Για αυτό εδω http://www.pmc-speakers.com/product.php?mode=view&pid=201 τι πρέπει να πουμε δηλαδή;
Φιλε jolk εχεις ακουσει το ντακ μεσω οπτικης η μονο μεσω usb? Και αν ναι υπαρχει διαφορα?
ότι είναι ογκοδέστατα και αντιαισθητικά!!!! :rifle:
Σας ευχαριστώ και τους 2 :Banane0:Πολύ όμορφα και αισθητικά "συγγενή" κομμάτια. Αλλά ενδέχεται να χρειάζεσαι τίποτα isolation pads για τη στήριξή τους ή και την απομόνωση της πάνω σειράς από την κάτω...Καλές ακροάσεις!
Ευχαριστώαντε καλοριζικα κι αυτα!!
μηπως να δωσεις λιγη κληση προς τα μεσα στα ηχεια?
Σας ευχαριστώ και τους 2 :Banane0:
Οσο για τα isolation pad μ"αρέσει η ιστορία Hi Fi Hi End αλλά δεν είμαι
"άρρωστος"
Στο παρελθόν ειχα δοκιμάσει διάφορα.....Απο αλλαγές καλωδίων,κώνους στήριξης....κτλ.Για να μην ειμαι αφοριστικος,επειδη αλλοι ορκιζονται στις διαφορες που ακούνε,εγω δεν ειδα διαφορες άξιες λόγου![]()
Όσο πιο αναλυτικό είναι ένα σύστημα, ένα καλώδιο ή ένα σύστημα στήριξης, μπορεί να δώσει ή να πάρει από το σύστημα...μπορεί αυτά που δοκίμασες να ήταν, ας πούμε, της "σειράς"...χωρίς αφορισμούς πάντα...κάνε τις δοκιμές σου, σίγουρα κάτι θα βρεις που θα σου δώσει το κάτι παραπάνω ή το κάτι το διαφορετικό στον ήχο σου...
Πράγματι πάντως το θέμα στήριξη είναι σημαντικό...
Μαζι σου:grandpa:
Αλλά ο ήχος που ακούω για τα δικά μου δεδομένα είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ:firstprize: οπότε και δεν μπαίνω στη διαδικασία(προς το παρον τουλάχιστον)
Δεν μπαίνω στη διαδικασια αν το μπάσο ειναι "χαλαρό"αν οι ψηλές ειναι "κοφτερές" κτλ.
Αφου οτι ακουω μου αρέσει δεν το πολυψάχνω.....:grandpa:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.