Πoια 50αρα και πάνω ? βοηθεια

Φίλε μου ίσως να χεις δίκιο δεν το χω ψάξει τόσο πολύ. Το Σαββάτο που πήγα μια βόλτα στα μαγαζιά του πειραιά και έριξα μια ματιά (όχι σε πολυκαταστήματα τύπου πλαίσιο, κλπ) αυτά άκουσα/μου είπαν οι πωλητές...

Με το συμπαθειο αλλα σε τεχνολογικο forum για av εισαι...θα επρεπε να ξερεις οτι το 99% των λεγομενων των πωλητων ....δεν το κατεχουν το αθλημα.

Κοινος (εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων) οτι λενε ειναι ειτε παπαρολογιες για να σε κατευθυνουν στην αγορα συγκεκριμενων κομματιων...ειτε αρλουμπες για να καλυψουν τα κενα τους οσον αφορα τεχνολογια.:grandpa:

Με το συμπαθειο αλλα σε τεχνολογικο forum για av εισαι...θα επρεπε να ξερεις οτι το 99% των λεγομενων των πωλητων ....δεν το κατεχουν το αθλημα.

Κοινος (εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων) οτι λενε ειναι ειτε παπαρολογιες για να σε κατευθυνουν στην αγορα συγκεκριμενων κομματιων...ειτε αρλουμπες για να καλυψουν τα κενα τους οσον αφορα τεχνολογια.:grandpa:

Το γνωρίζω φίλε μου και το έχω γράψει και εδώ ότι λένε αρλούμπες οι περισσότεροι. Αλλά επειδή εγώ έχω κλείσει από το θέμα τηλεόρασης και δεν το ψάχνω τόσο πολύ από πλευράς διαθεσιμότητας πλέον, μόνο από πλευράς απόδοσης των νέων μοντέλων, δεν μπορώ να ξέρω αν αυτά που λένε οι πωλητές ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή όχι.

Συνεπώς μεταφέρω ότι ακούω σαν πληροφορία και μόνο και ο κάθε ενδιαφερόμενος ας την αξιολογήσει όπως θέλει....

Οι πωλητες κανουν την δουλεια τους που ειναι να πουλανε.

Οχι την καλυτερη η αυτη που ειναι value for money αλλα αυτη που εχει τα μεγαλυτερα περιθωρια κερδους.

ευχαριστώ για τη βοήθεια. θα περάσω αν ειναι απο τον κωτσο που ειναι στην εθνικη γιατι ειμαι πολυ κοντα. αν μαρεσει η PK550 θα παρω αυτη. και μετα ετοιμαστειτε γιατι θασας πρηξω για το πως στρωνεται, τι ρυθμισεις να βαλω , σε τι υψος πρεπει να τοποθετηθει και αλλες παρομοιες βλακοερωτησεις !!! εχω προβλημα !!!

ευχαριστώ για τη βοήθεια. θα περάσω αν ειναι απο τον κωτσο που ειναι στην εθνικη γιατι ειμαι πολυ κοντα. αν μαρεσει η PK550 θα παρω αυτη. και μετα ετοιμαστειτε γιατι θασας πρηξω για το πως στρωνεται, τι ρυθμισεις να βαλω , σε τι υψος πρεπει να τοποθετηθει και αλλες παρομοιες βλακοερωτησεις !!! εχω προβλημα !!!

Δεν χρειάζεται!!! Αν καταλήξεις σε αυτήν υπάρχει ξεχωρηστό νήμα εδώ στο forum με λίστα κατόχων που καλό θα ήταν να το διαβάσεις. Λέει σχεδόν τα πάντα καθώς και τις εμπειρίες των χρηστών....

Εγώ θα σου πρότεινα να το διαβάσεις πριν αποφασίσεις να την αγοράσεις.

Βασικά εγώ θα διάβαζα όλα τα νήματα με τις λίστες κατόχων εδώ μέσα για τα 2~3 μοντέλα που θα είχα στην short list μου πριν πάρω σβάρνα τα μαγαζιά.....

