Μιχάλη του βγαίνει 1330€ έμμεσα στα media η 65CX αν έχει κάρτα της Πειραιώς.Περίμενε, για διάφορους λόγους. Κυρίως, γιατί εντός 2021 θα πετύχεις τη C1 σε χαμηλότερες τιμές, σε σύγκριση με αυτές (κυρίως για 65" και άνω) για την προκάτοχό της, την προηγούμενη χρονιά.
Μιχάλη του βγαίνει 1330€ έμμεσα στα media η 65CX αν έχει κάρτα της Πειραιώς.
Μικρές οι διαφορές με τη C1.
Στα 1800€ + εννοείται δεν αξίζει.
Καλημέρα
Δεν αναφέρεται στο αρχικό post η συγκεκριμένη πληροφορία.Ωραία λοιπόν, έστω ότι είναι πολύ συμφέρουσα η αγορά, άμεσα ή στις επόμενες εβδομάδες (λόγω Euro ή καλοκαιρινών εκπτώσεων): με βάση τα υφιστάμενα δεδομένα, από reviews και λοιπές συγκρίσεις, η C1 υπερτερεί σε SDR και upscaling, έχει νεότερο WebOS με πρόσθετες επιλογές (Game Optimizer, dark areas fine tuning και λοιπά), το οποίο ίσως δεν έχει τόσο βολική/ευκολόχρηστη home screen. Κατά τα άλλα, βρίσκω τη δομή του menu και τους χρωματισμούς καλύτερους στην καινούργια έκδοση. Πάντως, γενικά είναι πολύ κοντά, ενώ προς το τέλος της χρονιάς η C1 θα είναι διαθέσιμη, για ένα διάστημα τουλάχιστον, έναντι περίπου 1800 και 2700 ευρώ, για τις 65" και 77", αντίστοιχα (προσωπικές, ευοίωνες προβλέψεις).
Γιατί να περιμένει ένα εξάμηνο ενώ μπορεί να πάρει την 65CX σε τιμή χώμα και να κερδίσει εμπειρία με μια OLED στο σαλόνι του άμεσα;
Το οποίο remote είναι συμβατό και με την CXΓια το νέο Magic Remote με το NFC.Προφανώς, επιλέγει την άμεση αγορά, σε συμφέρουσα τιμή.
Όχι απόλυτα (προς το παρόν, τουλάχιστον).Το οποίο remote είναι συμβατό και με την CX![]()
Αν έχεις κάρτα Πειραιώς προχωράς άμεσα σε CX από Media.Χρήσιμες η πληροφορίες σας, διότι εν αναμονή του Euro αλλά και των Ολυμπιακών λέω να περάσω πλέον στην κατηγορία των Oled.
CX και C1 είναι και η δική μου επιλογή και όχι παλιότερο μοντέλο όπως την 65Β9 στα 1450 του mediamarkt.
Δεν είμαι της λογικής να περιμένω την "Μαύρη Παρασκευή" πχ για σούπερ έκπτωση, αλλά "την παίρνω και την χαίρομαι σήμερα"
Κλείνω προς την C1, αν και όπως καταλαβαίνω με αυτά που λέτε παραπάνω, δεν πρόκειται να αντιληφθώ διαφορές στα μάτια μου αν επιλέξω την CX.
Το θέμα είναι τα 800 ευρώ διαφορά που δεν τα λες και λίγα! @GKalantas, αν βρεις καλύτερη προσφορά θα το εκτιμούσα να μας το σφυρίξεις κι εμάς (ισχύει κι από την δική μου πλευρά ;-))
Αν έχεις κάρτα Πειραιώς προχωράς άμεσα σε CX από Media.
Με την επιστροφή σε yellows σου βγαίνει έμμεσα 1330€ η 65αρα.
Ευχαριστώ όλους για τα σχόλια! οχι μονο τα παιδιά απο πάνω αλλα όλους, billpeppas, Michalis3, billdanosΧρήσιμες η πληροφορίες σας, διότι εν αναμονή του Euro αλλά και των Ολυμπιακών λέω να περάσω πλέον στην κατηγορία των Oled.
