- 24 November 2007
- 45
Καλησπέρα σε όλους!! Νέος στο forum,μελέτησα αρκετά από τα θέματά του,αλλά θα ήθελα μια βοήθεια γιατί μπορεί να τα πηγαίνω καλά με τους Η/Υ αλλά με τηλεοράσεις δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα. Θα ήθελα,αν γίνεται να προτείνετε συσκευές, έχοντας κατά νου τα ακόλουθα:
1.32" ή 37" Η απόσταση θέασης είναι 4 μέτρα,δεν θέλω κάτι υπερβολικά μεγάλο όμως. Πιστεύετε πως μια 32άρα θα με καλύψει?
2.Θα προτιμούσα να είναι full HD και αν γίνεται 100Hz.(είμαι ανοικτός και σε άλλες προτάσεις όμως)
3.Η τηλεόραση θα χρησιμοποιηθεί και σαν οθόνη υπολογιστή.
4.Θέλω να έχει καλή απόδοση στο τηλεοπτικό σήμα.
5.Μέχρι 1200 Ευρώ-ούτε cent παραπάνω!
6.Να έχει αξιοπρεπές service για την "κακιά ώρα"(αν και το καλύτερο θα ήταν να μην το χρειάζεται).
Αυτά σε γενικές γραμμές.Αν πρέπει να προσέξω κάτι άλλο,σας παρακαλώ να το γράψετε!! Ευχαριστώ!
1.32" ή 37" Η απόσταση θέασης είναι 4 μέτρα,δεν θέλω κάτι υπερβολικά μεγάλο όμως. Πιστεύετε πως μια 32άρα θα με καλύψει?
2.Θα προτιμούσα να είναι full HD και αν γίνεται 100Hz.(είμαι ανοικτός και σε άλλες προτάσεις όμως)
3.Η τηλεόραση θα χρησιμοποιηθεί και σαν οθόνη υπολογιστή.
4.Θέλω να έχει καλή απόδοση στο τηλεοπτικό σήμα.
5.Μέχρι 1200 Ευρώ-ούτε cent παραπάνω!
6.Να έχει αξιοπρεπές service για την "κακιά ώρα"(αν και το καλύτερο θα ήταν να μην το χρειάζεται).
Αυτά σε γενικές γραμμές.Αν πρέπει να προσέξω κάτι άλλο,σας παρακαλώ να το γράψετε!! Ευχαριστώ!
Last edited: