Απάντηση: Re: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ TV ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 2.500 ;;
Δεν θυμάμαι.......έχουν κάμποσες:drummer:
ποσες εχουν? :2thumb22sup:
Δεν θυμάμαι.......έχουν κάμποσες:drummer:
ποσες εχουν? :2thumb22sup:
Λοιπόν σήμερα με τις πλάσμα αποξενώθηκα, διάβασα τον Γιάννη ότι έχουν native buzzing και προσθέτοντας την μάλλον μεγαλύτερη κατανάλωση, την ζέστη που βγάζουν,το μεγάλο βάρος για το έπιπλο και το σανίδι, την ευαισθησία σε χαραγματιές από κουτσούβελα, τις σημαντικές αντανακλάσεις και τέλος την μειωμένη φωτεινότητα,το φόβο του burn in και την περίοδο στρωσίματος, αποφάσισα τελικά να πάω με τα κύματα του WAF σε 46'' LCD...
το ερώτημα λοιπόν είναι ΠΟΙΑ 46ΑΡΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΔΥΟΜΙΣΗ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΗΣ Χ3500 ;
λέω αρχικά για W3000 στα 2.099 που έχω προσφορά, τι λέτε κι εσείς;
τα 100 Hz της Χ κάνουν διαφορά όταν βλέπει κανείς Basketball or F1;
Οι κοντές γυναίκες έχουν άλλα πλεονεκτήματα (δεν θέλω να επεκταθώ.. αλλά καταλαβαίνετε)
Καλησπέρα, η γνώμη μου είναι καθαρά υποκειμενική, ωστόσο είμαι φανατικός οπαδός της SHARP, τις οποίες γνωρίσαμε τουλάχιστον αρκετοί από εμάς στην τελευταία CES.
Εδω μέσα έχει σταματήσει ο χρόνος τελικά. Κάνεις 2-3 μήνες να μπεις και ο κόσμος συνεχίζει να διαφωνεί για τα ίδια πράγματα
Εγώ πάντως πρότεινα την 46Χ3500 σε γνωστό που έψαχνε TV μέχρι τα 2500 .
Εδω μέσα έχει σταματήσει ο χρόνος τελικά. Κάνεις 2-3 μήνες να μπεις και ο κόσμος συνεχίζει να διαφωνεί για τα ίδια πράγματα
Εγώ πάντως πρότεινα την 46Χ3500 σε γνωστό που έψαχνε TV μέχρι τα 2500 .
...................
Τελικά ρε παίδες ονειρεύομαι μια TV σαν την KURO, χωρίς υποψία burn in, στις 46 '' , μικρού πλάτους και φθηνή!!!! (γελάσαμε πάλι) ... για πότε το βλέπετε;
Εσενα σε βλεπω να κοβεις και 2 δαχτυλα απο το αριστερο ποδι ...............για τον Μαικλ Σκολφιλντ.......am i wrong ?ε, 46αρα τοσιμπα
Να αλλαξεις προμηθευτη ......... εχει γεμισει η αγορα με αλβανικο και δεν ειναι καλο , εχεις παρενεργειες οπως παραπανω![]()
Να αλλαξεις προμηθευτη ......... εχει γεμισει η αγορα με αλβανικο και δεν ειναι καλο , εχεις παρενεργειες οπως παραπανω![]()
\Να αλλαξεις προμηθευτη ......... εχει γεμισει η αγορα με αλβανικο και δεν ειναι καλο , εχεις παρενεργειες οπως παραπανω![]()
Εσενα σε βλεπω να κοβεις και 2 δαχτυλα απο το αριστερο ποδι ...............για τον Μαικλ Σκολφιλντ.......am i wrong ?
Ακου Toshiba ..........
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.