Ποια LCD TV μέχρι 1200 Euro?

SigmaDelta

New member
24 November 2007
45
Καλησπέρα σε όλους!! Νέος στο forum,μελέτησα αρκετά από τα θέματά του,αλλά θα ήθελα μια βοήθεια γιατί μπορεί να τα πηγαίνω καλά με τους Η/Υ αλλά με τηλεοράσεις δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα. Θα ήθελα,αν γίνεται να προτείνετε συσκευές, έχοντας κατά νου τα ακόλουθα:
1.32" ή 37" Η απόσταση θέασης είναι 4 μέτρα,δεν θέλω κάτι υπερβολικά μεγάλο όμως. Πιστεύετε πως μια 32άρα θα με καλύψει?
2.Θα προτιμούσα να είναι full HD και αν γίνεται 100Hz.(είμαι ανοικτός και σε άλλες προτάσεις όμως)
3.Η τηλεόραση θα χρησιμοποιηθεί και σαν οθόνη υπολογιστή.
4.Θέλω να έχει καλή απόδοση στο τηλεοπτικό σήμα.
5.Μέχρι 1200 Ευρώ-ούτε cent παραπάνω!
6.Να έχει αξιοπρεπές service για την "κακιά ώρα"(αν και το καλύτερο θα ήταν να μην το χρειάζεται).
Αυτά σε γενικές γραμμές.Αν πρέπει να προσέξω κάτι άλλο,σας παρακαλώ να το γράψετε!! Ευχαριστώ!

Last edited:
Συμφωνώ με τον Γιάννη όσον αφορά το μέγεθος. Επειδή όμως δεν παίζουν 50άρες LCD σε αυτά τα χρήματα, ψάξε για 40-42'' τουλάχιστον.

Από τα 4 μέτρα όλες οι 32άρες δείχνουν το ίδιο, ούτε την διαφορά των 100Hz θα καταλαβαίνεις, ούτε τις διαφορές στο τηλεοπτικό σήμα.

θα ξεραμε οτι υπαρχει τετοια τηλεοραση και θα την προτειναμε σε αλλον?:flipout:

περα απο την πλακα αν θελεις αψογο τηλεοπτικο σημα πας σε crt και μετα σε πλασμα
αν θελεις 1080ρ πας σε lcd μιας και την θελεις και ως μονιτορ
καλο σερβις δεν ξερω πια εχει αλλα κακο ξερω,μπορω να σου πω
1200 ευρω κανει μια πολυ καλη πλασμα , μια εξαιρετικη crt η μια κακη - μετρια lcd

απο αυτον τον αχταρμα θα σου προτεινα Samsung 40M86(αλλα δεν εχει 100 Hz):flipout:

panasonic px80 αλλα να μην την κανεις μονιτορ

sony X3500 αλλα ειναι πανω απο 1200 ευρω

για να δω τι θα προτεινουν οι υπολοιποι γιατι εγω τα βρηκα σκουρα!:grinning-smiley-043

Samsung M87. Θα σου μείνουν και 200 euro. Την αγόρασα πριν ένα μηνα και μέχρι τώρα (εκτός από ένα καμμένο Pixel) είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Δεν έχει βέβαια 100hz αλλά σε όλα τα άλλα που ζητάς θα σε καλύψει!

ναι αλλα λεει οτι δεν θελει κατι υπερβολικα μεγαλο:flipout:
αντε να τον πεισεις να παει απο τις 32'' στις 50''!!

Απάντηση: Re: Ποια LCD TV μέχρι 1200 Euro?

ναι αλλα λεει οτι δεν θελει κατι υπερβολικα μεγαλο:flipout:
αντε να τον πεισεις να παει απο τις 32'' στις 50''!!

κατι σε 46" ισως:flipout:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.156484

edit: καλως ηλθες και καλη συνεχεια

Last edited:
Πρέπει να έπαθε σοκ ο άνθρωπος και ούτε ένα "καλώς ήρθες" δεν είπαμε :D

Καλώς ήρθες στο φόρουμ φίλε.

