Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Χτες είδα το Velvet Goldmine και σήμερα μάλλον πως θα βάλω να δω το Kafka

Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Καλημέρα!!!! Είδα χθες το βράδυ το "Crimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse", ενδιαφέρουσα ταινία. Εάν δεν την έχετε δει, μην την χάσετε.

εγώ να σας πω τον πόνο μου οτι απο τότε που ξεκίνησα το LOST δεν εχω δει καμμια ταινία σπιτι....

την αύρα και δεν παίζει να έχω δει χειρότερη ταινία στην ζωή μου

A Scanner Darkly

Βασισμένο σε διήγημα του Philip K. Dick, το οποίο είναι με τη σειρά του εμπνευσμένο από τις εμπειρίες του με τα ναρκωτικά. Αξιοσημείωτο ότι στο τέλος της ταινίας αναφέρεται και η αφιέρωση του συγγραφέα στους φίλους του που πέθαναν ή υπέστησαν μόνιμες εγκεφαλικές/ψυχιατρικές βλάβες από ναρκωτικά. Μολαταύτα, η πλοκή είναι εξελίσσεται κυρίως στα πρώτα 15 και τα τελευταία 10 λεπτά, με το υπόλοιπο σενάριο να είναι ψιλο-αδιάφορο.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο της είναι η αισθητική, διότι έχει τραβηχτεί κανονικά και στη συνέχεια έγινε "ξεπατικωσούρα" σε animation. Το αποτέλεσμα δεν είναι κακό, και ταιριάζει στο θέμα. Ωστόσο δεν κολακεύει τα εκφραστικά μέσα των ηθοποιών, εξού και η κακία: ο Keanu Reeves μόνο έτσι θα έπρεπε να παίζει - δεν φαίνεται χειρότερος από τους υπόλοιπους.

Συμπέρασμα: Δε χάνετε και τίποτα αν δεν τη δείτε...

Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

A Scanner Darkly

Α! την έχω κατεβάσει αλλά δεν έχω κάτσει ακόμα να τη δω. Θα η δω όμως άμεσα, που θα μου πάει!

“The New World” ότι πρέπει να σπάσεις τα νεύρα σου, τρομερά βαρετή ταινία.
Και σκεφτόμουν ……κάτι μου θυμίζει η ταινία , κάτι σαν “The red thin line” γιατί άραγε. Λες να είναι ο ίδιος ο σκηνοθέτης?

“The New World” ότι πρέπει να σπάσεις τα νεύρα σου, τρομερά βαρετή ταινία.
Και σκεφτόμουν ……κάτι μου θυμίζει η ταινία , κάτι σαν “The red thin line” γιατί άραγε. Λες να είναι ο ίδιος ο σκηνοθέτης?
Το the red thin line βαρετο?

Χθές το βράδυ αξιώθηκα να δω το πρώτο Saw. Τόσες απιθανότητες μαζεμένες δεν έχω ξαναματαδει σε ταινία . Η κάκιστη ηθοποιϊα τις επέτεινε δυστυχώς . Πάντως περνάς άνετα την ώρα σπίτι σου . Μέχρις εκεί .

Χθές το βράδυ αξιώθηκα να δω το πρώτο Saw. Τόσες απιθανότητες μαζεμένες δεν έχω ξαναματαδει σε ταινία . Η κάκιστη ηθοποιϊα τις επέτεινε δυστυχώς . Πάντως περνάς άνετα την ώρα σπίτι σου . Μέχρις εκεί .
Δημήτρη η ταινία έχει άπυρες σεναριακές τρύπες κάτι όμως που μπαλώνονται στο τρίτο μέρος κατά ένα μεγάλο ποσοστό.

Λευτέρη, κι ότι έλεγα να την βάλω για προβολή την Μ. Παρασκευή μετά τον επιτάφιο!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Α! την έχω κατεβάσει αλλά δεν έχω κάτσει ακόμα να τη δω. Θα η δω όμως άμεσα, που θα μου πάει!

μην κανεις τον κοπο προχωρα στην επομενη......

ειδα το αγαπημενο CANDY...( νασαι καλα oldman )

το απολυτο cult.... η Ewa kai η παρεα της

και τι παρεα..! απο RINGO STAR μεχρι MARLON BRANDO

απο JAMES COBURN μεχρι JOHN HUSTON

απο WALTER MATHAU μεχρι RICHARD BURTON

κατι τετοιες χαζες τανιες των 60 ς φανταζουν τοσο καλυτερες
απο τα σημερινα super film .των.. 300 και βαλε.....

candyWC.jpg

.

.

ειδα το αγαπημενο CANDY...( νασαι καλα oldman )

το απολυτο cult.... η Ewa kai η παρεα της

και τι παρεα..! απο RINGO STAR μεχρι MARLON BRANDO

απο JAMES COBURN μεχρι JOHN HUSTON

απο WALTER MATHAU μεχρι RICHARD BURTON

κατι τετοιες χαζες τανιες των 60 ς φανταζουν τοσο καλυτερες
απο τα σημερινα super film .των.. 300 και βαλε.....

candyWC.jpg

.

.

Για μένα έχει σημασία το ότι ήταν η πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά μου με υποτίτλους. Από την μετάφραση των υποτίτλων (γαλλικό κείμενο), μέχρι τελική επεξεργασία του DVD. Δεν είμαι δα και κανένας της λογοτεχνικής σχολής - ηλεκτρονικός στο επάγγελμα – και δεν μου ήταν καθόλου εύκολο. Όμως μου άνοιξε η όρεξη και τέλειωσα ήδη και ‛ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ’ του Χίτσκοκ και όπου νάνε τελειώνω και το ‛MIDNIGHT COWBOY’.

Ειδα το Blood diamond.Καλη ταινια,αγριο γιατι αναφερεται στον εμφυλιο πολεμο στη Σιερρα Λεονε.Ο Ντι Καπριο εξαιρετικος.Το απιθανο ,για οποιον δει την ταινια,ειναι οταν διαβασεις οτι η Σιερα Λεονε ηταν απο τις ειρηνικες Αφρικανικες χωρες.!!!!!!!!!!!!!!!!!

Την προηγούμενη Κυριακή είδα το “La Môme”.
Προχθές το «Ο τελευταίος πειρασμός» του Σκοντσέζε, από το αντίστοιχο βιβλίο του Καζαντζάκη, που δεν είχα αξιωθεί να το δω στον καιρό του.
Λοιπόν. Αν το είχα δει τότε, θα μου φαινόταν προοδευτικό έργο. Σήμερα είμαι τόσο προχωρημένος στις απόψεις μου περί θρησκείας (δεν πιστεύω στον Αϊ Βασίλη - και όχι μόνο), που το βρίσκω άκρως συντηρητικό.
Χθες είδα «Το φάντασμα της όπερας», αλλά αυτό του 1941. Τεχνικολόρ, κλπ.

Last edited: