Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Σε ευχαριστώ πολύ petasis.
Μπορείς, βλέποντας την εικόνα του ενισχυτή PowerPlus Master1 παραπάνω, να μου πεις πιο σίγουρα αν από τις 2 εισόδους του αριστερά, η αριστερή μπορεί να δεχτεί UHF σήμα από το πλέγμα; Από τις 2 εισόδους του αριστερά, η δεξιά σίγουρα δέχεται UHF συχνότητες. Η αριστερή;
όχι, δεν φαίνονται αυτά από τις φωτογραφίες.
Επίσης, αν ρυθμίζοντας κατεύθυνση, ύψος, θέση και κλίση κεραιών καταφέρω να έχω έως 30-35 dBμV έξοδο από την κεραία (μέγιστη σε κανάλι-συχνότητα- σταθμό) (χωρίς αυξήσεις σε άλλο χρόνο) και σε άλλα κανάλια παρακάτω dBμV [συμφωνώ απόλυτα ότι θέλει πεδιόμετρο] μπορώ να βάλω (με τη σειρά που μου είπες) προενισχυτή και ενισχυτή με άθροισμα gain το πολύ 70 dB; Βέβαι το θέμα είναι θα είναι η λήψη των κεραιών maximum 30-35 dBμV; Εδώ εκτός από το πεδιόμετρο μπορεί να μας πει ο arva αν έχει υπόψη του, έστω και περίπου, διάγραμμα ακτινοβολίας για την περιοχή και τις κεραίες (τρίαινα και πλέγμα) που έχω αναφέρει ήδη. Και αν σε κάποιο κανάλι πιάνει 40 ή 45 dBμV μπορώ να μειώσω το gain κάποιου ενισχυτή. Έτσι;
Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας.
Στόχος σου πρέπει να είναι το όσο μεγαλύτερο σήμα από την κεραία, και η ενίσχυση που σου χρειάζεται (και όχι παραπάνω).
κατάλαβα ότι κάτσει είναι ή κατάσταση ο ένας πήρε κεραία με 13ε και καθάρισε και ο άλλος με 26ε !!!!!

Πρέπει να είναι η πιο διακριτική και κομψή κεραία που υπάρχει!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.