Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:Νάσο μου,δεν η Philips δεν χρειάζεται τη βοήθειά μας για να ισοπεδωθεί.
Το κάνει μόνη της.
Κρίμα πάντως που δεν είναι διαθέσιμα τα posts του Avforum για να διαβάσει ο φίλος μας γιατί του λέμε όχι στη Philips.
Πιο συγκεκριμένα,οι φίλοι που σου λένε όχι,είχαν αγοράσει το πανάκριβο "καμάρι" της εταιρείας την lcd 9830 η οποία απεδείχθει το πιο προβληματικό μοντέλο στην ιστορία της βιομηχανίας παραγωγής τηλεοπτικών συσκευών.
Υ.Γ.
Εγώ πάντως ότι είχα σε Philips,μου παρουσίασε σοβαρό πρόβλημα.
να πατε να δειτε στο mediamarkt την philips pf7621d/10
ισως αναθεωρησετε.
πολυ καλη τιμη για 42 ιντσες νεο μοντελο.
απο οτι γνωριζω αλλα και απο οτι εχω δει οταν εννοω φθηνο πανελ εννοω την μικρη κατηγορια της philips σε ολες τις διαστασεις(26,32,42 ιντσες)ειδικα οταν οι tv δεν φερει το λογοτυπο pixelplus.σε αυτες τις tv απο μια συζητησει που ειχα με εναν συντακτη του hitech χρησιμοποιουν φθηνα πανελ με οτι συνεπαγεται αυτο.(ευκρινεια,κινηση,μαυρο κτλ).oι ακριβες σειρες της και ειδικα η σειρα cineos παραδιδει μαθηματα σε πολλους τομεις.με λιγα λογια η philips ειναι ακριβως "οτι πληρωνεις παιρνεις".
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.