send
AVClub Fanatic
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά ακουστικά;
το έχω ήδη με σταθεροποιημένο τροφοδοτικό (13.8v, 3-5A). Το χέρι μου μέχρι στιγμής... δεν έχει πιάσει τίποτα
Θα σηκώσω φωτό σύντομα. Πάντως ένα τέτοιο κύκλωμα που λες πρέπει να έχει, νομίζω virtual dc το βαφτίζει, δεν θυμάμαι πώς.
Όντως μπορεί να είναι θέμα στρωσίματος, πχ μέσα σε 3 ώρες δεν είχαν καμία σχέση τα ακουστικά, και καταλαβαίνω τη βελτίωση. Ούτε 30 ώρες δεν πρέπει να έχουν συνολικώς. Πάντως η πολύωρη ακρόαση δεν σε καταβάλει καθόλου μα καθόλου.
Από τα λίγα που έχω δει για το DAC σου, ένα καλό σταθεροποιημένο γραμμικό τροφοδοτικό, αντί για το SMPS που δίνει ο κατασκευαστής, θα κάνει μια χαρά τη δουλειά του αν δεν έχεις πρόθεση να κάνεις άλλου είδους παρεμβάσεις, αν και απ'ότι θυμάμαι το έχεις ήδη κάνει.
Aν τώρα το στάδιο εξόδου για τα ακουστικά έχει πυκνωτές για να μποκάρει το dc (εκτός κι αν έχει κάποιο κύκλωμα τύπου virtual ground ώστε να μην είναι απαραίτητοι οι πυκνωτές) η μόνη βελτίωση είναι να αντικατασταθούν με μεγάλης χωρητικότητας και της καλύτερης δυνατής ποιότητας ώστε να χρωματίζουν όσο γίνεται λιγότερο τον ήχο.
το έχω ήδη με σταθεροποιημένο τροφοδοτικό (13.8v, 3-5A). Το χέρι μου μέχρι στιγμής... δεν έχει πιάσει τίποτα
Θα σηκώσω φωτό σύντομα. Πάντως ένα τέτοιο κύκλωμα που λες πρέπει να έχει, νομίζω virtual dc το βαφτίζει, δεν θυμάμαι πώς.
Όντως μπορεί να είναι θέμα στρωσίματος, πχ μέσα σε 3 ώρες δεν είχαν καμία σχέση τα ακουστικά, και καταλαβαίνω τη βελτίωση. Ούτε 30 ώρες δεν πρέπει να έχουν συνολικώς. Πάντως η πολύωρη ακρόαση δεν σε καταβάλει καθόλου μα καθόλου.