Ποιά ταινία έχετε δει τις περισσότερες φορές ???

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά ταινία έχετε δει τις περισσότερες φορές;

Με έβαλες να ψάχνω...και θα σου καταλογίσω ότι έχασα και 7 λεπτά από τη ζωή μου εξ'αιτίας σου!!!!:flipout::flipout::flipout:

:flipout:

Το πιασες ομως ε?

Απάντηση: Ποιά ταινία έχετε δει τις περισσότερες φορές;

Το "PREDATOR" τουλάχιστον 100 φορές χωρίς πλάκα, όταν ήμουν πιτσιρικάς με τον κολλητό μου ο οποιος το ενοικίαζε κάθε βδομάδα επι 2 χρόνια & στο τέλος του είπα αν το είχες αγοράσει απο την αρχή με τα λεφτά που θα γλίτωνες θα έπαιρνες μηχανάκι!!! Συνήθεια βλέπεις. Εννοείτε οτι ξέραμε όλα τα λόγια και όλα τα soundtrucks απ'έξω χωρίς να δούμε καν το έργο. :rifle:

http://www.youtube.com/watch?v=6lPl5CRW7jg

The great escape
The Sting
και πολλές ακόμα. Αλλά αυτές τις 2 θα συνεχίσω να τις βλέπω.

Re: Ποιά ταινία έχετε δει τις περισσότερες φορές;

4η .... Λούφα και παραλαγή (το ορίτζιναλ και όχι οι επόμενες πατάτες).
3η .... Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ.
2η .... Μπεν Χουρ.

Μακράν 1η: Billy Eliot. Οι διάλογοι απέξω (σχεδόν) πλέον...:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Α! και μέχρι τα 17 μου, "Ένα μάγκνουμ για την Tracy"...:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Last edited:
Απάντηση: Re: Ποιά ταινία έχετε δει τις περισσότερες φορές;

Α! και μέχρι τα 17 μου, "Ένα μάγκνουμ για την Tracy"...:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

αυτη δεν τη ξερω... :BDGBGDB55:

τελευταια εξοδος ριτα χειγουορθ χαλαραααα...... καμμια 10ρια φορες μονος μου κ οσοι απτους γνωστους δεν την εχουν δει .... την βλεπουμε ολοι μαζι χχαχαχαααααα!!!

Να πω ποιες έχω δει μόνο μια φορά? Πιο εύκολο είναι....:D:D

Μερικές αγαπημένες τις είπαν οι δυο Μήτσοι πιο πάνω με τα Ben Hur, The Sting και Great Escape να έχουν τουλάχιστον 3-4 ντουζίνες θεάσεις!!!

Για το Θρύλο του 1900 και το Hustler δεν γράφω φορές διότι έχει μηδενίσει το κοντέρ!!!:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Έχω δεί άπειρες φορές το The Wall.
Επίσης από μερικές δεκάδες τα:
Usual Suspects
Τελευταία έξοδος...
Gandhi

Σαν πιτσιρικάς δεν ντρέπομαι να ομολογήσω και...

images

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

1) The party. Διαχρονική αξία. Το έβλεπα μικρός και έσκαγα στο γέλιο. Το βλέπω και τώρα και σκάω στο γέλιο. Με τα ίδια πράγματα.
2) The Blues borthers. Μουσική, χιούμορ, ύφος, όλα σε πολύ υψηλά επίπεδα.
3) Conan the barbarian. Είπαμε, να μην ντρεπόμαστε για το παρελθόν. Το είχα σε VHS το 1983 και το είχα λιώσει. Μιλαμε μια φορά την εβδομάδα τουλάχιστον. Ακόμα την έχω την κασέτα κάπου. Με έκανε και εκτίμησα σαν μάρκα την TDK :). Την μουσική του μακαρίτη του Πολυδούρη την ακούω ακόμα και τώρα ευχάριστα.
4) Λούφα και Παραλλαγή - Βίος και πολιτεία. Αναφέρομαι στις ταινίες που έκανε ο Περράκης το 84 και 87 αντίστοιχα. Όλες τις ατάκες απέξω. Ειδικά του Κατσάμπελα, είχα πιάσει και τον τόνο τους...
5) Blade runner. Το τελευταίο μεγάλο noir. Έχω δει όλες τις εκδόσεις. Μένω πιστός στην theatrical version του 1982.
6) The English Patient. Helping Photis scoring since 1995 ;-)
7) Casablanca. Απλά δεν έχω λόγια.
8) The Battle of Britain. Long live the commonwealth που λέμε και εμείς οι Κύπριοι :-)
9) The Big Lebowski. Ξέρω όλες τις ατάκες του Goodman, και εύχομαι κάποια στιγμή στη ζωή μου να πάω ντυμένος σαν αυτόν σε ένα Lebowski festival.
10)Fat Pizza, the movie. ΟΚ η δική μου καφρίλα. Όσοι έχετε κάνει down under θα ξέρετε για τι πράγμα μιλάω. Όσοι δεν ξέρετε, απλά χάνετε...

Last edited:

Cloverfield ταινία που σε κρατάει από την αρχή ως το τέλος την έχω δει άπειρες φορές και όμως δεν την βαριέμαι

The Party επίσης μια ταινία στην οποία δεν βαριέσαι,με το ρεσιτάλ ερμηνείας του Peter Sellers

Last edited:

Indiana Jones and the last Crusade.
Silence of the Lambs
Ben Hur
Lawrence of Arabia (No Prisoners!!!No Prisoners!!!)
El Cid (Τι μουσική κι αυτή, όταν πέθανε ο Miklos Rozsa φορούσα μαύρα για μιά βδομάδα-κυριολεκτικά)
LOTR ειδικά τη Special Edition του τρίτου μέρους-τι απίστευτη σκηνή η πολιορκία της Minas Tirith!

Εκτός συναγωνισμού:
Citizen Kane

The shining (1980) - Jack Nickolson

9 φορές μέχρι στιγμής και κάθε φορά την βλέπω σαν πρώτη φορά.Μακάρι να είχε γυριστεί σε σημερινή εποχή για να είχε τεράστια ανάλυση και επιδόσεις όπως πχ το avatar,για να γουστάρω τρελά!

The shining (1980) - Jack Nickolson

9 φορές μέχρι στιγμής και κάθε φορά την βλέπω σαν πρώτη φορά.Μακάρι να είχε γυριστεί σε σημερινή εποχή για να είχε τεράστια ανάλυση και επιδόσεις όπως πχ το avatar,για να γουστάρω τρελά!

Και σήμερα να ειχε γυριστει, κάτι μου λεει οτι ο Kubrick ακριβώς όπως είναι θα τη γύριζε :smile:

Amelie, Λούφα και παραλαγή (το κανονικό), και το απίθανο Φτηνά Τσιγάρα του Χαραλαμπίδη.
Α, και όποιος λέει ότι δεν έχει δει τη Μεγάλη των Μπάτσων σχολή (μέρος 1 έως μέρος ν), λέει ψέματα! :)

Matrix χωρίς δεύτερη σκέψη...

ALIEN 1979 (Δεν θυμάμε καν πόοοοσες φορες το εχω δει...)
ΑLIENS 1986 (Πάνω απο 20...)
ALIEN 3 1992 (Περίπου 10)
ALIEN Resurraction 1997 (Περιπου 8)

Kingdom of Heaven 2005 (Περιπου 12)

American History X (Περιπου 10)

Τελευταία Εξοδος Ρίτα Χειγουορθ 1994 (Περίπου 10)