PMC FB1i+AUDIA FLIGHT THREE "προσγειώθηκαν στα Γιάννενα"

Καλορίζικο! Καλές ακροάσεις!!!

Να ρωτήσω κάτι... αυτό το πραγματάκι δηλαδή συνδέεται ασυρματα με τον υπολογιστή για να φωρτώσει την μουσική που έχεις αποθηκευμένη σε αυτόν;
Αρα δηλαδή μπορείς να έχεις τον θορυβώδη υπολογιστή σου σε άλλο δωμάτιο... ναι;

Επίσης φωρτώνει απο εξωτερικό σκληρό απο ο,τι βλέπω; Οπότε μπορεί και να μην χρειάζεται καν ο υπολογιστής...

Απάντηση: Re: PMC FB1i+AUDIA FLIGHT THREE "προσγειώθηκαν στα Γιάννενα"

Καλορίζικο! Καλές ακροάσεις!!!

Να ρωτήσω κάτι... αυτό το πραγματάκι δηλαδή συνδέεται ασυρματα με τον υπολογιστή για να φωρτώσει την μουσική που έχεις αποθηκευμένη σε αυτόν;
Αρα δηλαδή μπορείς να έχεις τον θορυβώδη υπολογιστή σου σε άλλο δωμάτιο... ναι;

Επίσης φωρτώνει απο εξωτερικό σκληρό απο ο,τι βλέπω; Οπότε μπορεί και να μην χρειάζεται καν ο υπολογιστής...

AΚΡΙΒΩΣ:Banane0:
Και επίσης παιρνει USB stick στο πισω μέρος εκτος απο τον σκληρο.....
το βρασυ θα ανεβασω φωτο......

Και με Dac πως μπορεις να το συνδεσεις ,εχει δλδ καποια ομοαξονικη εξοδο ?

Και με Dac πως μπορεις να το συνδεσεις ,εχει δλδ καποια ομοαξονικη εξοδο ?

Και Digital out έχει και με Ethernet συνδέεται αλλά και χωρίς DAC (εξωτερικό) παίζει εξαιρετικά.
Να σου πω ότι έχει δικό του Dac εσωτερικό που φτάνει μεχρι 24/96:worshippy:
Και μερικές φωτο που υποσχέθηκα:music-smiley-005:

L2.jpg

Και η πίσω όψη του Touch με το Luxio των 64GB ΤΙΓΚΑ στο FLAC:SFGSFGSF:

L1-1.jpg

L3.jpg

Απο αποσταση κοντα στα 2 μετρα , βλεπεις να αλλαξεις τραγουδι?
Γιατι προσωπικα ειμαι λιγο στραβουλιακας (αλλα γυαλια ΔΕΝ βαζω )

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PMC FB1i+AUDIA FLIGHT THREE "προσγειώθηκαν στα Γιάννενα"

Όχι, ακόμη. Έγινε ένα μπέρδεμα με την πληρωμή. Σε κανά δεκαήμερο υπολογίζω.

μη ξεχασεις να μας γραψεις εντυπωσεις,γιατι αρχισε να μου καλαρεσει!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PMC FB1i+AUDIA FLIGHT THREE "προσγειώθηκαν στα Γιάννενα"

Όχι, ακόμη. Έγινε ένα μπέρδεμα με την πληρωμή. Σε κανά δεκαήμερο υπολογίζω.

τι εγινε βρε Τζο,κανενα νεο?

Sorry για την καθυστέρηση Λάκη, έμπλεξα με το afterbuy της γερμανικής εταιρίας που θα μου έστελνε το touch, κι ενώ στο αρχικό μου e-mail μού έγραψαν 30 ευρώ μεταφορικά, μετά μου ζητούσαν 79!

Κι έτσι ακύρωσα τελείως την παραγγελία και πήρα τα λεφτά μου πίσω.

Στο μεταξύ στα διάφορα συστήματα του σπιτιού παίζω με το HM-801 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=60573

Για μουσική στο υπνοδωμάτιο παρήγγειλα το HDI Dune Prime 3.0, που έπεσε στα 350 Ευρώ.

Για το κύριο σύστημα κοιτάζω και το Opera Consonance D-Linear 7. Τιμή αναμένεται.
http://www.opera-consonance.com/products/digital/D-linear7.htm

Last edited:

Sorry για την καθυστέρηση Λάκη, έμπλεξα με το afterbuy της γερμανικής εταιρίας που θα μου έστελνε το touch, κι ενώ στο αρχικό μου e-mail μού έγραψαν 30 ευρώ μεταφορικά, μετά μου ζητούσαν 79!

Κι έτσι ακύρωσα τελείως την παραγγελία και πήρα τα λεφτά μου πίσω.

Στο μεταξύ στα διάφορα συστήματα του σπιτιού παίζω με το HM-801 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=60573

Για μουσική στο υπνοδωμάτιο παρήγγειλα το HDI Dune Prime 3.0, που έπεσε στα 350 Ευρώ.

Για το κύριο σύστημα κοιτάζω και το Opera Consonance D-Linear 7. Τιμή αναμένεται.
http://www.opera-consonance.com/products/digital/D-linear7.htm

οκ,ευχαριστω.

Re: Απάντηση: PMC FB1i+AUDIA FLIGHT THREE "προσγειώθηκαν στα Γιάννενα"

Για χαρά σε όλους

Σήμερα ήρθε και το Logitech Squeezbox Touch απο την Γερμανία

Προσθέστε άλλον έναν ευτυχή κάτοχο...τρομερό μηχανηματάκι! :2thumb22sup:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PMC FB1i+AUDIA FLIGHT THREE "προσγειώθηκαν στα Γιάννενα"

για γινε πιο σαφης,πες καμια λεπτομερεια..:ears:

Αγορά μέσω ebay από Γερμανία 261 ευρώ + 11 ευρώ μεταφορικά, παρελήφθη μέσα σε 3 εργάσιμες μέσω courrier, όλα άψογα...
Συνδέθηκε στο σύστημα μέσω της ψηφιακής coaxial εξόδου στο dac (DacMagic) και μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τα εξής:
- Σύνδεση μέσω wireless με το laptop και ανάγνωση αρχείων από το laptop ή από εξωτ. σκληρό συνδεδεμένο με το laptop
- Ανάγνωση αρχείων από εξωτ. σκληρό που συνδέθηκε απευθείας στο Logitech
Το ηχητικό αποτέλεσμα και στις δύο περιπτώσεις εξαιρετικό, δεν έχω δοκιμάσει ακόμη τη δική του RCA έξοδο χωρίς την παρεμβολή του εξωτ. DAC.
Μοναδικό μειονέκτημα η σχετικά αργή πρόσβαση σε αρχεία από εξωτ. σκληρό, αλλά αυτό εξαρτάται από το πλήθος των folders, το μέγεθος των αρχείων κλπ.
Δεν ήταν κάτι μη αναμενόμενο για μένα πάντως, ούτε με ενοχλεί ιδιαίτερα και επιπλέον αφού διαβαστούν τα περιεχόμενα του δίσκου για πρώτη φορά, κατόπιν τα πράγματα γίνονται πιο "γρήγορα"...
Εξαιρετικό επίσης το ιντερνετικό ραδιόφωνο, πολλές επιλογές σταθμών, δεν τα έχω ψάξει πολύ ακόμη όμως...
Και τέλος, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, ωραία και λειτουργική οθόνη αφής, ωραία μενού, εμφάνιση τίτλου, καλλιτέχνη, εξωφύλλου και διάφορα άλλα...
Αυτά...:cool4:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PMC FB1i+AUDIA FLIGHT THREE "προσγειώθηκαν στα

Αγορά μέσω ebay από Γερμανία 261 ευρώ + 11 ευρώ μεταφορικά, παρελήφθη μέσα σε 3 εργάσιμες μέσω courrier, όλα άψογα...
Συνδέθηκε στο σύστημα μέσω της ψηφιακής coaxial εξόδου στο dac (DacMagic) και μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τα εξής:
- Σύνδεση μέσω wireless με το laptop και ανάγνωση αρχείων από το laptop ή από εξωτ. σκληρό συνδεδεμένο με το laptop
- Ανάγνωση αρχείων από εξωτ. σκληρό που συνδέθηκε απευθείας στο Logitech
Το ηχητικό αποτέλεσμα και στις δύο περιπτώσεις εξαιρετικό, δεν έχω δοκιμάσει ακόμη τη δική του RCA έξοδο χωρίς την παρεμβολή του εξωτ. DAC.
Μοναδικό μειονέκτημα η σχετικά αργή πρόσβαση σε αρχεία από εξωτ. σκληρό, αλλά αυτό εξαρτάται από το πλήθος των folders, το μέγεθος των αρχείων κλπ.
Δεν ήταν κάτι μη αναμενόμενο για μένα πάντως, ούτε με ενοχλεί ιδιαίτερα και επιπλέον αφού διαβαστούν τα περιεχόμενα του δίσκου για πρώτη φορά, κατόπιν τα πράγματα γίνονται πιο "γρήγορα"...
Εξαιρετικό επίσης το ιντερνετικό ραδιόφωνο, πολλές επιλογές σταθμών, δεν τα έχω ψάξει πολύ ακόμη όμως...
Και τέλος, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, ωραία και λειτουργική οθόνη αφής, ωραία μενού, εμφάνιση τίτλου, καλλιτέχνη, εξωφύλλου και διάφορα άλλα...
Αυτά...:cool4:

Για χαρά Κώστα
Καλοδούλευτο το μηχανάκι....
Μια ερώτηση.
Σύνδεσα το Touch με την ψηφιακή έξοδο του Musical Fidelity V-Dac και δεν είδα καμιά διαφορά στην αναπαραγωγη τοσο στο ιντερνετικό ράδιο όσο και στην αναπαραγωγη ειτε απο Memory stick ειτε απο to PC.
Εσύ με το dac magic ακουσες διαφορές?
Δημήτρης

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PMC FB1i+AUDIA FLIGHT THREE "προσγειώθηκαν

Γεια,

Σύνδεσα το Touch με την ψηφιακή έξοδο του Musical Fidelity V-Dac και δεν είδα καμιά διαφορά στην αναπαραγωγη τοσο στο ιντερνετικό ράδιο όσο και στην αναπαραγωγη ειτε απο Memory stick ειτε απο to PC.
Εσύ με το dac magic ακουσες διαφορές?

Φαντάζομαι εννοείς με την ψηφιακή είσοδο του V-Dac...
Εννοείς αν άκουσα διαφορές μεταξύ των τριών που αναφέρεις έχοντας συνδέσει το DacMagic
ή αν άκουσα διαφορά μεταξύ του DacMagic και του built-in dac του Logitech στις 3 αυτές περιπτώσεις?

θα ηταν πολυ ενδιαφερον να μας πεις πως παιζει απο τις αναλογικες του εξοδους σε συγκριση με το dacmagic,μολις το δοκιμασεις!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PMC FB1i+AUDIA FLIGHT THREE "προσ

Γεια,

Φαντάζομαι εννοείς με την ψηφιακή είσοδο του V-Dac...
Εννοείς αν άκουσα διαφορές μεταξύ των τριών που αναφέρεις έχοντας συνδέσει το DacMagic
ή αν άκουσα διαφορά μεταξύ του DacMagic και του built-in dac του Logitech στις 3 αυτές περιπτώσεις?

Αυτό εννοούσα την εισοδο λαθος εκ παραδρομης....
Και μιλαω για το δεύτερο τι διαφορες ακουσες μεταξύ του DacMagic και το dac του Logitech