PMC FB1i+AUDIA FLIGHT THREE "προσγειώθηκαν στα Γιάννενα"

Καλησπέρα σε όλους.Χθες το βράδυ παρέλαβα επιτέλους τα δικά μου pmc fb 1i σε χρώμα wallnut,γιατί μέχρι χθές άκουγα απο ένα ζευγάρι demo που μου είχε δανείσει ο αντιπρόσωπος για τις γιορτές,μέχρι να έρθουν τα δικά μου και τον ευχαριστώ γι'αυτό.Εχω ξεκινήσει το στρώσιμο των ηχείων απο σήμερα αλλά απ'οτι εχω διαβάσει απο το forum θέλουν πολλές ώρες για να στρώσουν τα καινούρια ηχεία.Αλήθεια θέλουν γύρω στις 150-200 ώρες;Με τι εντάσεις είναι καλό ναγίνει ενα σωστό στρώσιμο;Ο ενισχυτής που έχει αναλάβει το στρώσιμο των ηχείων ειναι ο xindak xa 6950 με cd player το ταίρι του xindak muse 1.0 deluxe.Ελπίζω να φτάσω σύντομα στο επιθυμητό ηχητικό αποτέλεσμα που άκουγα απο τα demo και που τόσο πολύ μου άρεσε.Παραθέτω και μερικές φωτόγραφίες απο την compact canon ixus 75.
καλοακουστα....
μπορεις να γραψεις με 2 λογια ποιες διαφορες ακουσες μεταξυ καινουριου και demo που ειχες για λιγο?

καλοακουστα....
μπορεις να γραψεις με 2 λογια ποιες διαφορες ακουσες μεταξυ καινουριου και demo που ειχες για λιγο?

Επειδή ακούω σε χαμηλές εντάσεις κατά το πλείστον, δεν μπορώ να καταλάβω μεγάλες διαφορές αν εξαιρέσεις το αισθητά πιο σφιχτό χαμηλό που ακούω απο τα καινούρια ηχεία απ'οτι με τα demo κάτι που είναι φυσικά αναμενόμενο πιστεύω.Αν ακούω σε χαμηλές εντάσεις θα αργήσει πολύ περισσότερο το στρώσιμο;Αναγκαστικά θα πρέπει μετά απο κάποιες ώρες να δυναμώνω την ένταση για πιο σωστό στρώσιμο;

Καλοάκουστα !!

Τα ηχεία για να στρώσουν θέλουν πολλεεεεές ώρες......

Φαντάσου ότι εγώ έχω τα δικά μου καιρό αρκετό, μήνες δλδ, έχουν παίξει τουλάχιστον 400 ώρες, γιατί δεν ακούω κ συνέχεια κ ακόμα "ανοίγουν"...

Καλησπέρα σε όλους.Κύριοι κάτοχοι των PMC γράψτε κανένα νέο από τις ακουστικές σας εμπειρίες μιας και πέρασε λίγος χρόνος.Τί έγινε,έστρωσαν καθόλου τα διαμαντάκια?

Απάντηση: Re: PMC FB1i+AUDIA FLIGHT THREE "προσγειώθηκαν στα Γιάννενα"

Καλησπέρα σε όλους.Κύριοι κάτοχοι των PMC γράψτε κανένα νέο από τις ακουστικές σας εμπειρίες μιας και πέρασε λίγος χρόνος.Τί έγινε,έστρωσαν καθόλου τα διαμαντάκια?

Δυστυχώς τα δικά μου θέλουν πολλέεεεεες ώρες ακόμη λόγω περιορισμένου ελέυθερου χρόνου για άκουσμα μουσικής.

Ωραιοτατα Μηχανακια !!!!!
Οπτικα ειναι χαρμα οφθαλμων
δεν τα εχω ακουσει βεβαια ...

και σαν Γιαννιωτης δεν μπορω παρα να πω Καλοταξιδα και ΜΕΓΕΙΑ !!!

Οταν ερχομαι πατρις μενω στα Σεισμοπληκτα......

Ευπρόσδεκτος οταν με το καλό "ροβολήσεις"στα Γιάννενα.....:a0210:

Για χαρά σε όλους

Σήμερα ήρθε και το Logitech Squeezbox Touch απο την Γερμανία(Higoto είναι το shop που αγοράστηκε.)
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ:SFGSFGSF:
Τραβάει μουσική απευθείας απο το PC (σε ασύρματη λειτουργια το εχω) και απο USB stick η USB σκληρό όπως στη φωτο.

Η αναπαραγωγή έιναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ για τα χρήματα και δεδομένου οτι δεν μεσολαβεί DAC.(Εχει δικό του και κανει μεχρι 24/96) αλλα
ετοιμάζομαι να παρω ενα εξωτερικό DAC.Πιθανότατα το Music Hall
οταν αποφασίσει ο αντιπρόσωπος(απο το Γεναρη το περιμένω) αλλα δεν βλεπω φως και μάλλον θα στραφώ αλλού.:HTEHETH63:

Οι πρώτες ακροάσεις με Patricia Barber με άφησαν speachless....
Και όλα αυτά με 300 Ευρώ......
Περισσότερα το βράδυ .......:music-smiley-005:

L1.jpg

Δοκίμασε και τις δυνατότητες ιντερνετικού ραδιοφώνου, πιάνει όλους τους Ελληνικούς και κάποιες χιλιάδες ξένους !! εκεί να δεις πως θα σε αφήσει άφωνο....

Καλοάκουστο και καλορίζικο.

Δοκίμασε και τις δυνατότητες ιντερνετικού ραδιοφώνου, πιάνει όλους τους Ελληνικούς και κάποιες χιλιάδες ξένους !! εκεί να δεις πως θα σε αφήσει άφωνο....

Καλοάκουστο και καλορίζικο.

Νασαι καλά....
Κατα βάση γιαυτο το πήρα....
Ηδη εκανα scan σε Jazz σταθμούς.....
:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Nα ρωτησω κατι, το logitech παιζει τα αρχεια απο σκληρο χωρις κενα ? σαν μιξαρισμενα ας πουμε? οπως γινεται με αλλους media players οπως media monkey, j river κ.λ.π.

Nα ρωτησω κατι, το logitech παιζει τα αρχεια απο σκληρο χωρις κενα ? σαν μιξαρισμενα ας πουμε? οπως γινεται με αλλους media players οπως media monkey, j river κ.λ.π.

OXI
Παίζει κανονικά με κενά.....

Μεγειές και απο εμένα.Περιμένουμε περισσότερες εντυπώσεις και σχόλια τις επόμενες μέρες.Καλοάκουστο!!!!!!

Καλοάκουστο το καινούργιο μηχανάκι!

Thanks Captain.......:2thumb22sup:
Οταν κερδίσω το Joker θα πάρω κάτι σαν το δικό σου.....:worshippy:
Kindest Regards.....