PMC FB1i+AUDIA FLIGHT THREE "προσγειώθηκαν στα Γιάννενα"

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PMC FB1i+AUDIA FLIGHT THREE "

θα ηταν πολυ ενδιαφερον να μας πεις πως παιζει απο τις αναλογικες του εξοδους σε συγκριση με το dacmagic,μολις το δοκιμασεις!

Και μιλαω για το δεύτερο τι διαφορες ακουσες μεταξύ του DacMagic και το dac του Logitech

Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη όπως προείπα...
δεν έχω δοκιμάσει ακόμη τη δική του RCA έξοδο χωρίς την παρεμβολή του εξωτ. DAC.
Πιθανώς το ΣΚ θα το κάνω και θα σας πω...

Επειδή όπως πάει θα φαίνεται να καταλήγει σε ρέβιου για το squeezbox, δεν το σπάτε κ. Διαχειριστά το θέμα σε 2 γιατί είναι αρκετά ενδιαφέρον και δύσκολα κάποιος που ψάχνει πληροφορίες και γνώμες για το squeezbox θα μπει σε θέμα με τίτλο " PMC FB1i+AUDIA FLIGHT THREE"...

Τελευταία προσθήκη στο σύστημα το DAC της MUSIC HALL με την 6922 :idea:
Καλύτερες Foto και σχόλια αργάμισι......-bye-
av1-2.jpg

av2-1.jpg

Aς με "φωτίσει" κάποιος.....:idea:

Παίζω το DAC απο USB απο έναν φορητό ACER με Winows XP.
Πρέπει να εγκαταταστήσω κάποιους Drivers η να κάνω κάποιες ρυθμίσεις στο PC?

Δημήτρης

Aς με "φωτίσει" κάποιος.....:idea:

Παίζω το DAC απο USB απο έναν φορητό ACER με Winows XP.
Πρέπει να εγκαταταστήσω κάποιους Drivers η να κάνω κάποιες ρυθμίσεις στο PC?

Δημήτρης

με γειες με γειες,αφου παιζει μαλλον δεν χρειαζεται να περασεις καποιους ντραιβερς,οσον αφορα τις ρυθμισεις,σιγουρα και θα πρεπει να κανεις,για ψαξε παλιοτερα νηματα και θα βρεις πολλες χρηστικες οδηγιες -bye-

πες και καμια αρχικη εντυπωση απο την νεα πηγη!:ears:

:grinning-smiley-043Καλησπέρα σε όλους
Να γράψω και μερικές εντυπώσεις απο το DAC :singer:
Χρησιμοποιώ και iTunes και το Media Monkey.
Καλύτερη συμπεριφορά και ηχητικά αλλά και συνεργασιας ηταν με το Monkey:award:

Να ξεκινήσω απο το ιντερνετικό ραδιόφωνο που ακούω πολλές ώρες.
Ηταν ενα σκαλί παραπάνω απο το Logitech touch που είχα μεχρι πρόσφατα και αυτό εντοπίζεται κυρίως στον τομέα της ανάλυσης.
Τώρα σε CD που εχω ριπάρει με το DB power amp και τα έχω και στον Seagate 500 gigaαλλά και στο Luxio 64 giga παιζοντάς τα μεσα απο την "Μαιμού" τα συμπεράσματα είναι:
1.Το Music Hall είναι ΥΠΕΡΑΝΑΛΥΤΙΚΟ.
2.Είναι πιο "μουσικό" απο το CD.
3.H μουσική σκηνή είναι ελαφρά πιο πίσω σε σχεση με το CD.
Αυτά προς το παρών ελπίζω να βοήθησα....:grinning-smiley-043
Οσοι βρισκονται Γιάννενα μη διστάσουν.....-bye-

Re: Απάντηση: PMC FB1i+AUDIA FLIGHT THREE "προσγειώθηκαν στα Γιάννενα"

:grinning-smiley-043Καλησπέρα σε όλους
Να γράψω και μερικές εντυπώσεις απο το DAC :singer:
Χρησιμοποιώ και iTunes και το Media Monkey.
Καλύτερη συμπεριφορά και ηχητικά αλλά και συνεργασιας ηταν με το Monkey:award:

Να ξεκινήσω απο το ιντερνετικό ραδιόφωνο που ακούω πολλές ώρες.
Ηταν ενα σκαλί παραπάνω απο το Logitech touch που είχα μεχρι πρόσφατα και αυτό εντοπίζεται κυρίως στον τομέα της ανάλυσης.
Τώρα σε CD που εχω ριπάρει με το DB power amp και τα έχω και στον Seagate 500 gigaαλλά και στο Luxio 64 giga παιζοντάς τα μεσα απο την "Μαιμού" τα συμπεράσματα είναι:
1.Το Music Hall είναι ΥΠΕΡΑΝΑΛΥΤΙΚΟ.
2.Είναι πιο "μουσικό" απο το CD.
3.H μουσική σκηνή είναι ελαφρά πιο πίσω σε σχεση με το CD.
Αυτά προς το παρών ελπίζω να βοήθησα....:grinning-smiley-043
Οσοι βρισκονται Γιάννενα μη διστάσουν.....-bye-

Το πούλησες το touch? Το χρησιμοποίησες πότε πάνω στο dac μέσω coaxial?

To Τouch το εδωσα ναι.
Το DAC το εχω μολις 5 μέρες και δεν ειχα εδω το Touch για να το συνδέσω.
Παντως όσο το είχα εδώ το ειχα συνδέσει με το V-DAC της Musical Fidelity μεσω SPDIF και δεν ακουσα διαφορές.
Βέβαια για να πω του στραβου το δίκιο εχω μια αμφιβολια οσον αφορα το καλώδιο σύνδεσης SPDIF που μου εδωσε ο φιλος Κωστας μαζι με το DAC αν ηταν "σόι" για να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα.-bye-

Aν αρέσκεσαι στο ΒΑΘΥΥΥΥ χαμηλό όρμα-bye-
Ειναι το πρώτο ηχειο δαπέδου που εχω στη κατοχή μου μετα απο τοσα χρόνια που ασχολούμαι.
Σε σχέση με τα υπόλοιπα που ειχα ολη την διαδρομη μου στο Hi Fi Audio Spectrum,B&W,Spendor,Dynaudio
ειναι ΥΠΕΡ αναλυτικο και με ΜΠΑΣΣΟΟΟΟΟ-bye-
Καλυτερα βεβαια να το ακουσεις με τ αυτακαια σου για αν βγάλεις συμπέρασμα:drummer:

μηπως καποιος κυριος εχει ακουσει το pmc ib2, το ηχειο που επαιζε στην εκθεση;τι γνωμη εχετε για το συγκεκριμενο ηχειο;

μηπως καποιος κυριος εχει ακουσει το pmc ib2, το ηχειο που επαιζε στην εκθεση;τι γνωμη εχετε για το συγκεκριμενο ηχειο;

Στην έκθεση μόνο... είναι πιστεύω ενα ηχείο με εξαιρετικές δυνατότητες αλλά μάλλον θέλει πολύ βαρβάτη οδηγηση που μάλλον στην εκθεση δεν την είχε... το έπαιζαν με 100W αν θυμάμαι καλά την στιγμή που ο κατασκευαστής στο site συστήνει 120 με 500... το OB1i απο την άλλη μου άρεσε πάρα πολύ!!!!

και εγω εχω αυτο το διλλημα και εχω φαει κολλημα με τα pmc ib2και τα blumenhofer fun 20.