Re: Ποιά ταινία έχετε δει τις περισσότερες φορές;
1) The party. Διαχρονική αξία. Το έβλεπα μικρός και έσκαγα στο γέλιο. Το βλέπω και τώρα και σκάω στο γέλιο. Με τα ίδια πράγματα.
2) The Blues borthers. Μουσική, χιούμορ, ύφος, όλα σε πολύ υψηλά επίπεδα.
3) Conan the barbarian. Είπαμε, να μην ντρεπόμαστε για το παρελθόν. Το είχα σε VHS το 1983 και το είχα λιώσει. Μιλαμε μια φορά την εβδομάδα τουλάχιστον. Ακόμα την έχω την κασέτα κάπου. Με έκανε και εκτίμησα σαν μάρκα την TDK

. Την μουσική του μακαρίτη του Πολυδούρη την ακούω ακόμα και τώρα ευχάριστα.
4) Λούφα και Παραλλαγή - Βίος και πολιτεία. Αναφέρομαι στις ταινίες που έκανε ο Περράκης το 84 και 87 αντίστοιχα. Όλες τις ατάκες απέξω. Ειδικά του Κατσάμπελα, είχα πιάσει και τον τόνο τους...
5) Blade runner. Το τελευταίο μεγάλο noir. Έχω δει όλες τις εκδόσεις. Μένω πιστός στην theatrical version του 1982.
6) The English Patient. Helping Photis scoring since 1995 ;-)
7) Casablanca. Απλά δεν έχω λόγια.
8) The Battle of Britain. Long live the commonwealth που λέμε και εμείς οι Κύπριοι

9) The Big Lebowski. Ξέρω όλες τις ατάκες του Goodman, και εύχομαι κάποια στιγμή στη ζωή μου να πάω ντυμένος σαν αυτόν σε ένα Lebowski festival.
10)Fat Pizza, the movie. ΟΚ η δική μου καφρίλα. Όσοι έχετε κάνει down under θα ξέρετε για τι πράγμα μιλάω. Όσοι δεν ξέρετε, απλά χάνετε...