Ποιά ακουστικά;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά ακουστικά;

Από τα λίγα που έχω δει για το DAC σου, ένα καλό σταθεροποιημένο γραμμικό τροφοδοτικό, αντί για το SMPS που δίνει ο κατασκευαστής, θα κάνει μια χαρά τη δουλειά του αν δεν έχεις πρόθεση να κάνεις άλλου είδους παρεμβάσεις, αν και απ'ότι θυμάμαι το έχεις ήδη κάνει.

Aν τώρα το στάδιο εξόδου για τα ακουστικά έχει πυκνωτές για να μποκάρει το dc (εκτός κι αν έχει κάποιο κύκλωμα τύπου virtual ground ώστε να μην είναι απαραίτητοι οι πυκνωτές) η μόνη βελτίωση είναι να αντικατασταθούν με μεγάλης χωρητικότητας και της καλύτερης δυνατής ποιότητας ώστε να χρωματίζουν όσο γίνεται λιγότερο τον ήχο.

το έχω ήδη με σταθεροποιημένο τροφοδοτικό (13.8v, 3-5A). Το χέρι μου μέχρι στιγμής... δεν έχει πιάσει τίποτα :flipout:

Θα σηκώσω φωτό σύντομα. Πάντως ένα τέτοιο κύκλωμα που λες πρέπει να έχει, νομίζω virtual dc το βαφτίζει, δεν θυμάμαι πώς.
Όντως μπορεί να είναι θέμα στρωσίματος, πχ μέσα σε 3 ώρες δεν είχαν καμία σχέση τα ακουστικά, και καταλαβαίνω τη βελτίωση. Ούτε 30 ώρες δεν πρέπει να έχουν συνολικώς. Πάντως η πολύωρη ακρόαση δεν σε καταβάλει καθόλου μα καθόλου.

Αυτό το virtual dc το έχω δει και εγώ αλλά δεν δίνει σαφείς πληροφορίες πέρα από την σταθεροποίηση ξεχωριστά για κάθε τάση (5 συνολικά).
Πάντως το στρώσιμο παίζει μεγάλο ρόλο. Εδώ ακουστικά "ψείρες" πήρα και όταν τα άκουγα τον πρώτο καιρό πίστευα πως ήταν ό,τι χειρότερο συγκρινόμενα ακόμα και με τα ακουστικάκια του κιλού που είχε από την αρχή το φορητό πλέιερ! Μιλάμε για απίστευτη θολούρα στις φωνές και άκρως επιθετικό ήχο σε τύμπανα και απότομες μεταβολές στην ένταση της φωνής.
Μετά από κανα δυο βδομάδες υπομονής :ADFAD2: ο ήχος τους δεν είχε καμία σχέση...
Από τότε πήρα απόφαση να αποκτήσω ένα σχετικά καλό ζευγάρι ακουστικά και να λύσω και το πρόβλημα του ήχου από την ενσωματωμένη κάρτα της μητρικής το οποίο βγήκε στην επιφάνεια με τα καινούρια ακουστικάκια.

Ο Αβατσίλης σα μου φέλει τα HD555 τελικά.
Τώρα θα πρέπει να στρωθούμε να φτιάξουμε τον ενισχυτή. :crown:
Αααχ! Μόνο εγώ και οι καλικάντζαροι θα δουλεύουμε τέτοιες άγιες μέρες. :furious3:

Ίσως τελικά να μην δούλευε κανένας άλλος εκτός από τους καλικαντζάρους.
Ούτε καν ο Αϊ Βασίλης (και ο ερυθρόλευκος και ο κιτρινόμαυρος)!

Τα ακουστικά (HD555) τα παρήγγειλα από το e-shop στις 26 Δεκεμβρίου και
περίμενα και γω να τα πάρω στα χέρια μου στις 31 του ίδιου μήνα άντε στις 3
Ιανουρίου αφού στην ιστοσελίδα του προϊόντος αναφέρεται πως είναι διαθέσιμα
σε 1-2 εργάσιμες, άρα 4-5 ημέρες μέχρι την παράδοση είναι ένα λογικό
διάστημα αναμονής.
Ακόμα περιμένω και βλέπω να περιμένω κι άλλο!
Όσες φορές επικοινώνησα με το e-shop αφού δεν έβλεπα να "κουνιέται" τίποτα,
σαφή απάντηση για το πότε θα τα πάρω δεν είχα. Ούτε στο περίπου δεν
μπορούν να με ενημερώσουν. :rifle:
Το μόνο που μου είπαν είναι πως υπάρχει πρόβλημα διαθεσιμότητας.
Χαίρω πολύ... Το κακό είναι πως δεν ενημερώθηκα αρχικά για τη μη
διαθεσιμότητα ώστε να πράξω αναλόγως.

ειχα παραγειλει ενα SFP τησ CISCO απο κει, και περιμενα πανω απο μια βδομαδα, και δεν ηταν καν γιορτες. Οποτε μην αγχονεσαι θα φτασουν οπου ναναι:)

Πάντως δύο βδομάδες για ένα ζευγάρι ακουστικά Sennheiser είναι κάπως, ειδικά όταν αναφέρονται 1-2 εργάσιμες μέρες για διαθεσιμότητα!

Φαίνεται λόγω εορτών παίζουν σαν δώρο, και συνεπώς καθυστερούν αρκετά.
Τα Κ701 μου έκαναν παρά κάτι 4εβδομάδες. Αλλά μιλάμε για ακουστικά που έχουν μεγάλη ζήτηση σε σχέση με την παραγωγή.

Απάντηση: Re: Ποιά ακουστικά;

Φαίνεται λόγω εορτών παίζουν σαν δώρο, και συνεπώς καθυστερούν αρκετά.
Τα Κ701 μου έκαναν παρά κάτι 4εβδομάδες. Αλλά μιλάμε για ακουστικά που έχουν μεγάλη ζήτηση σε σχέση με την παραγωγή.

Τέτοια λέγε μου να φτιάχνομαι...:flipout:
Πάντως ο Νακας τα έχει διαθέσιμα.

Παρέλαβα σήμερα ένα ζευγαράκι sennheiser HD555 μούρλια.:music-smiley-004:
Τα έχω ακούσει για ένα δίωρο μέχρι στιγμής.
Με το που τα έβγαλα από το κουτί τα έβαλα κατευθείαν στο mp3 player.
Είναι αρκετά εύκολα στην οδήγηση και είναι και αρκετά άνετα.:2thumb22sup:
Άργησε ο Αγιοβασίλης αλλά τουλάχιστον δε με ξέχασε.