Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Δηλαδη?

Τον πειράζω. :music-smiley-005:
Απλά βρήκα αφορμή στο post σου. :ernaehrung004:
Ο Πάνος θα καταλάβει. :worshippy:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Και γω καταλαβα αλλα...

ηθελα να το ακουσω!!!:BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

I SEE YOU

Eye-o-sauron-03.jpg

-bye-

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

greekheaven_1318725385__faces_in_the_crowd.jpg

Αδιαφορη ταινια...
Θα μου πεις, τι περιμενες? ΟΚ... πασο...

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Insidious
MV5BMTYyOTAxMDA0OF5BMl5BanBnXkFtZTcwNzgwNTc1NA@@._V1._SY317_CR0,0,214,317_.jpg

Kάλό σενάριο, οι ερμνηνείες υπέφερaν αρκετά, σε καμία περίπτωση δεν είναι poltegeist!!

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Ειδα το Αλογο του Τορινο επιτελους
τα λογια ειναι περιττα.
Μινιμαλισμος σε ολη του τη μεγαλοπρεπεια, τεχνη που δε σου αφηνει δραμι ενεργειας στο τελος
δεν ξερω αν αντεχω δευτερη θεαση

Είδα το SIMON DESERT (1965) του LUIS BUNUEL.
Τώρα τι να σχολιάσεις. Τον Luis Bunuel ή τους Σουρεςαλιστές;
Κανονικά θα πρέπει να ξεκινήσει κανείς με το θέμα: Σουρεαλισμός. Θα ήμουν όμως OF TOPING και εξάλλου δε νομίζω ότι είμαι αρκετά ώριμος για να ασχοληθώ με το θέμα. Μικρός είμαι ακόμα...:flipout:
Έχω καιρό.

Όταν ο άνθρωπος εκμεταλλεύεται τον συνάνθρωπο του, χρησιμοποιώντας τον ως "υπηρέτη" του. Όταν του διαλύει την αξιοπρέπεια. Όταν "βυσσοδομεί" πάνω του κοινωνικά....

Όταν οι λευκοί ήταν "ανώτεροι" απο τους μαύρους. Και όταν οι λίγοι λευκοί αποφάσισαν να σπάσουν τα φράγματα. Όταν ο Μάρτιν μιλούσε υπερ της φυλής του με λόγια αγάπης και αλληλεγγύης προς όλες τις φυλές.

Όλα αυτά που συνέβησαν το 60 στο Μισισίπι, εξιστορούνται πολύ όμορφα και στρωτά μέσα απο μία ταινία.......

Αυτά συνέβησαν στον κόσμο μας πολλά χρόνια πρίν.........και απο τότε έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές.

Σήμερα έχουμε αλλάξει σαν κοινωνία?? Θυμόμαστε τι σημαίνει ρατσισμός??? Τι είναι να μην κατουράς, εκεί που κατούρησε ένας αράπης, γιατί μπορεί να κολλήσεις τίποτα σπάνιο???

Έχουν αλλάξει οι άνθρωποι? ή μήπως η αλλαγή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ????

THE HELP

mv5bmtm5otmymjixov5bml5.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1454029/

Last edited by a moderator:

Ειδα κατα σειρα...

1.
melancholia-photo-kirsten-dunst.jpg

Μελαγχολια... μετρια μου φανηκε

2.
contagion-wallpaper.jpg

Μια ταινια-ντοκυμαντερ, με καλο σαουντρακ αλλα δεν με ικανοποιησε.... Μετρια

3.
Poster.jpg

Ωραια ταινια... μου αρεσει ο τροπος που ο Κλουνει κινηματογραφει. Ωραιες ερμηνειες, ατμοσφαιρα και σχεδον παντα η ωμη πραγματικοτητα να σου φερνει κομπο στο στομαχι!!

4.
Poster_sm.jpg

Εξαιρετικα γραφικα και εικονα, μου την εσπασε πολυ η νεα γκομενα οπως μου την σπαει σταθερα ο Χλεχλες ο Λεμπεφ... Η ωρα περασε ευχαριστα παντως!

γυρισε τον κοιταξε και του ειπε

- Πως σε λενε μικρε ?

- Σμιθ .... Νεβαδα Σμιθ

ε..μετα τι σχολιο να κανεις σε μια ταινια που παιζει αυτος ο κινηματογραφικος θρυλος

τον ελεγαν .... Mr Cool

:Banane0:

Nevada-Smith-01.jpg

μονο εσυ μπορουσες να απαντησεις :music-smiley-005::music-smiley-005:

Ε οχι δα......Υπαρχουν και αλλα καλοπαιδα εδω μεσα πολυ πιο ειδικοι απο μενα...Αλλωστε τον ζησατε.Εγω ειμαι....παρα φυσει...

Και Στελιο,αν δεν το εχεις δει,δες οπωσδηποτε το The Sand Peebles...Θα τον δεις οπως δεν τον εχεις ξαναδει...

Last edited:

Ειδα χθες το catch44...

Poster.jpg

Καραμπινατη αλλα κακη αντιγραφη Ταραντινο.
Πολυ μετριο (μερικα ωραια τραγουδακια ειχε μονο)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Πήγα και είδα χθες το NHSOS2, σχετικά καλή αλλά όχι όπως το πρώτο.
Αν δεν έχετε τι άλλο να πάτε να δείτε, ε δείτε αυτό :)

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Και Στελιο,αν δεν το εχεις δει,δες οπωσδηποτε το The Sand Peebles...Θα τον δεις οπως δεν τον εχεις ξαναδει...

"Steve McQueen's minimalist acting style was admired to some extent during his heyday (early to late '60s), but not like it should have been.

The guy was a master of brevity. He didn't act as much as secrete. He seemed to possess a cut-and-dried Zen discipline. Screenwriter-director Robert Towne (who's currently shooting ASK THE DUST with Colin Farrell) once said something about how a certain actor was known for doing very little "but he did it very well." That was McQueen in a nutshell.

I fall into a spasm of McQueen worship every couple of years or so. I succumbed again last weekend during a watching of THE SAND PEBBLES on DVD.

McQueen's performance as engineer Jake Holman, a Navy guy who signs aboard the gun boat San Pablo in revolution-torn China of 1926, is as fully emotional as any world-class performance ever given, but he delivers it with the slightest of brush strokes. Every now and then he goes full-out ("Well, shoot somethin'!"), but mostly he's about little dribs and dabs. "- Jeffrey Wells

:worshippy:

ποιος ηταν ομως την εποχη εκεινη ....ο δικος σας ?

αλλα ξεχασα εσεις ειστε νεα παιδια

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Χάρη στην προσφορά του περιοδικού "Σινεμά" το οποίο στο τρέχον τεύχος του δίνει DVD με δύο ταινίες του Μπέλα Τάρ θα μπορέσω να δω το "Άλογο του Τορίνο" που το είχα χάσει όταν προβλήθηκε.