Πω πω ηττα...

To φορτηγάκι έπεσε πάνω στην πόρτα, η πόρτα ξεκόλλησε απο πάνω έπεσε πάνω στο κόκκινο αυτοκινητάκι (δεν ξέρω τι είναι :p ) και δούλεψε σαν ράμπα. Έτσι τι φορτηγάκι σφηνώθηκε από πάνω χωρίς να στραπατσάρει ιδιαίτερα το πίσω μέρος του άλλου αυτοκινήτου.. Αυτά.
Τι άλλο δεν καταλαβαίνετε;
icon10.gif

Σόρρυ αλλά έχετε πέσει όλοι έξω.
Το κόκκινο αυτοκίνητο το οδηγούσε ο Κ. Ποτακίδης που πλήρωσε 120 ευρώ για το οδηγήσει. Επειδή είχε βίσμα δεν είχε συνοδηγό.
Η φωτογραφία είναι από το πανόραμα.
Καλά Κώστα μιλάμε είσαι πολύ χεράς.

Απάντηση: Re: Πω πω ηττα...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ said:
Σόρρυ αλλά έχετε πέσει όλοι έξω.
Το κόκκινο αυτοκίνητο το οδηγούσε ο Κ. Ποτακίδης που πλήρωσε 120 ευρώ για το οδηγήσει. Επειδή είχε βίσμα δεν είχε συνοδηγό.
Η φωτογραφία είναι από το πανόραμα.
Καλά Κώστα μιλάμε είσαι πολύ χεράς.

:flipout: :flipout: :flipout:

Εγώ από ό,τι βλέπω, ο οδηγός του κόκκινου αυτοκινήτου, το οποίο είναι εκτός προδιαγραφών ελάχιστου ύψους προφυλακτήρων, έχασε τον έλεγχο του υπερβολικά γρήγορου οχήματός του με αποτέλεσμα τα τελευταίο να χωθεί κάτω από το μπλε ημιφορτηγό, σηκώνοντάς το στον αέρα. Από τη σύγκρουση με την οροφή, ξεκόλλησε και το δεξί πίσω φανάρι του ημιφορτηγού.

(Ποιος θέλει να με προσλάβει ως εμπειρογνώμονα; :flipout:)

Lepton said:
Εγώ από ό,τι βλέπω, ο οδηγός του κόκκινου αυτοκινήτου, το οποίο είναι εκτός προδιαγραφών ελάχιστου ύψους προφυλακτήρων, έχασε τον έλεγχο του υπερβολικά γρήγορου οχήματός του με αποτέλεσμα τα τελευταίο να χωθεί κάτω από το μπλε ημιφορτηγό, σηκώνοντάς το στον αέρα. Από τη σύγκρουση με την οροφή, ξεκόλλησε και το δεξί πίσω φανάρι του ημιφορτηγού.

Οχι, δεν σε θελει κανεις για εμπειρογνώμονα.
Εαν ισχυε αυτο που λες, το κοκκινο θα ειχε χτυπησει το μπλε οχι ακριβως απο πισω (λεξη ταμπου?), πραγμα που δεν ισχυει μιας και δεν ειναι παραλληλα (πανω-κατω)
Θα το ειχει χτυπησει ακριβως στην πισω ροδα του μπλε, η οποια απο οτι φενεται δεν εχει το παραμικρο σημαδι.

Την "δουλεια" την εκανε τυφωνας defacto.:grandpa:

Lepton said:

Καλά, για εμπειρογνώμονας ούτε με σφαίρες... :flipout: :flipout:
Εκτός αν μου βρείς μια λογική εξήγηση για το πώς βρέθηκε η γκαραζόπορτα μεταξύ των δύο αυτοκινήτων. -bye-

Μπάμπης Κολέζας said:
Καλά, για εμπειρογνώμονας ούτε με σφαίρες... :flipout: :flipout:
Εκτός αν μου βρείς μια λογική εξήγηση για το πώς βρέθηκε η γκαραζόπορτα μεταξύ των δύο αυτοκινήτων. -bye-

To post με αριθμο 12, δινει την εξηγηση.
Η πορτα παρασυρθηκε απο τον μπλε.

Υγ. Επειδη εχει πλακα, (εκτιμισεις που κανει ο καθενας μας) δεν φτιανουμε μια κατηγορια φωτο-εκτιμησεων?

Ntinos1972 said:
To post με αριθμο 12, δινει την εξηγηση.
Η πορτα παρασυρθηκε απο τον μπλε.

Υγ. Επειδη εχει πλακα, (εκτιμισεις που κανει ο καθενας μας) δεν φτιανουμε μια κατηγορια φωτο-εκτιμησεων?

Διαφωνώ mister Ntinos. To post 22 δίνει την εξήγηση... :Banane0:
Αν διαφωνείς θα τα βρούμε στα δικαστήρια.... :flipout:

τώρα είστε πραγματογνώμονες των μπάζων (κυριολεκτικώς) ή για τα μπάζα?
:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

στείλτε τουλάχιστον κάποιος τη συζήτηση στον ιδιοκτήτη της πλακωθείσας Φεράρι εάν τον ξέρουμε, να γελάσει το χειλάκι του πικραμένου.

Μπάμπης Κολέζας said:
Διαφωνώ mister Ntinos. To post 22 δίνει την εξήγηση... :Banane0:
Αν διαφωνείς θα τα βρούμε στα δικαστήρια.... :flipout:

Ενταξει δεν διαφωνω με το #22, παντως ηταν τυφωνας.

Δεν με βολευει στα δικαστηρια.
Μηπως το Σαββατο την εκθεση (ή στην Haiti?:bang: )

Απάντηση: Re: Πω πω ηττα...

send said:
τώρα είστε πραγματογνώμονες των μπάζων (κυριολεκτικώς) ή για τα μπάζα?

ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΩ ΕΓΩ!!! ΟΧΙ ΕΣΥ!!!
:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

στείλτε τουλάχιστον κάποιος τη συζήτηση στον ιδιοκτήτη της πλακωθείσας Φεράρι εάν τον ξέρουμε, να γελάσει το χειλάκι του πικραμένου.

not so short any more

1ον, το αριστερό πίσω φανάρι του ημιφορτηγού λειτουργεί. Συνεπώς το ημιφορτηγό ήταν εν λειτουργία. Άρα μειώνεται το ενδεχόμενο να το πήρε και το σήκωσε ο τυφώνας με τον οδηγό μέσα.

2ον, το δεξί πίσω φανάρι είναι χτυπημένο. Πολύ πιθανόν να προηγήθηκε κάποια καραμπόλα με άλλο ή άλλα οχήματα και να κατέληξε το ημιφορτηγό εκεί που το βλέπουμε.

πφ-πφ.
Τυφωνας.
Το φλας δουλευει πραγματι, αλλα οχι επειδη ηταν μεσα ο οδηγος και εστριβε, αλλα απο τον ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ κυριε send.