μάλλον επειδή χρησιμοποιείς και ταμπλετες οι οποίες έχουν ήδη λαμπυρηντικου και το πλυντήριο προσθέτει στο τελευταίο ξεβγαλμα.....
Για να ξεθαμπωσουν τα ήδη θαμπωμενα θέλουν 2 - 3 πλυσιματα με ελάχιστο λαμπυρηντικο και ζεστό νερό.
Δοκίμασε και πες μας. Δεν έχει καμία σχέση με την καθαριότητα του πλυντηρίου.

---
I am here: http://maps.google.com/maps?ll=37.440362,24.941832

ΑΠΟ παλιά εμπειρεια έχω να καταθέσω τα εξής:
Η θαμπαδα στα ποτήρια προέρχεται απο υπερβολική ποσότητα λαμπυρηντικου. Μάλλον επειδή χρησιμοποιείς και ταμπλετες οι οποίες έχουν ήδη λαμπυρηντικου και το πλυντήριο προσθέτει στο τελευταίο ξεβγαλμα.....
Για να ξεθαμπωσουν τα ήδη θαμπωμενα θέλουν 2 - 3 πλυσιματα με ελάχιστο λαμπυρηντικο και ζεστό νερό.
Δοκίμασε και πες μας. Δεν έχει καμία σχέση με την καθαριότητα του πλυντηρίου.

---
I am here: http://maps.google.com/maps?ll=37.440362,24.941832

χμ.. ενδιαφέρουσα τοποθέτηση. Θα αλλάξω την ρύθμιση του λαμπρυντικού στο ελάχιστο (αφου οι ταμπλετες ούτως ή άλλως 3σε1) και θα δω.

Το εντυπωσιακό είναι πως δεν έχει ποστάρει ούτε μια γυναίκα,αν δεν κάνω λάθος.Μάλλον είναι έξω και αλλάζουν λάδια στο ΙΧ......

έτσι !!! :flipout:

Απάντηση: Re: Πλυντήριο πιάτων - θολούρα

εδώ και δύο μήνες όχι !!

μόλις μπήκε η σύζυγος στο σπίτι, θολώσανε τα ποτήρια. Τυχαίο?? δε νομίζω :flipout:

Ελπιζω τουλαχιστον να μην μαγειρευεις τωρα για 2

Μια χαρά βολεμένους σας έχουν οι σύζυγοι βλέπω...:a0210:

Εμένα που δε μου έχει πάρει πλυντήριο πιάτων, να της κάνω παράπονα??:fahne90:

Και όλο αυτό ώστε να κάνεις οικονομία;
Μά έχετε δει πως είναι οι finish;πως μπορείς να το ''κόψεις'' αυτό το πράμμα στην μέση;

Όχι για οικονομία.
Απλά έχουν μεγαλύτερη ποσότητα απορυπαντικού και λαμπρυντικού από ότι πρέπει.

Οταν τα παιδια πολλαπλασιαστουν το πλυντηριο ειναι απαραιτητο.

Και όταν θέλεις να κάνεις αναβάθμιση στο στερεοφωνικό ή το home cinema επίσης!

:grandpa: Το καλύτερο μέρος για να ρωτήσεις για τέτοια πράγματα είναι αυτό που μαζεύει παντρεμένους που ασχολούνται με ακριβά χόμπι...

Re: Απάντηση: Re: Πλυντήριο πιάτων - θολούρα

Ελπιζω τουλαχιστον να μην μαγειρευεις τωρα για 2

μπα, το μόνο πράγμα που μαγειρεύω καλά, ειναι τα σουβλάκια από το delivery!!

απλα τα τεχνικά θέματα, όπως και νά χει είναι δική μου δουλειά. όταν υπάρχει έστω και μικρή υποψια για βλάβη στο πλυντήριο, να μην το ψαξω? τοσα λεφτά έδωσα!

ps
στη μαρέγκα τι βάζετε ρε παιδιά για να μην κόβει?? :flipout: