Ποιά η σχέση?

adimitriou

New member
11 July 2007
35
Rock City
Είμαι καινούργιος στο glub και μπορεί να φανώ λίγο αγενής αλλά πιστέψτε με μόνο συζήτηση θέλω να ξεκινήσω .
Ποιά η σχέση Bob Dylan,Billi jack,Michael Moore,Σιγκάλ.

Και των τεσσαρων οι πεθερες ειχαν γεννηθει στην Νοτια Ντακοτα.

Τι κερδιζω???

Καλως ηρθες στο club -bye-
("glub" θα γινουμε αργοτερα):flipout:

Σε ευχαριστώ για την διόρθωση λάθος ϴαπο κεκτημένη ταχύτητα όχι η απάντηση σου δέν είναι σωστή.

Βεβαίως θα ξεκινήσω σιγά σιγά.
Bob Dylan Εκανε συναλίες σε πολιτείες της Αμερικής που ήτανε απαγορευμένη η ταινία για να αρθεί η απαγόρευση.

Θα σας δώσω και το δεύτερο O Moore σε συνέτευξη του είπε δεν είμαι παιδί του Τραβόλτα χωρίς να θέλω να τον θίξω είμαι παιδί του Billy Jack.

Να το πάρει το ποτάμι ?
:smash: :7SFGSFG:
Όχι τίποτα άλλο, αλλά είναι και μεσημέρι .....

BTW Καλώς ήρθες στο Club

Σε ευχαριστώ να το πάρει το ποτάμι Σιγκάλ 2006
-Αγαπημένος μου ήρωας ήτανε και θα είναι ο Billy Jack ακόμη και το ινδιάνικο ντύσιμο μου το πήρα απο αυτόν θα ήθελα να ερμηνεύσω τον ίδιο ρολο που ερμήνευσε ο Tom laghlin και να είχα το ίδιο fun club που έχει αυτός για 35 χρόνια μέχρι σήμερα.Είπε και άλλα πολλά!!

Σε ευχαριστώ να το πάρει το ποτάμι Σιγκάλ 2006
-Αγαπημένος μου ήρωας ήτανε και θα είναι ο Billy Jack ακόμη και το ινδιάνικο ντύσιμο μου το πήρα απο αυτόν θα ήθελα να ερμηνεύσω τον ίδιο ρολο που ερμήνευσε ο Tom laghlin και να είχα το ίδιο fun club που έχει αυτός για 35 χρόνια μέχρι σήμερα.Είπε και άλλα πολλά!!

θα μας τρελάνεις μεσημεριάτικα :BDGBGDB55:

Πρέπει να παραδεχθείτε ότι έχω θάρος να μπαίνω πρώτη φορα στο avclub και να καταφέρνω να σας βάζω δύσκολα.:grinning-smiley-043

Εχω και άλλα πολλα αλλά αφου δεν σας βλέπω με ζήλο θα σας αφήσω για λιγο να το ψαξετε και θα επανέλθω δριμύτερος