ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ TV ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 2.500 ;;

Τώρα το κοιτάζει και η αρχιεπισκοπή εδώ .. Ειναι Νο2 στην agenda :flipout:
Αντε γιατι ετοιμος ημουν να παρω το οικονομικων να ανεβασει το μπατζετ της επιδοτησης μπας και βρουμε ακρη .
Για τον Ιγναντιο ειχα ακουσει οτι ειναι πλασματακιας οποτε την γλυτωσαμε απο κει.
Ο καινουργιος αρεσκετε και σε κορεατικα , οποτε βλεπω την sony σαν τζαπανεζα οριντζιναλ να win χαντς νταουν .:flipout:

Kαι τι να την κανουμε την κορυφαια εικονα στις 42" ρε Γιωργο? Να βαλουμε τον καναπε στο 1,5 μετρο και να απολαμβανουμε?

Δεν λεω πολυ καλη η Καιλι Μινογκ αλλα εχει υψος 1.55 οπως και να την μετρησουμε...:Banane0:

Οι κοντές γυναίκες έχουν άλλα πλεονεκτήματα (δεν θέλω να επεκταθώ.. αλλά καταλαβαίνετε)

Απλά σχολίασα επί της αποδοσης.. εξάλλου εαν καθυστερώ και εγώ να αγοράσω είναι ακριβώς γιαυτό το λόγο (50 και βάλε) οπότε οι επιλογές είναι

α) Καλή 50άρα πλάσμα
β) Projectoras (με πιέζει ο Panos οτι εαν δεν πάρω θα με bannarei :Banane0:)
γ) Sony X3500
d) Πουλάω τη πεθερά μου σε εμπόρους οργάνων και βούρ για την LX60 :award::award:

προσεξε..το οτι αναγνωρισα το λαθος δειχνει οτι δεν ειμαι φανατικος
αλλωστς το ξανελεω..ειμαι ο μονος που εχει το pioneer dvd lx 50 αξιας 700 ευρω? το εχεις κανεις αλλος? κανεις
εχω και τον ενισχυτη της pioneer lx60...
αλλα εδω α αθρωπος λεει τι να του προτεινουμε..εγω λοιπον που εχω αυτη την κακομοιρα εδω και 3 μηνες του λεω: Προτεινω αυτη γιατι ειναι αψεγαδιαστη
ο αλλος λεει: προτεινω την αλλη γιατι ετσι λενε τα περιοδικα...
δεν θυμωνω με το μοντελο που προτεινει..προς θεου..αν ειχα τα λεφτα θα επαιρνα την 50αρα lx pioneer..αλλα δεν μιλαμε γιαυτο..θυμωνω οταν καποιος ελαφρα τη καρδια χωρις να εχει πληρωσει για να αγορασει κατι προτεινει ετσι γενικα και αοριστα..
νομιζω οτι η προσωπικη εμπειρια ειναι πολυ πιο σημαντικη..αλλωστε ολα μου τα λεφτα πανε σε προιοντα της pioneer-bye-

............αλλωστε ολα μου τα λεφτα πανε σε προιοντα της pioneer-bye-

..............αλλα επειδη ειμαι και ρατσιστης , δεν θα πληρωσω για μια " μαυρη " ενα σωρο λεφτα , οταν μπορω να ξαπλωσω με τα καλυτερα ever Γουαιτ ουαν μοντελα ......... ξεχασες να προσθεσεις .-bye-

..............αλλα επειδη ειμαι και ρατσιστης , δεν θα πληρωσω για μια " μαυρη " ενα σωρο λεφτα , οταν μπορω να ξαπλωσω με τα καλυτερα ever Γουαιτ ουαν μοντελα ......... ξεχασες να προσθεσεις .-bye-

εσυ αστα αυτα..ακομη σε περιμενω για :ADFADF1::ernaehrung004:

Σ εχω υποψην μου , αλλα εχω μπλεξει αυτο το μηνα ασχημα .
Θα ρθω να κανουμε " θωπειες " στα ωραια σου μωρα :flipout::flipout:

την S 3500 ειχα την χαρα να την δω στο Dubai πριν 20 μερες μπορω να πω οτι στα δικα μου και μονο ματια την συγκρινω με την Κuro

απο λεφτα δεν ξερω ποσα και τι ..μιλαω για την 50 αρα

την S 3500 ειχα την χαρα να την δω στο Dubai πριν 20 μερες μπορω να πω οτι στα δικα μου και μονο ματια την συγκρινω με την Κuro

απο λεφτα δεν ξερω ποσα και τι ..μιλαω για την 50 αρα

Ευτηχως που δυαληθηκε η Ιερα εξεταση Λαρυ , αλλοιως θα ειχες σειρα προτεραιοτητας μ αυτο που ειπες .
Το πολυ πολυ αντε να τη γλυτωσεις με κανενα γκαζακι στο αμαξι σου :flipout::flipout:

Bασίλη η Χ3500 είναι για πέταμα,πάρτο χαμπάρι! Αλλά τί να πω και εγώ ο καψερός,τώρα που έφτιαξα και το htpc,εκεί να δεις, Shakira σε hi-def 1080p!:antlers:

ολες ειναι για πεταμα,μονο η δικη μου ειναι καλη που τωρα τελευταια ακουω οτι κανει και pip( ) αλλα εγω δεν ξερω να το ενεργοποιησω.