πηγα απο κωτσοβολο και δεν την ειχαν ανοιχτη. να ρωτησω κατι αλλο . σε αυτα τα χρηματα η lg η 3d δεν ειναι καλη ?

Samsung Plasma PDP Series 7000 50''

Απάντηση: Re: Πoια 50αρα και πάνω ? βοηθεια

πηγα απο κωτσοβολο και δεν την ειχαν ανοιχτη. να ρωτησω κατι αλλο . σε αυτα τα χρηματα η lg η 3d δεν ειναι καλη ?

Samsung Plasma PDP Series 7000 50''

για μένα το 3d είναι άχρηστο προς το παρόν
(έλλειψη ταινιών 3d,πρώιμη τεχνολογία)

οπότε αν ήμουν στη θέση σου θα έπαιρνα plasma 60''

παιδακια πειτε μου καλοριζικη :)

60pk550 !!

βεβαια για να πω την αληθεια μου φαινεται τεραστια στο χωρο μου και σε αποσταση θεασης τα 4 μετρα. ειστε σιγουροι οτι ειναι οκ ??? μιλαω για tv οπου με το σημα εμεινα οχι και τοσο ικανοποιημενος... για dvd ειναι ομως οκ

πως την στρωνω ?

Οχι και καλοριζικη, ευχομαι να μην βγαλει ριζες. Καποια στιγμη να την αλλαξεις

Θα συνηθισεις το μεγεθος, μην φοβασαι.
Για τον λογαριασμο της δεη δεν ξερω -bye-
(αστειευομαι)

Μεγειες !!!

Τελικά τι λέει η 60άρα σου; Μεγειά και από μένα! Τα 700 mb avi βλέπονται τελικά;;

ναι τελεια παιδια !!! τα 700mb βλεπονται πολυ καλυτερα απο την 32 crt 100hz που ειχα της JVC. φυσικα πλεον κατεβαινουν μονο 4giga και πανω ταινιες. βεβαια ακομα τη νστρωνω οποτε εχω δει με κανονικες ρυθμισεις αλλα ακομα και ετσι ειναι τελεια. το μεγεθος τελικα φιλε YPERION ειναι σωσο. ειχεσ δικιο . 3η μερα που την πηρα και ελεγα ευτυχως που δεν πηρα 55αρα !!! και φαντασου εβλεπα στν ιδια αποσταση με 32 !!! ακομα και η 60 τωρα οχι οτι μου φαινεται μικρη αλλα μπορω να πω οτι και μια 65αρα θα ηταν οκ !!! παρολα αυτα ειμαι πολυ χαρουμενος με ο καινουριο μου αποκτημα και ευχαρω ολους για την βοηθεια.

θελω ομως τωρα να μμου πειτε τι ρυθμισεις βαζουμε οταν πλεον στρωθει για
1)dvd
2)playstation
3) tv

δηλαδη, χρωμα ευκρινεια V ευκρινεια Η, contrast brightness ktl. ??

by Hyperion:
Τις αντιγραφω απο ξενο φορουμ...

Picture menu:
Aspect ratio: Just Size
Energy Saving: Off
Picture Mode: Expert 2
Contrast: 79
Brightness: 53
H Sharpness: 50
V Sharpness: 50
Color: 52
Tint: 0

--Expert control menu
Dynamic contrast: Off
Noise reduction: Off
Gamma: Medium
Black level: Low
Film Mode: On
Color Gamut: Standard
xvYCC: Auto [grayed out]
Edge Enhancer: Off [grayed out]
Color Filter: Off

Color Temperature: Warm
Method: 2 Points [see below]
Pattern: Outer
Red Contrast: -18
Green Contrast: 0
Blue Contrast: -10
Red Brightness: -17
Green Brightness: -22
Blue Brightness: 25

Color management system [no adjustment]

Αν δεν ειναι καλες δεν φερω ουδεμια ευθυνη.:singer:

δεν μου ηρθε ειδοποιηση...
αυτα ισχυουν για ολα τα ειδη ? και dvd kai ps3 kai tv ?