CX και C1 είναι και η δική μου επιλογή και όχι παλιότερο μοντέλο όπως την 65Β9 στα 1450 του mediamarkt.
Να υποθέσω και οι δυο είναι με ρυθμό ανανέωσης 120Hz ή δεν ισχύει;
Δεν είμαι της λογικής να περιμένω την "Μαύρη Παρασκευή" πχ για σούπερ έκπτωση, αλλά "την παίρνω και την χαίρομαι σήμερα"
Κλείνω προς την C1, αν και όπως καταλαβαίνω με αυτά που λέτε παραπάνω, δεν πρόκειται να αντιληφθώ διαφορές στα μάτια μου αν επιλέξω την CX.
Το θέμα είναι τα 800 ευρώ διαφορά που δεν τα λες και λίγα! @GKalantas, αν βρεις καλύτερη προσφορά θα το εκτιμούσα να μας το σφυρίξεις κι εμάς (ισχύει κι από την δική μου πλευρά ;-))
Θα το γράψω για τρίτη φοράΕυχαριστώ όλους για τα σχόλια! οχι μονο τα παιδιά απο πάνω αλλα όλους, billpeppas, Michalis3, billdanos
Πριν λίγο καιρό την είχαν με 30% go4more (+κατι LG ακουστικά) και τοτε την είχαν 1730€ αντι για 1899€ που την έχουν τώρα, οποτε έβγαινε ακόμα πιο κάτω με go4more.
Δεν έχω πρόβλημα να περιμένω και για την C1 αλλα χρησιμεύει και στην δουλειά μου (client/reference monitor), αν και μπορώ να κάνω και χωρις αυτην (οπως κάνω τόσο καιρο τωρα)
δεν αλλάζω μηχανήματα συχνά γιατι πιο πολύ χαμένος χρόνος ειναι να τα μάθεις, να τα φέρεις εκει που πρέπει κτλ και δεν έχεις και ιδιαίτερο ώφελος αν τα αλλάζεις καθε 3 και λίγο. Διαφορες συγκλονιστικές που να αξίζουν την φασαρία δύσκολα θα δει κάποιος. Ουτε ο Vincent απο HDTVTEST δεν θα ειναι ικανός να τις εντοπίσει σε blind test, μονο ισως την νέα evo που ειναι λίγο πιο φωτεινή.
για πείτε μια γνώμη, τι να κάνω; τραβάω σκανδάλη ή αναμένω για C1;
, πάρε την 65CX. τρίτωσε ήδη το "κακό" κάτσε να είμαστε δημοκρατικοί και να αναμένουμε και άλλες γνώμες.Θα το γράψω για τρίτη φορά, πάρε την 65CX.
Thank me later..
Στο γράφει ο Βασίλης Πέππας που είναι επαγγελματίας Calibrator, εγώ που έχω αλλάξει 3 65αρες oled , ο Μιχάλης που είναι moderator και περιμένεις και άλλη γνώμη;τρίτωσε ήδη το "κακό" κάτσε να είμαστε δημοκρατικοί και να αναμένουμε και άλλες γνώμες.
Σε ευχαριστώ ομως ακόμα και αν δεν την πάρω![]()
Ποιος είναι τι;Στο γράφει ο Βασίλης Πέππας που είναι επαγγελματίας Calibrator, εγώ που έχω αλλάξει 3 65αρες oled , ο Μιχάλης που είναι moderator και περιμένεις και άλλη γνώμη;
Αν μπορείς, πάντα περιμένεις.τρίτωσε ήδη το "κακό" κάτσε να είμαστε δημοκρατικοί και να αναμένουμε και άλλες γνώμες.
Σε ευχαριστώ ομως ακόμα και αν δεν την πάρω![]()
Θεωρούσα ότι είχες πάρει προαγωγή. Προφανώς εν παραδρομής..Ποιος είναι τι;
Αν μπορείς, πάντα περιμένεις.

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.