Η ακόμα μεγαλύτερη οξύτητα θα έρθει με την αύξηση της ανάλυσης και μόνο. Τα αντικείμενα γύρω μας δεν έχουν ορατά "περιγράμματα" !
Όσο για το βάθος.... έρχεται το 3D.
Ακριβώς αυτό! παρατηρώ στα 5 μέτρα αποσταση, ακόμα και τις τρίχες που εξέχουν απο το χτένισμα τών ηθοποιών! ή ακόμα και τις τρίχες της μύτης τους! νομίζεται οτι στον φυσικό κόσμο μπορείτε να δείτε έτσι? Παρατηρήστε λοιπόν γύρω σας!
Νομίζω οτι ξεπεράσαμε την εικόνα του κινηματογράφου, και τώρα πάμε να ξεπεράσουμε και την εικόνα του ματιού!!! να μου λείπει, δεν θα πάρω ευχαριστώ!
![]()
Eίναι λοιπόν ξεκάθαρη η τάση των περισσοτέρων να ταυτίζουν το αναλογικό με το φυσικό και το ψηφιακό με το ψεύτικο...
Γιατί όμως; Στο παράδειγμα με τον Ροζ Πάνθηρα, το ψηφιακό mastering δεν δίνει πιο φυσικό αποτέλεσμα από το αναλογικό;
Γιατί να μην ισχύει το ίδιο και με τα πάνελ μας, τότε;
Με μπέρδεψες....:vollkommenauf::vollkommenauf:
Και τα δυο πάνελ ψηφιακά δεν είναι, ή χάνω κάτι?:damnyou:
Επομένως σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η όραση είναι μία φυσιολογική - φυσική λειτουργία του οργανισμού, την οποία ποτέ δεν συνδέουμε νοητικά με αριθμούς ή κάτι το τεχνητό, είναι λογικό να θεωρούμε πως η "ψηφιακή εικόνα" δεν μπορεί να ταυτιστεί με την έννοια της "φυσικής εικόνας". Άρα η αναλογική, ως ευθέως αντίθετη με την ψηφιακή, αναδεικνύεται και σε πιο φυσική!
Ψηφιακά είναι...Μπορεί βέβαια κάποιο να είναι λιγότερο ψηφιακό...
Η απορία μου όμως εδώ είναι, γιατί αποκαλούμε ψηφιακίλα την εικόνα που δεν μας φαίνεται φυσική, όταν στην περίπτωση των εν λόγω master συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο και η ψηφιακίλα μας αρέσει περισσότερο;
Ηλία δεν είναι τίποτε... Πάρε ένα ζευγαράκι διαφανή γυαλιά, κάν´τους μιά ελαφριά αμμοβολή και όταν βλέπεις ψηφιακό φόρα τα.
Θα είσαι ΟΚ !![]()
Τώρα που το αναφέρεις, φωτογραφίες από κούρο σε τηλεοπτικό δεν νομίζω ότι έχουμε δει...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.