Με τα χαρακτηριστικά που ζητάς υπάρχει η Panasonic 37LZD80. Νομίζω όμως καλύτερα να κοιτάξεις για κάτι μεγαλύτερο, όπως η Samsung 40A558 ή η Philips 42PFL7962 κι ας μην έχει 100Hz.

Καλως ηρθες φιλε (αν και ειναι απο τον Νοεμβρη μαζι μας)!

Μαλλον εγω επαθα σοκ γιατι με επιασε αδιαβαστο:flipout:

Χρονια πολλα για την γιορτη σου Κωστα-bye-

50αρα πλασμα LG 50PG3000....

http://www.megamarket.gr/lg50pg3000-p-61179.html

....στα 1,218 ευρω.

18'' παραπάνω και 18 ακριβότερη από το όριο :flipout:

Πάντως Γιάννη δεν το βάζεις κάτω, παλεύεις να βάλεις τα μέλη στον μαγικό κόσμο του Size Matters Club -bye-

Μαλλον εγω επαθα σοκ γιατι με επιασε αδιαβαστο:flipout:

Χρονια πολλα για την γιορτη σου Κωστα-bye-

ευχαριστω Βασιλη!!

Πιστεύετε πως μια 32άρα θα με καλύψει?

βασικα αυτο ηταν που επιασε και εμενα αδιαβαστο και φυσικα η απαντηση ειναι οχι

Re: Απάντηση: Re: Ποια LCD TV μέχρι 1200 Euro?

Πάντως Γιάννη δεν το βάζεις κάτω, παλεύεις να βάλεις τα μέλη στον μαγικό κόσμο του Size Matters Club -bye-

Προτεινω και πλασμα απο οτι βλεπεις Γιωργο και μαλιστα για ολα τα βαλαντια.

θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους απάντησαν μέχρι τώρα καθώς και για το καλωσόρισμα(αν και όντως είχα γραφτεί καιρό).
Θεωρώ ότι 50" είναι πολλές,ειδικά για τον χώρο που θα μπει.Για τις 32" κι εγώ ήμουν σχεδόν βέβαιως ότι είναι λίγες.όπως το βλέπω καταλήγω στις 37",που πιστεύω να μπορέσω να βρω κάτι σχετικά καλό με αυτά τα χρήματα ή το πολύ στις 40",αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι αξιόλογο μέχρι το όριο που έθεσα.Άντε,με λίγα παραπάνω,προτείνετε αν θέλετε!!
επίσης, για τον φίλο που ανέφερε σχετικά με το service,ας στείλει ένα pm να με ενημερώσει τι πληροφορίες έχει αν θέλει.
και κάτι ακόμα,τα 100Hz είναι τόσο σημαντικά ή δεν θα δω και τρελές διαφορές?

Last edited:

Άντε,λίγα παραπάνω,προτείνετε αν θέλετε!!

sony 40w4000 στα 1330 ειναι 130 παραπανω,αν δεν πας σε 50αρα plasma η

αυτη σε 37" που προτεινει ο Γιωργος

εαν δουλευουν σωστα υπαρχει διαφορα προς το καλυτερο αλλα οχι τρελες οπως αναφερεις.
αυτα για τις LCD διοτι στις plasma κατα την γνωμη μου υπαρχει μεγαλη διαφορα(flickering)

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=27385

Last edited:
Aφου δεν θελεις να παρεις 50αρα τοτε προτεινω Panasonic 42PX80 plasma.

Πολυ καλη τηλεοραση (και κορυφαια για την τιμη της) με γυρω στο χιλιαρικο.

Την θέλει και για μόνιτορ όμως Γιάννη. Πάρε μία LCD προηγούμενο μοντέλο φθηνά, για την χρήση και την απόσταση που την θέλεις δεν θα καταλάβεις διαφορά.

Η LG 37LG6000 τι λέει? Θα την προτείνατε? Δεν έχει 100Hz βέβαια,αλλά δεν μπορώ να έχω τα πάντα με αυτά τα λ7.