Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

What's Eating Gilbert Grape 1993

http://www.imdb.com/title/tt0108550/

Πως μου είχε διαφύγει αυτό το διαμάντι???

Ένας Ντι Κάπριο 16-17 χρονών και ένας Τζόνι Ντεπ ανεπανάληπτοι....

Αμερικάνικη "σάπια" κοινωνία, μέσα στα κόμπλεξ και την μισαλλοδοξία.... Και ένα καινούριο Burgerαδικο να αφανίζει όλους τους "μικρούς".....

Εκπληκτικό σενάριο, εκπληκτικές σκηνές(ιδίως όταν ο μικρός Ντι βρίσκει νεκρή την μητέρα του), μοναδική η ερμηνεία του Ντι Καπριο......

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Ο δρόμος του χρήματος (Margin Call)

Margin-Call-New-Poster-500x654.jpg

Εμπνευσμένη από την κατάρρευση της Leeman brothers. Πολύ δυνατές ερμηνείες από Spacey και Irons, ενώ η Demi ειναι θεά στα 50φεύγα της. Το θέμα αρκετά ενδιαφέρον.

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Αμερικάνικη "σάπια" κοινωνία, μέσα στα κόμπλεξ και την μισαλλοδοξία.... Και ένα καινούριο Burgerαδικο να αφανίζει όλους τους "μικρούς".....
Εκπληκτικό σενάριο, εκπληκτικές σκηνές(ιδίως όταν ο μικρός Ντι βρίσκει νεκρή την μητέρα του), μοναδική η ερμηνεία του Ντι Καπριο......

Απο τις αγαπημένες μου ταινίες. Ο ΝτιΚάπριο πραγματικά αγνώριστος σε δύσκολο ρόλο, δείχνει οτι είναι ηθοποιός και όχι απλά ένα όμορφο πρόσωπο όπως τον πλασάριζαν τότε. Αν δεν πρόσεχα το καστ, δεν θα καταλάβαινα οτι είναι αυτός.

Ακόμα και η Juliette Lewis, την οποία αντιπαθώ, δεν με ενοχλεί και τόσο σε αυτή την ταινία.

Εμπνευσμένη από την κατάρρευση της Leeman brothers. Πολύ δυνατές ερμηνείες από Spacey και Irons, ενώ η Demi ειναι θεά στα 50φεύγα της. Το θέμα αρκετά ενδιαφέρον.

Η ταινία είναι λίγο βαριά και αργόσυρτη, αλλά μεταφέρει πολύ καλά το κλίμα που επικρατεί σε μιά τράπεζα. Κάποιες στιγμές νόμιζα ότι ήμουν ακόμα στη δουλειά.Οι ερμηνείες είναι όντως εξαιρετικές.

http://www.imdb.com/title/tt0108550/

Θα σου εριχνα μπαν αλλα αφου τελικα την ειδες στη χαριζω....

IRON LADY
theironladymovieposter0.jpg

Δεν ήταν βιογραφία, δεν ήταν περιπέτεια, ούτε θρίλερ, αναρωτιέμαι τι ήταν , μα φυσικά το ταλέντο της Meryl Streep, που έσωσε μια πολύ μέτρια ταινία.

Last edited by a moderator:

babycall-movie-wallpaper.jpg

Καλη ερμηνεια απο την Noomi Rapace, καλη σκηνοθεσια απο τον Pal Sletaune βγαζει ενα καλο αποτελεσμα.
Σαφως βοηθαει και το περιβαλλον της Σουηδιας για τετοιες καταστασεις...
Αξιζει να το δειτε.

εγω πρεπει να φυγω τωρα
εχω ενα ταξιδι στη ΚΙΤΡΙΝΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
εκει κατω στην Κορεα

Το είδα χθές...
Βασικά μου άρεσε ΜΟΝΟ η ερμηνεία των ηθοποιών, ειδικά ο τυπάς ο Αγγλάρας ο Bettany ειναι φοβερός και τον βλέπω να κανει μεγαλη καριέρα.

