Σε ευχαριστώ πολύ petasis.
Μπορείς, βλέποντας την εικόνα του ενισχυτή PowerPlus Master1 παραπάνω, να μου πεις πιο σίγουρα αν από τις 2 εισόδους του αριστερά, η αριστερή μπορεί να δεχτεί UHF σήμα από το πλέγμα; Από τις 2 εισόδους του αριστερά, η δεξιά σίγουρα δέχεται UHF συχνότητες. Η αριστερή;
όχι, δεν φαίνονται αυτά από τις φωτογραφίες.
Επίσης, αν ρυθμίζοντας κατεύθυνση, ύψος, θέση και κλίση κεραιών καταφέρω να έχω έως 30-35 dBμV έξοδο από την κεραία (μέγιστη σε κανάλι-συχνότητα- σταθμό) (χωρίς αυξήσεις σε άλλο χρόνο) και σε άλλα κανάλια παρακάτω dBμV [συμφωνώ απόλυτα ότι θέλει πεδιόμετρο] μπορώ να βάλω (με τη σειρά που μου είπες) προενισχυτή και ενισχυτή με άθροισμα gain το πολύ 70 dB; Βέβαι το θέμα είναι θα είναι η λήψη των κεραιών maximum 30-35 dBμV; Εδώ εκτός από το πεδιόμετρο μπορεί να μας πει ο arva αν έχει υπόψη του, έστω και περίπου, διάγραμμα ακτινοβολίας για την περιοχή και τις κεραίες (τρίαινα και πλέγμα) που έχω αναφέρει ήδη. Και αν σε κάποιο κανάλι πιάνει 40 ή 45 dBμV μπορώ να μειώσω το gain κάποιου ενισχυτή. Έτσι;
Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας.
Στόχος σου πρέπει να είναι το όσο μεγαλύτερο σήμα από την κεραία, και η ενίσχυση που σου χρειάζεται (και όχι παραπάνω).
κατάλαβα ότι κάτσει είναι ή κατάσταση ο ένας πήρε κεραία με 13ε και καθάρισε και ο άλλος με 26ε !!!!!
Πρέπει να είναι η πιο διακριτική και κομψή κεραία που υπάρχει!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.