ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ TV ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 2.500 ;;

...ουφ και δεν ήξερα τι να κάνω...πάλι καλά που τα είπε ο wiki μας και ...τώρα μπορώ να πείσω το WAF(που το έχω μεγάλο και χτες απόγευμα σε κατάστημα απέρριψε ασυζητητί ότι της πρότεινα και κοιτούσε μια philips LCD 47'') να περιμένουμε ... ακόμα κάνα μήνα γιατί ...-άκουσον άκουσον -με πιέζει να πάρουμε την TV τώρα που πήρε και τα χαλιά κι εγώ αντιστέκομαι!

ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΗΝ 46W3000, να πάρω 50'' και να είναι HD ready δεν μου κάθεται σαν ιδέα...κι ας έχει απόλυτο δίκαιο ο Γιάννης για την αριθμολαγνεία...

Last edited:
Re: Απάντηση: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ TV ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ 2.500 ;;

Πες του να ριξει ενα τηλεφωνο στους παρακατω και να ζητησει τιμες...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=16064
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=16557
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=18626

Σταθερές αξίες. Έλεγα μήπως είχαμε κάνα new kid on the block :D

Ευχαριστώ Γιάννη.

Σοβαρή ερώτηση που μόλις προέκυψε διαβάζοντας σχόλια σε άλλο νήμα:
Σε ότι έχει να κάνει με τις SONY, η 46Χ3500 έχει εκτός από τα 100Ηz και καλύτερο κύκλωμα επεξεργασία SD εικόνας από την 46W3000 ??
δηλαδή είναι καλύτερη σε τηλεοπτικό σήμα; όποιος μπορεί ας βοηθήσει...

Νομίζω ότι η Χ3500 έχει το κύκλωμα Pro,ενώ η W3000 το Εx. Σε συνδιασμό με τα 100hz αυτοί είναι οι κύριοι λόγοι γιατί η Χ3500 αποδίδει καλύτερα σε sd σήμα και ιδιαίτερα μετά τις 40 ίντσες και πάνω.

Νομίζω ότι η Χ3500 έχει το κύκλωμα Pro,ενώ η W3000 το Εx. Σε συνδιασμό με τα 100hz αυτοί είναι οι κύριοι λόγοι γιατί η Χ3500 αποδίδει καλύτερα σε sd σήμα και ιδιαίτερα μετά τις 40 ίντσες και πάνω.

Σωστα , εχει και την λειτουργια DRC (digital reality creation) στην τελευταια υλοποιηση της.

Οι Sony έχουν παρουσιάσει πρόβλημα οι σκοτεινές σκηνές έχουν μια πράσινη ή ρόζ απόχρωση, αν πας στο αγγλικό forum θα δεις άπειρες επιστροφές.
Η Sony στο αμερικάνικο site δημοσιοποίησε το πρόβλημα και έβγαλε ένα update που ισχύει για τα αμερικάνικα μοντέλα μόνο και φυσικά χρείαζεται USB είσοδο για να περαστεί το νέο firmware, αλλιώς μόνο τεχνικός μπορεί να το κάνει. Στην Ευρώπη δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα τίποτα.
Το πρόβλημα έχει παρουσιαστεί σχεδόν σε όλα τα μοντέλα της Sony και οι περισσότερες είναι W3000 και X3500 που φοράνε panel T2(X3500).

Φυσικά αυτό δεν θα πεί οτι είναι όλες προβληματικές, υπάρχει περίπτωση η παρτίδα που ήρθε Ελλάδα να έχει τα καλά panels.

Last edited:
Οι Sony έχουν παρουσιάσει πρόβλημα οι σκοτεινές σκηνές έχουν μια πράσινη ή ρόζ απόχρωση, αν πας στο αγγλικό forum θα δεις άπειρες επιστροφές.

Και οι sharp XL2 αν θυμαμαι καλα εχουν μια "πρασινιλα" στο μαυρο τους.

Νομιζω οτι ειναι πιο πολυ θεμα ρυθμισεων (software) παρα κατασκευης (hardware).

Και οι sharp XL2 αν θυμαμαι καλα εχουν μια "πρασινιλα" στο μαυρο τους.

Νομιζω οτι ειναι πιο πολυ θεμα ρυθμισεων (software) παρα κατασκευης (hardware).

Οχι δεν είναι θέμα ρυθμίσεων, στο avforums θα βρείς πολλές πληροφορίες, είναι προβληματικά panels.

Είσαι τυχερός. :coool:
Είπαμε δεν συμβαίνει σε όλες.. Οι περισσότερες είναι μια χαρά.

Το πρόβλημα από ότι φαίνεται παρουσιάζεται σε πολλά panels που είναι φτιαγμένα τον Νοέμβριο του 2007.

Η Sony στο αμερικάνικο site δημοσιοποίησε το πρόβλημα και έβγαλε ένα update που ισχύει για τα αμερικάνικα μοντέλα μόνο και φυσικά χρείαζεται USB είσοδο για να περαστεί το νέο firmware, αλλιώς μόνο τεχνικός μπορεί να το κάνει. Στην Ευρώπη δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα τίποτα.
Το πρόβλημα έχει παρουσιαστεί σχεδόν σε όλα τα μοντέλα της Sony και οι περισσότερες είναι W3000 και X3500 που φοράνε panel T2(X3500).

Φυσικά αυτό δεν θα πεί οτι είναι όλες προβληματικές, υπάρχει περίπτωση η παρτίδα που ήρθε Ελλάδα να έχει τα καλά panels.

η Χ3500 δεν έχει purple shadows,smearing έχει,αλλά οι καινούργιες Χ3500 είναι fault free

στην Ελλαδίτσα μας φτάσαν αυτές οι καινούριες ή θα την πατήσουμε;

...πάντως ρε παιδιά άρχισε να με τρώει η σκέψη φέτος ΡΧ7 κάτω από χιλιάρικο και ενάμιση χιλιάρικο σε κάνα χρόνο για προβολέα HD...

στην Ελλαδίτσα μας φτάσαν αυτές οι καινούριες ή θα την πατήσουμε;

...πάντως ρε παιδιά άρχισε να με τρώει η σκέψη φέτος ΡΧ7 κάτω από χιλιάρικο και ενάμιση χιλιάρικο σε κάνα χρόνο για προβολέα HD...

Και εγώ αυτό έχω αρχίσει να σκέφτομαι.. Μια PX7 για 3 χρονάκια, και μετά βλέπουμε..
Η αλήθεια είναι οτι για την χρήση που την θέλω (κυρίως nova και 1-2 φορές την εβδομάδα DVD) είναι η καλύτερη.

Η 40χ3500 εχει 2550 στο mediamarkt στην βουλιαγμενης ετοιμοπαραδοτη
ξερει καποιος καπου καλυτερη τιμη;

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=22050

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.bch.gr δίνει επιπλέον έκπτωση 13.5%, από τη τιμή που θα βρείτε στην ιστοσελίδα, σε όλες τις LCD τηλεοράσεις της εταιρίας Samsung.
Ενδεικτικά, η τιμή της LE40F86B είναι 1945ευρώ και με την έκπτωση γίνεται 1685ευρώ.

Από την παραπάνω προσφορά εξαιρούνται τα μοντέλα:
LE32S86B --> τελική τιμή 590 ευρώ
LE32R86B --> τελική τιμή 680 ευρώ
LE20S81B --> τελική τιμή 320 ευρώ

Σας ενημερώνουμε ότι οι τηλεοράσεις Samsung είναι του ομίλου Fourlis και έχουν 3 χρόνια εγγύηση..