Καλησπερα. Επειδη η 28αρα crt παραδιδει το πνευμα της λεμε να αγορασουμε μια 40-42. Σε πρωτη επιλογη εχω την LG 42LM640S στα 600 και Μου εγινε προταση και για εκθεσιακο κομματι sony KDL- 40HX750 στα 620 και με πενταετη εγγυηση. Απο πρωτη ματια που ηταν διπλα διπλα η sony εδειχνε να εχει πιο ωραια εικονα, αν και καποια σπασιματα στην κινηση με παρεξενεψαν. Γνωριζω οτι εχει πανελ 200hz εναντι 50hz της lg αλλα τρια ειναι τα αρνητικα της sony. Το active 3D (εχουμε και αλλο μοντελο Lg με passive και το θεωρω ξεκουραστο)και χωρις γυαλια στη συσκευασια θα ανεβασει το κοστος. ο internet browser ειναι δυσχρηστος και γενικα απο συγγενικο προσωπο που εχω δοκιμασει κατι sony 46" η χρηση smart ηταν απελπιστικη και ο media player της ειναι περιορισμενος.
Απο την αλλη η Lg περα απο χαμηλοτερης ποιοτητας panel ισως εχει καποια προβληματα με θεματα μνημης σε καποια site στον browser αλλα ως smart την βρηκα πιο φιλικη.
Μπορω να κανω και την υπερβαση στο ποσο με δοσεις και να παρω την Lg 42lm670s που δινει και το magic motion wheel που οταν το δοκιμασα απλα ηταν ο,τι πιο ευχρηστο εχω δει σε smart.
Παραπανω σε ιντσες δεν θελω να παω. Μιλαμε για θεαση 2.5 μετρων και χωρο για 55" αλλα το budget δεν παει παραπανω.
Απο την αλλη η Lg περα απο χαμηλοτερης ποιοτητας panel ισως εχει καποια προβληματα με θεματα μνημης σε καποια site στον browser αλλα ως smart την βρηκα πιο φιλικη.
Μπορω να κανω και την υπερβαση στο ποσο με δοσεις και να παρω την Lg 42lm670s που δινει και το magic motion wheel που οταν το δοκιμασα απλα ηταν ο,τι πιο ευχρηστο εχω δει σε smart.
Παραπανω σε ιντσες δεν θελω να παω. Μιλαμε για θεαση 2.5 μετρων και χωρο για 55" αλλα το budget δεν παει παραπανω.