Re: Απάντηση: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ TV ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 2.500 ;;

ολες ειναι για πεταμα,μονο η δικη μου ειναι καλη που τωρα τελευταια ακουω οτι κανει και pip( ) αλλα εγω δεν ξερω να το ενεργοποιησω.

Αμα δεν ακουσεις για .......

pipes μην ασχολεισε :flipout::flipout:

pipes = picture in picture enterprize system .

ο αλλος λεει: προτεινω την αλλη γιατι ετσι λενε τα περιοδικα...

Ο "άλλος" είπε οτι δεν έχει καμία απο τις δύο αλλά τις έχει δει να παίζουν και δεν προσπαθεί να πείσει στον εαυτό του και τους άλλους οτι έχει την καλύτερη τηλεόραση και έχει καλύτερο αυτοκίνητο απο την Κούλα, Σούλα, Μανίνα της γειτονιάς του.

Επίσης ο "άλλος" είναι αντικειμενικός γιατι δεν ενδιαφέρεται να αγοράσει καμία απο τις δύο, και αναφέρει τα internet reviews και τα forums με τις γνώμες όλων γιατί αυτό εμπιστευόμαστε όλοι εδω μέσα (αν όχι γιατί μπαίνουμε σε αυτό το forum;))

Τρίτον ο "άλλος" σέβεται τους υπόλοιπους εδω μέσα και μιλάει με ωραίο τροπό.

Καλό σας Σαββατοκύριακο..

Και ο " αλλος " την εχει και την χαιρετε και για χαρην συντομιας την φωναζει Βασω ........... " αλλος " του σκιζετε το καλσον γιατι στο sofware εχει firewall που επιτρεπει να περνανε μονο under 18een .......... "αλλος " βλεπει στη δικια του ολα οσα δεν εζησε σαν παιδι , σ ενα υπογειο στην κοκκινια .........." αλλος" νομιζει οτι η ζωη του σταματησε στην Kuro και pioneer γωνια ........και αλλα πολλα .

Απάντηση: Re: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ TV ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 2.500 ;;

Εγώ θα πάρω την X3500 δεν με ενδιαφέρει.. (εκτός εαν μου αλλάξει γνώμη ο Πάνος και παω για projectora) :award:

Τώρα που είμαι διαχειριστής στις τηλεοράσεις μην τα λες αυτά!!! :smash: :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ TV ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 2.500 ;;

Εγώ θα πάρω την X3500 δεν με ενδιαφέρει.. (εκτός εαν μου αλλάξει γνώμη ο Πάνος και παω για projectora) :award:

Μην χαλιέσε ρε vasdar εδώ κανουμε διάλογο και ενδιάμεσα και καμμιά πλακιτσα .. Εαν θυμάσαι οταν εψαχνες για ενισχυτή και σου είπα κάτι αρνητικό για τον SONY που κοιταζες το πηρες στραβά Τελικά είδες οτι ειχα δίκιο και πήρες κατι καλο.. Εδώ δεν ειμαστε ουτε μετοχοι ούτε εργαζόμενοι στις εν λογω εταιρειες απλά κανουμε το κέφι μας και το χόμπυ μας, δεν χρειάζεται φανατισμος.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Τώρα κατάλαβα τι παίζεται εδω πέρα!!!
Δέν ξαναγοράζω το HiTech......
Τα παίρνει απο τον vasdar!!!:flipout::flipout::flipout:

Βασίλη:ernaehrung004::ernaehrung004:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Τώρα κατάλαβα τι παίζεται εδω πέρα!!!
Δέν ξαναγοράζω το HiTech......
Τα παίρνει απο τον vasdar!!!:flipout::flipout::flipout:

Βασίλη:ernaehrung004::ernaehrung004:

Παρεπιμπτόντως μετάνοιωσα που αγορασα την 32d3000 στους γονείς μου!
Δέν μπορώ να τους ξεκολλήσω απο δαύτη :flipout:-bye-

Παρεπιμπτόντως μετάνοιωσα που αγορασα την 32d3000 στους γονείς μου!
Δέν μπορώ να τους ξεκολλήσω απο δαύτη :flipout:-bye-

ποσες εχουν? :2thumb22sup: