ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ said:Σόρρυ αλλά έχετε πέσει όλοι έξω.
Το κόκκινο αυτοκίνητο το οδηγούσε ο Κ. Ποτακίδης που πλήρωσε 120 ευρώ για το οδηγήσει. Επειδή είχε βίσμα δεν είχε συνοδηγό.
Η φωτογραφία είναι από το πανόραμα.
Καλά Κώστα μιλάμε είσαι πολύ χεράς.
Lepton said:Εγώ από ό,τι βλέπω, ο οδηγός του κόκκινου αυτοκινήτου, το οποίο είναι εκτός προδιαγραφών ελάχιστου ύψους προφυλακτήρων, έχασε τον έλεγχο του υπερβολικά γρήγορου οχήματός του με αποτέλεσμα τα τελευταίο να χωθεί κάτω από το μπλε ημιφορτηγό, σηκώνοντάς το στον αέρα. Από τη σύγκρουση με την οροφή, ξεκόλλησε και το δεξί πίσω φανάρι του ημιφορτηγού.
(Ποιος θέλει να με προσλάβει ως εμπειρογνώμονα;)
Lepton said:Εγώ από ό,τι βλέπω, ο οδηγός του κόκκινου αυτοκινήτου, το οποίο είναι εκτός προδιαγραφών ελάχιστου ύψους προφυλακτήρων, έχασε τον έλεγχο του υπερβολικά γρήγορου οχήματός του με αποτέλεσμα τα τελευταίο να χωθεί κάτω από το μπλε ημιφορτηγό, σηκώνοντάς το στον αέρα. Από τη σύγκρουση με την οροφή, ξεκόλλησε και το δεξί πίσω φανάρι του ημιφορτηγού.
(Ποιος θέλει να με προσλάβει ως εμπειρογνώμονα;)
Μπάμπης Κολέζας said:Καλά, για εμπειρογνώμονας ούτε με σφαίρες...![]()
![]()
Εκτός αν μου βρείς μια λογική εξήγηση για το πώς βρέθηκε η γκαραζόπορτα μεταξύ των δύο αυτοκινήτων.![]()
Ntinos1972 said:To post με αριθμο 12, δινει την εξηγηση.
Η πορτα παρασυρθηκε απο τον μπλε.
Υγ. Επειδη εχει πλακα, (εκτιμισεις που κανει ο καθενας μας) δεν φτιανουμε μια κατηγορια φωτο-εκτιμησεων?
Μπάμπης Κολέζας said:Διαφωνώ mister Ntinos. To post 22 δίνει την εξήγηση... :Banane0:
Αν διαφωνείς θα τα βρούμε στα δικαστήρια....![]()
send said:τώρα είστε πραγματογνώμονες των μπάζων (κυριολεκτικώς) ή για τα μπάζα?
ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΩ ΕΓΩ!!! ΟΧΙ ΕΣΥ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
στείλτε τουλάχιστον κάποιος τη συζήτηση στον ιδιοκτήτη της πλακωθείσας Φεράρι εάν τον ξέρουμε, να γελάσει το χειλάκι του πικραμένου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.