Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?
Και για τα δυο συμφωνω και επαυξανω...
Το καινουριο του Αλμοδοβαρ δεν το χω δει ακομα.Αλλα μεχρι στιγμης ο μπαγασας δεν εχει βγαλει μια μετρια ταινια.Υπαρχουν καποιες που απλα να μην εχουν το ενδιαφερον αλλων αλλα ο μεσος ορος ειναι σε μεγαλα υψη.
Για το Volver οτι και να πεις ειναι λιγο.Αυτα που γραφεις για την εναρκτηρια σκηνη ειναι ολη η ουσια...Δεν πρεπει να υπαρχει αλλος σκηνοθετης που να αγαπαει τις γυναικες τοσο πολυ..
Ειναι πολλες που εχω αδυναμια.Το Matador ηταν η 1η ειχα δει.Και οπως λες και εσυ the first cut is the deepest...
Η δική μου αδυναμία, είναι το Volver.
Το θεωρώ ανάμεσα στις 5 καλύτερες ταινίες της δεκαετίας, μαζί με το εκπληκτικό Spider του Κρόνενμπεργκ.
Είναι ένας ύμνος για τις γυναίκες. Για τη δυνατότητά τους να μάχονται και να επιβιώνουν και να διαχειρίζονται όλα τα σημαντικά πράγματα σ αυτή τη ζωή, όπως τη γέννα, το θάνατο -η εναρκτήρια σκηνή, με τις γυναίκες που καθαρίζουν τους τάφους είναι ψυχεδελικό ποίημα- και, σχεδόν, κάθε τι άλλο ανάμεσα. Η ταινία είναι ένα μελόδραμα αντάξιο των πιο μεγάλων στιγμών της όπερας, σε ολόκληρη τη διάρκειά της ακροβατεί πάνω σ ένα τεντωμένο σχοινί.
Ενα Αριστούργημα με όλη τη σημασία της λέξης.
Και για τα δυο συμφωνω και επαυξανω...
Το καινουριο του Αλμοδοβαρ δεν το χω δει ακομα.Αλλα μεχρι στιγμης ο μπαγασας δεν εχει βγαλει μια μετρια ταινια.Υπαρχουν καποιες που απλα να μην εχουν το ενδιαφερον αλλων αλλα ο μεσος ορος ειναι σε μεγαλα υψη.
Για το Volver οτι και να πεις ειναι λιγο.Αυτα που γραφεις για την εναρκτηρια σκηνη ειναι ολη η ουσια...Δεν πρεπει να υπαρχει αλλος σκηνοθετης που να αγαπαει τις γυναικες τοσο πολυ..
Ειναι πολλες που εχω αδυναμια.Το Matador ηταν η 1η ειχα δει.Και οπως λες και εσυ the first cut is the deepest...

Last edited: