AlexTheodin
Supreme Member
Ναι έχεις δίκιο αλλα το έκανα μόνο για να δεί ο yianakas τα επίπεδα θορύβου στα ψηλά iso. Και είναι αργα και έγινε λίγο γρήγορα... Κανονικά θα έπρεπε να βάλω και απο όλα τα χρώματα μέσα στην εικόνα και να εστιάσω καλά χειροκίνητα και με κλειστό διάφραγμα... Πέραν απο το θέμα του θο´ρυβου δεν μπορέις να βγάλεις άλλα συμπεράσματα για την μηχανή (μόνο για τον φωτογράφο... χεχε)
Για μένα παντως μέχρι και τα 800 είναι πολύ ικανοποιήτική η αποδοσή της. Παραπάνω πιστέυω είναι μετα θέμα που βάζει τον πήχη ο καθένας μας. Προσωπικά και τα 1600 μου φαίνονται ανεκτα και υπο προυποθέσεις και τα 3200 θα έχουν την χρήση τους σε μένα. Αν και 3200 μου άρεσε πιο πολύ στο φίλμ και σκοπέυω να το τραβάω μόνο εκεί...
Για μένα παντως μέχρι και τα 800 είναι πολύ ικανοποιήτική η αποδοσή της. Παραπάνω πιστέυω είναι μετα θέμα που βάζει τον πήχη ο καθένας μας. Προσωπικά και τα 1600 μου φαίνονται ανεκτα και υπο προυποθέσεις και τα 3200 θα έχουν την χρήση τους σε μένα. Αν και 3200 μου άρεσε πιο πολύ στο φίλμ και σκοπέυω να το τραβάω μόνο εκεί...