Re: ποιά LCD απέναντι στις 42RX80 & PG6000 και πάντα στα 1100 max?
Σας παρακολουθώ και έχω μπερδευτεί κανονικά. Ωραία διαμάχη πάντως...
Λοιπόν για να βλέπουμε και τις προσφορές:
την Panasonic 37PX80 στα 900 E ή την Samsung 40R86ΒDΧ (990-320=670Ε - προσφορά Carrefour πασχαλίτσες, λήγει σήμερα...
Η τηλεόραση θα είναι για καθημερινή χρήση με φωτισμένο σαλόνι (ή και μέρα). Για ταινίες αγοράστηκε προβολέας 1080P (Sanyo Z2000)
Εδώ σας θέλω...αλλά γρήγορα.
Ξέρω η σειρά R της Samsung είναι λίγο παλιά, αλλά έχει μια εμφάνιση κούκλα, ωραία φωτεινα χρώματα, αν και στη συγκεκριμένη ρύθμιση του Carrefour η κλίμακα των χρωμάτων - ιδίως στα κάπως σκούρα (φυλλώματα δέντρων, θάμνοι κλπ) - έχανε εμφανώς από τη διπλανή (Philips LCD). Έχει και ψηφιακή ΕΞΟΔΟ ήχου...
Λοιπόν τι θα παιρνατε με το πιστόλι στον κρόταφο;;;
Η μάλλον θα παίρνατε την Samsung ή θα περιμένατε;;;
:chinscratch:
Σας παρακολουθώ και έχω μπερδευτεί κανονικά. Ωραία διαμάχη πάντως...
Λοιπόν για να βλέπουμε και τις προσφορές:
την Panasonic 37PX80 στα 900 E ή την Samsung 40R86ΒDΧ (990-320=670Ε - προσφορά Carrefour πασχαλίτσες, λήγει σήμερα...
Η τηλεόραση θα είναι για καθημερινή χρήση με φωτισμένο σαλόνι (ή και μέρα). Για ταινίες αγοράστηκε προβολέας 1080P (Sanyo Z2000)
Εδώ σας θέλω...αλλά γρήγορα.
Ξέρω η σειρά R της Samsung είναι λίγο παλιά, αλλά έχει μια εμφάνιση κούκλα, ωραία φωτεινα χρώματα, αν και στη συγκεκριμένη ρύθμιση του Carrefour η κλίμακα των χρωμάτων - ιδίως στα κάπως σκούρα (φυλλώματα δέντρων, θάμνοι κλπ) - έχανε εμφανώς από τη διπλανή (Philips LCD). Έχει και ψηφιακή ΕΞΟΔΟ ήχου...
Λοιπόν τι θα παιρνατε με το πιστόλι στον κρόταφο;;;
Η μάλλον θα παίρνατε την Samsung ή θα περιμένατε;;;
:chinscratch: