FragoulisNaval
Supreme Member
ωραια κατι γινεται.... εγω θα βγω στην αγορα της σε κανα μηνα. τι να κανω τελικα ? να παρω την 60pk550 ?
Δες την πρώτα σε κατάστημα, σύγκρνέ την με άλλες τηλεοράσεις και μετά αποφάσισε....
ωραια κατι γινεται.... εγω θα βγω στην αγορα της σε κανα μηνα. τι να κανω τελικα ? να παρω την 60pk550 ?
ξερουμε που την εχουν live ?
ξερουμε που την εχουν live ?
Φίλε μου ίσως να χεις δίκιο δεν το χω ψάξει τόσο πολύ. Το Σαββάτο που πήγα μια βόλτα στα μαγαζιά του πειραιά και έριξα μια ματιά (όχι σε πολυκαταστήματα τύπου πλαίσιο, κλπ) αυτά άκουσα/μου είπαν οι πωλητές...
Με το συμπαθειο αλλα σε τεχνολογικο forum για av εισαι...θα επρεπε να ξερεις οτι το 99% των λεγομενων των πωλητων ....δεν το κατεχουν το αθλημα.
Κοινος (εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων) οτι λενε ειναι ειτε παπαρολογιες για να σε κατευθυνουν στην αγορα συγκεκριμενων κομματιων...ειτε αρλουμπες για να καλυψουν τα κενα τους οσον αφορα τεχνολογια.:grandpa:
ευχαριστώ για τη βοήθεια. θα περάσω αν ειναι απο τον κωτσο που ειναι στην εθνικη γιατι ειμαι πολυ κοντα. αν μαρεσει η PK550 θα παρω αυτη. και μετα ετοιμαστειτε γιατι θασας πρηξω για το πως στρωνεται, τι ρυθμισεις να βαλω , σε τι υψος πρεπει να τοποθετηθει και αλλες παρομοιες βλακοερωτησεις !!! εχω προβλημα !!!
πηγα απο κωτσοβολο και δεν την ειχαν ανοιχτη. να ρωτησω κατι αλλο . σε αυτα τα χρηματα η lg η 3d δεν ειναι καλη ?
Samsung Plasma PDP Series 7000 50''
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.