Ποιά η σχέση?

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

adimitriou

New member
11 July 2007
35
Rock City
Είμαι καινούργιος στο glub και μπορεί να φανώ λίγο αγενής αλλά πιστέψτε με μόνο συζήτηση θέλω να ξεκινήσω .
Ποιά η σχέση Bob Dylan,Billi jack,Michael Moore,Σιγκάλ.

Και των τεσσαρων οι πεθερες ειχαν γεννηθει στην Νοτια Ντακοτα.

Τι κερδιζω???

Καλως ηρθες στο club -bye-
("glub" θα γινουμε αργοτερα):flipout:

Σε ευχαριστώ για την διόρθωση λάθος ϴαπο κεκτημένη ταχύτητα όχι η απάντηση σου δέν είναι σωστή.

Βεβαίως θα ξεκινήσω σιγά σιγά.
Bob Dylan Εκανε συναλίες σε πολιτείες της Αμερικής που ήτανε απαγορευμένη η ταινία για να αρθεί η απαγόρευση.

Θα σας δώσω και το δεύτερο O Moore σε συνέτευξη του είπε δεν είμαι παιδί του Τραβόλτα χωρίς να θέλω να τον θίξω είμαι παιδί του Billy Jack.

Να το πάρει το ποτάμι ?
:smash: :7SFGSFG:
Όχι τίποτα άλλο, αλλά είναι και μεσημέρι .....

BTW Καλώς ήρθες στο Club

Σε ευχαριστώ να το πάρει το ποτάμι Σιγκάλ 2006
-Αγαπημένος μου ήρωας ήτανε και θα είναι ο Billy Jack ακόμη και το ινδιάνικο ντύσιμο μου το πήρα απο αυτόν θα ήθελα να ερμηνεύσω τον ίδιο ρολο που ερμήνευσε ο Tom laghlin και να είχα το ίδιο fun club που έχει αυτός για 35 χρόνια μέχρι σήμερα.Είπε και άλλα πολλά!!

Σε ευχαριστώ να το πάρει το ποτάμι Σιγκάλ 2006
-Αγαπημένος μου ήρωας ήτανε και θα είναι ο Billy Jack ακόμη και το ινδιάνικο ντύσιμο μου το πήρα απο αυτόν θα ήθελα να ερμηνεύσω τον ίδιο ρολο που ερμήνευσε ο Tom laghlin και να είχα το ίδιο fun club που έχει αυτός για 35 χρόνια μέχρι σήμερα.Είπε και άλλα πολλά!!

θα μας τρελάνεις μεσημεριάτικα :BDGBGDB55:

Πρέπει να παραδεχθείτε ότι έχω θάρος να μπαίνω πρώτη φορα στο avclub και να καταφέρνω να σας βάζω δύσκολα.:grinning-smiley-043

Εχω και άλλα πολλα αλλά αφου δεν σας βλέπω με ζήλο θα σας αφήσω για λιγο να το ψαξετε και θα επανέλθω δριμύτερος