ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ TV ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 2.500 ;;

Λοιπόν σήμερα με τις πλάσμα αποξενώθηκα, διάβασα τον Γιάννη ότι έχουν native buzzing και προσθέτοντας την μάλλον μεγαλύτερη κατανάλωση, την ζέστη που βγάζουν,το μεγάλο βάρος για το έπιπλο και το σανίδι, την ευαισθησία σε χαραγματιές από κουτσούβελα, τις σημαντικές αντανακλάσεις και τέλος την μειωμένη φωτεινότητα,το φόβο του burn in και την περίοδο στρωσίματος, αποφάσισα τελικά να πάω με τα κύματα του WAF σε 46'' LCD...
το ερώτημα λοιπόν είναι ΠΟΙΑ 46ΑΡΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΔΥΟΜΙΣΗ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΗΣ Χ3500 ;
λέω αρχικά για W3000 στα 2.099 που έχω προσφορά, τι λέτε κι εσείς;
τα 100 Hz της Χ κάνουν διαφορά όταν βλέπει κανείς Basketball or F1;

Καλησπέρα, η γνώμη μου είναι καθαρά υποκειμενική, ωστόσο είμαι φανατικός οπαδός της SHARP, τις οποίες γνωρίσαμε τουλάχιστον αρκετοί από εμάς στην τελευταία CES.

Οι κοντές γυναίκες έχουν άλλα πλεονεκτήματα (δεν θέλω να επεκταθώ.. αλλά καταλαβαίνετε)

Και εμενα η γυναικα μου κοντη ειναι ρε Γιωργο αλλα το ειπα για παραδειγμα...:flipout:

Αλλο Καιλι Μινογκ (42") και αλλο Σκλεναρικοβα (50")...:grinning-smiley-043

Καλησπέρα, η γνώμη μου είναι καθαρά υποκειμενική, ωστόσο είμαι φανατικός οπαδός της SHARP, τις οποίες γνωρίσαμε τουλάχιστον αρκετοί από εμάς στην τελευταία CES.

Φανατικος των Sharp? Mαλλον δεν διαβασες τα προβληματα με τις XL2 (και οχι μονο)...

Και αλλο Σισυ χριστιδου ...... αλλο τζεσικα μπηλ δεν ειναι ισα κι ομοια:grandpa:

Εδω μέσα έχει σταματήσει ο χρόνος τελικά. Κάνεις 2-3 μήνες να μπεις και ο κόσμος συνεχίζει να διαφωνεί για τα ίδια πράγματα :D

Εγώ πάντως πρότεινα την 46Χ3500 σε γνωστό που έψαχνε TV μέχρι τα 2500 .

Απάντηση: Re: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ TV ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 2.500 ;;

Εδω μέσα έχει σταματήσει ο χρόνος τελικά. Κάνεις 2-3 μήνες να μπεις και ο κόσμος συνεχίζει να διαφωνεί για τα ίδια πράγματα :D

εδω περνανε τα χρονια και δεν αλλαζουμε ποσο μαλλον οι μηνες!!

παντως ετσι για αλλαγη προσπαθω να αποκτησω pip αλλα δεν τα καταφερνω προς το παρον.

αυτο τον γνωστο αληθεια πες του να μας κανει μια ερωτηση:p

καλως ηλθες στα γνωστα λοιπον-bye-

που χάθηκες εσύ βρέ,χρόνια και ζαμάνια!

πλάκα έχουμε, αλλά να πω και για τηλεοράσεις κάτι, συμπαθώ ιδιαιτέρως την SHARP αλλά έχει πολλά προβληματικά μοντέλα τελευταία και μάλιστα διάβασα στο γνωστό περιοδικό ότι έχει δικό της ιδιαίτερο γούστο για τα χρώματα και ειδικά το κόκκινο...οπότε την άφησα στην άκρη.
Την KURO θα την έπαιρνα τώρα που φθήνηνε και θα ξεπερνούσα και το θέμα του μεγέθους αλλά όχι την έλλειψη FULL HD...ξέρω ότι και χωρίς αυτό έχει την κορυφαία εικόνα αλλά κάτι με χαλάει στο HD ready...
Τελικά ρε παίδες ονειρεύομαι μια TV σαν την KURO, χωρίς υποψία burn in, στις 46 '' , μικρού πλάτους και φθηνή!!!! (γελάσαμε πάλι) ... για πότε το βλέπετε;

Last edited:
...................
Τελικά ρε παίδες ονειρεύομαι μια TV σαν την KURO, χωρίς υποψία burn in, στις 46 '' , μικρού πλάτους και φθηνή!!!! (γελάσαμε πάλι) ... για πότε το βλέπετε;

Να αλλαξεις προμηθευτη ......... εχει γεμισει η αγορα με αλβανικο και δεν ειναι καλο , εχεις παρενεργειες οπως παραπανω :flipout::flipout:

ε, 46αρα τοσιμπα
Εσενα σε βλεπω να κοβεις και 2 δαχτυλα απο το αριστερο ποδι ...............για τον Μαικλ Σκολφιλντ.......am i wrong ?
Ακου Toshiba ..........

Για 2500 μία Χ3000/3500 ή μία F86 σε LCD έιναι ότι πρέπει για hi-def θεάσεις.Τώρα όσον αφορά για toshiba,lg,schaub lorenz κλπ δεν μου πολυγεμίζουν το μάτι..

εχετε ακουσει για την φιρμα soundar?
θειος μου την εχει (εξου και το dar)..δεν λεω ψεματα οποιος θελει τηλεοραση crt, στις 21'' με 400 ευρω περιμενω μνμ..
Καληνυχτα συμφορουμιτες .παω για..... υπνο(:flipout:) :food-smiley-005::ADFADF1:

Απάντηση: Re: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ TV ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 2.500 ;;

Να αλλαξεις προμηθευτη ......... εχει γεμισει η αγορα με αλβανικο και δεν ειναι καλο , εχεις παρενεργειες οπως παραπανω :flipout::flipout:

τουλαχιστον με το Ζωνιανο καλα περνουσαμε....τωρα αρχιζουν να φαινονται τα πρωτα κρουσματα:flipout::flipout:

\

μια χαρα ειναι.

Εσενα σε βλεπω να κοβεις και 2 δαχτυλα απο το αριστερο ποδι ...............για τον Μαικλ Σκολφιλντ.......am i wrong ?
Ακου Toshiba ..........

αφου ειπε φτηνη το παιδι...
εξαλλου την εχω απορριψει προ πολλου.:music-smiley-005: