Pmc fb1. Με τι να τα ταίσω που τα ακούω πεινασμένα?

Monoblock audiolab δεν θα δυσκολευτείς να βρείς μτχ πάντως... πάντα για τα βρετανικά ομιλώ... Βέβαια το σερβισάκι τους θα το θέλουν...

Κι' άλλη αστραπή! :glowlamp:

Μόλις πήρε το μάτι μου αυτό:

Θα μπορούσε και το άλλο:

Με τη σχετική τράμπα μπορεί να τα βολέψεις...

βάζω το τούβλο. Βάζεις το μηχανάκι να την κάνουμε τη ληστεία? χεχεχεχεχεχε!
Εντάξει θα έχω κάτι να ονειρεύομαι με τον classe. Να δούμε και τι θα πάρω τώρα? :flipout:
και ο densen ψιλοτσουχτερός βγαίνει έως αρκετά. Και ο μικρός θα έχει το drive αλλά τα watt είναι αρκετά περιορισμένα. Ε μα ντρέπομαι ρε παιδιά... Τόση πόρωση και μόνο μια φορά μου έχουν φωνάξει την αστυνομία... Φυσικά θα γίνει η δέουσα ακρόαση σε οτιδήποτε υπάρχει εκεί μέσα αλλά το θέμα είναι πως ακόμα και αν όοοολα μα όλα έρθουν βολικά πρέπει να πάρω κάτι που να μη μου κλείνει το μάτι για τα ob1 μετά γιατί βλέπω στην καλύτερη να με παρατάει η δικιά μου για κάποιον πιό "ώριμο".

Χτύπησα το στόχο στο κέντρο, έτσι; :laugh:
Είναι και όμορφο. Σου είπα, τράμπα και καλές διαπραγματεύσεις!

Γιά τους "ώριμους" μην ανησυχείς. Κάποτε θα έλθει και η σειρά σου και θα ...ωριμάσεις. :coool:

Υ.Γ. Όταν βράζει το σίδερο κολλάει. Άσε τις δευτεράντζες. Θα ζοριστείς λίγο, αλλά μετά θα ξεκουραστείς για πολύ καιρό.
Θα έχεις άλλα πράγματα ν' ασχολείσαι, αλλά το σκελετό της οικοδομής θα τον έχεις. -bye-

Στην έκθεση κάποια PMC, νομίζω ήταν τα μεγαλύτερα από τα δικά σου, τα είχαν με Bryston και το αποτέλεσμα ήταν αρκετά καλό, παίζανε και πολύ δυνατά.

Στην έκθεση κάποια PMC, νομίζω ήταν τα μεγαλύτερα από τα δικά σου, τα είχαν με Bryston και το αποτέλεσμα ήταν αρκετά καλό, παίζανε και πολύ δυνατά.

παιζουν σιγουρα σωστα με bryston, νομιζω υπαρχουν και bryston μοντουλες που τα μετατρεπουν σε ενεργα.
το θεμα ειναι απο οτι καταλαβαινω και η προσωπικη προτιμηση σε κατι ποιο "ζεστο"

The rear connection panel is equipped with a pair of binding posts and gold-plated linking bars. Removing the links allows the speakers to be bi-wired or bi-amplified, while four threaded inserts above the connection panel provide mounting points for a Bryston 'Powerpac' amplifier module to be fitted if required. Available in either 60 or 120W versions, the Powerpac has been designed to turn the FB1 into a powered monitor which uses the internal passive crossover.

Bryston και PMC ανήκουν στην ίδια εταιρία. (όπως NAD-PSB, αυτές είναι βέβαια και οι δύο καναδικές)

Όσο για το ματσάρισμα με Densen, κι εγώ αναρωτιέμαι πώς είναι! Καιρό τώρα θέλω να τον πάρω αγκαλιά να πάω σ' ένα φίλο (εκτός φόρουμ) που έχει τα FB1i, αλλά ο χρόνος... ο χρόνος... (κατά το the horror... the horror)

Μάλλον ο Β130 θα ήταν καταλληλότερος.

Αν θυμάμαι καλά κάποιο παιδί απο τη θεσσαλονίκη πωλούσε ένα κάπου στα 1400.
Θανάση ψάξε μήπως αν μη τι άλλο μπορέσεις να κάνεις ακρόαση.

Σωστά Νίκο, με πρόλαβες. Τώρα όμως είδα ότι ο Κ2 διαθέτει 125W/8Ω με 500VA μετασχηματιστή; Δηλαδή πόσα βατ θέλουν τα PMC ρε παιδιά;

γιατί βασικά ξενέρωσα που με το που ασχοληθήκαμε δύο άτομα του φόρουμ o άλλος ανέβασε την τιμή δύο κατοσταρικα και από ηχοεκφραση έχει καινούργιο λιγότερο από 2100 άσε που mdac δε δίνει για ακρόαση... Θα στέλνει θεσσαλονίκη; Με έχει ξενερώσει και με άλλη φάση αλλά τεσπα...

παλιά τέχνη κόσκινο.
αν σε αυτά προσθέσεις:

- δε δίνεται τίποτα για ακρόαση, ώστε να το ακούσεις στο σούπερ χώρο,

- η ανταλλαγή σου θα πουληθεί 20% ακριβότερα,

- δεν κατέβηκε στην έκθεση,

νομίζω οτι η ξενέρα γίνεται άρνηση.

Σωστά Νίκο, με πρόλαβες. Τώρα όμως είδα ότι ο Κ2 διαθέτει 125W/8Ω με 500VA μετασχηματιστή; Δηλαδή πόσα βατ θέλουν τα PMC ρε παιδιά;

Θελουν γκαζια για να δουλεψει η γραμμη μεταφορας που ξεζουμιζει τους ενισχυτες. Ωμικα δεν ειναι δυσκολα.

Και οι Densen λεπτόηχοι είναι χαμηλά. Αν πάσχει το σύστημα του θανάση απο σώματα χαμηλά μάλλον δεν θα είναι η καταλληλότερη επιλογή.

Για τον Κ2 μου φαίνεται και μένα παράξενο να μην τα οδηγεί (βλέποντας τα specs 8Ω και 90db/1m, λαμβάνοντας υπόψιν και τις απαιτήσεις του transmission line άντε να ζητάνε γύρω στα 100-150W (για χώρους σαν του Θανάση).
Ο K2 με 500VA και 125W/8Ω - 190W/4Ω γιατί να μη βγάζει μπάσο? κάτι άλλο συμβαίνει πιστεύω.

Προσωπικά όσα pmc έχω ακούσει δεν τα βρήκα του γούστου μου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι μεταξύ των κορυφαίων ηχείων βέβαια.
Απλά μπορεί και ο Θανάσης να αρχίζει να έχει ίδιο γούστο, ή
να ζητάει κάτι παραπάνω απο το βαθύ και καθαρό μπάσο, ή
να μην κάθησαν καλά στο χώρο του ή... ή... ή... αμέτρητοι παράγοντες.

Τώρα πρέπει να προσέξει πολύ να ακούσει ότι αγοράσει στο χώρο του, αλλιώς μπλέκει σε περιπέτειες.

Ας δοκιμάσει πολλά ρεύματα (τύπου nad κτλ), ας δοκιμάσει και ενισχυτές τύπου xindak (μην λέμε συνέχεια τα ίδια για τους κινέζους βρε παιδιά χωρίς να έχουμε ακούσει) που είναι βαρβατίλα χαμηλά και ικανοί σε ρεύματα και ας αποφασίσει.

Ίσως όντως να μην είναι θέμα wattage. Μπορεί κι εγώ να κουφαίνομαι σιγά σιγά αλλά τον ψιλοτερματίζω τον ενισχυτή ώρες ώρες. Το ηχείο από την άλλη έχει αρκετή περιγραφή στα χαμηλά και ο Κ2 είναι ένας πλούσιος entry level. Μπορεί απλά να τονίζει το ηχείο κάποιο θέμα του ενισχυτή στον έλεγχο κάποιων συχνοτήτων. Μπόρεί το στρογγύλεμα του kandy να μην το πολυσυμπαθεί εκεί. Ενώ το υποδέχεται με ενθουσιασμό στα ψηλά. Με τα προηγούμενα ηχεία μου που είχαν μάλιστα εγγενές θέμα με τα χαμηλά είχα συνδέσει με τα προενισχυτικά του mdac και ενώ στα ψηλά βγήκε μια μορφή μηχανικότητας στα χαμηλά ήρθε περισσότερος "έλεγχος". Αυτή τη στιγμή με την παρούσα διαμόρφωση έχω σίγουρα και πολλούς χρωματισμούς από το ξύλινο πάτωμα επειδή οι καναπέδες είναι πολύ κοντά στα ηχεία. Αλλά καταλαβαίνει κανείς εύκολα πως δεν είναι μόνο αυτό. Και τιμολογιακά δηλαδή, σε τιμές αντιπροσωπείας δεν είναι ότι καλύτερο να οδηγούνται τα ηχεία από ένα ενισχυτή που η τιμή του είναι κοντά στο ένα τρίτο της δικής τους.
Χτες το βράδυ άκουγα μουσική τσίτα από τις δώδεκα μέχρι τις πέντε. Δεν είναι πως δεν είμαι ενθουσιασμένος με τον ήχο, είναι πως θέλω βελτίωση ακριβώς επειδή είμαι ενθουσιασμένος. Αλλιώς θα έλεγα "εντάξει σε κάποια τραγουδια τα παίζει. και τι έγινε?"
Νίκο θα σε ενοχλήσω για τα στοιχεία επικοινωνίας του παιδιού που ψαχνόταν να δώσει το densen.
vetnik μπορείς να σηκώσεις κάποιο λινκ από τις μοντούλες που λες? Στο site της Pmc έπεσα πάνω μόνο σε κάποια των 200watt classD. Όχι τίποτα άλλο, για να τα ψάξω λίγο αφού με φοβίζει λίγο το να πάρω κάτι τόσο δεσμευτικό.