Ποιά HD βιντεοκάμερα;

Απάντηση: Re: Ποιά HD βιντεοκάμερα;

Τρίποδο ή χέρι;

Χέρι.... και μάλιστα βιαστικό... οι άλλοι πεινούσαν και μ' έκραζαν που κάθομαι και κάνω σαχλαμάρες...
icon10.gif

Την SR8 την έχω και είναι διαμάντι όσον αφορά τις επιδόσεις με καλό φωτισμό.Όπως όλες οι βιντεοκάμερες,όταν τα φώτα χαμηλώνουν,τότε υποφέρουν.Για μένα την ακλύτερη εικόνα την έχει η Canon hv20, όμως νομίζω ότι πλέον είναι ταλαιπωρία οι κασσέτες.Και ευτύχως έχουν βγει προγράμμτα που μπορείς να κάνεις ένα ικανοποιητικό (μη επαγγελματικό) editing στο Pc. Έτσι και αλλιώς αυτοός που θέλει επαγγελματικό μηχάνημα δεν θα ασχοληθεί με τέτοια γκάμα καμερών.
Την παρήγγειλα απο http://www.bhphotovideo.com/c/product/510309-REG/Sony_HDR_SR8E__PAL_HDR_SR8_HDD_HD.html
και θα τη φέρει φίλος...
Εχεις να προτείνεις soft για editing;

Με τις βιντεοκάμερες που γράφουν NTSC υπάρχει πρόβλημα στην προβολή στις καινούργιες crt/plasma?
Σκέφτομαι να πάρω τη SANYO Xacti VPC HD1000, αλλά είναι NTSC.

ΠΑΙΔΕΣ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΗ ΣΟΝΥ ΜΕ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ 60GB.ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΑΒΟΛΟ!ΓΤ??ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ...ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΒΟΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΖΕΙΣ.ΛΑΘΟΣ!!!ΓΤ ΤΡΑΒΑΩ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ 8 ΩΡΕΣ!!!ΗΜΑΡΤΟΝ ΑΜΑ ΔΕ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ!8 ΚΑΣΕΤΕΣ ΜΑΖΙ!ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8 ΚΑΣΕΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ???????

Re: Απάντηση: Ποιά HD βιντεοκάμερα;

ΠΑΙΔΕΣ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΗ ΣΟΝΥ ΜΕ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ 60GB.ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΑΒΟΛΟ!ΓΤ??ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ...ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΒΟΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΖΕΙΣ.ΛΑΘΟΣ!!!ΓΤ ΤΡΑΒΑΩ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ 8 ΩΡΕΣ!!!ΗΜΑΡΤΟΝ ΑΜΑ ΔΕ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ!8 ΚΑΣΕΤΕΣ ΜΑΖΙ!ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8 ΚΑΣΕΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ???????

Εγώ!! 11 ώρες βίντεο και 1300 φωτογραφίες...:fahne90:

Ο κ. Βλασίδης αποτελεί εξαίρεση διότι τρέφει υπερβολική αγάπη , αλλά και πάλι σε συνδυασμό με φορητό της Asus eee με win XP και ένα stick από αυτά που έρχονται σε 256 GigaBytes όλοι θα είναι ευχαριστημένοι ...

11 κασέτες εγώ.

Μα γι αυτό το λόγο δεν αγοράζουμε τα ακριβά μηχανήματα; Για να τα χαιρόμαστε. Αν είναι να αγοράζουμε 1200 ευρώ βιντεοκάμερα και τσιγκουνευόμαστε στην κασέτα ή δίνουμε 3000 ευρώ για βιντεοπροβολέα και δεν τον παίζουμε για να μην καεί η λάμπα....