Δεν ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ καθόλου το νόημα της ταινίας...
τους δείχνει να περνάνε ΜΕΓΑΛΟ ΔΡΑΜΑ οταν ξέρουν (και ξέρουμε) οτι έχουν στην μπάντα πολλά πολλά δολλάρια και μπόνους + + +.
Αν τους λέγανε οτι αυριο πέφτει ενας κομήτης και τελειώνει η γή, δεν θα ήταν τόσο στεναχωρημένοι.. ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟΝ μιλάμε...

Πραγματικά σε εξοργίζει αυτη η ταινία..

Χτες είδαμε το perfect sense.
perfectsensek.jpg

Μου άρεσε πάρα πολύ.
Ίσως και 10/10.
Αντιθέτως στη γυναίκα μου δεν άρεσε καθόλου.
Ερμηνευτικά οι πρωταγωνιστές ίσως δεν είναι άριστοι και η χημεία μεταξύ τους δεν είναι η καλύτερη.
Παρόλα αυτά το έργο το απογειώνει το σενάριο και η τρομερή σκηνοθεσία που πραγματικά σου κόβει την ανάσα σε κάποιες στιγμές.
Όποιος αμφιταλαντεύται να το δει του το προτείνω στα σίγουρα για προβολή.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟΝ μιλάμε...

Πραγματικά σε εξοργίζει αυτη η ταινία..

Μα, αυτο νομιζω οτι ηθελε να δειξει...
και ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα...

Πιτσιρικάς, ανυπομονούσα να ανέβω στο χωριό, όπου μας άφηναν (οι ιδιοκτήτες του τοπικού κινηματογράφου) να βλέπουμε ακατάλληλα... είχε δύο ταινίες την ημέρα ... μία σεξ (μην φανταστείτε, το πολύ μέχρι βυζί και αυτό μισοκαλυμμένο) και μία καράτε ...

Αυτό μου άφησε έκτοτε αρκετά κατάλοιπα, όσες γούσταρα τις έβλεπα πάντοτε σαν βασίλισσες του σεξ και του καράτε ...

Last edited:

εγω πρεπει να φυγω τωρα
εχω ενα ταξιδι στη ΚΙΤΡΙΝΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
εκει κατω στην Κορεα

Μια καλοφτιαγμενη περιπετεια δρασης με τις...συνηθεις Ασιατικες υπερβολες σε λιγες σκηνες που ομως δεν ενοχλουν ουτε χαλουν την γενικη αισθηση...μου αρεσε και το θεωρω ισαξιο του Man from nowhere, προτεινω δε να βλεπονται πακετο.

Μια καλοφτιαγμενη περιπετεια δρασης (σ.σ. KΙΤΡΙΝΗ ΘΑΛΑΣΣΑ) με τις...συνηθεις Ασιατικες υπερβολες σε λιγες σκηνες που ομως δεν ενοχλουν ουτε χαλουν την γενικη αισθηση...μου αρεσε και το θεωρω ισαξιο του Man from nowhere, προτεινω δε να βλεπονται πακετο.

Χμμμ...θα του ρίξω ένα βλέφαρο αφού το The man from nowhere μου άρεσε πολύ.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Μια καλοφτιαγμενη περιπετεια δρασης με τις...συνηθεις Ασιατικες υπερβολες σε λιγες σκηνες που ομως δεν ενοχλουν ουτε χαλουν την γενικη αισθηση...μου αρεσε και το θεωρω ισαξιο του Man from nowhere, προτεινω δε να βλεπονται πακετο.

tys_medium.jpg

πολυ σωστος

να συμπληρoσω ειναι η δευτερη ταινια του Hong Na ( THE CHASER )
με το ιδιο cast
δραματικο απαιδιοδοξο θριλερ με σκηνες βιας χωρις οπλα που
αν εξαιρεσεις τις ασιατικες υπερβολες την παρακολουθεις
καθηλωμενος 2.30 ωρες συμπασχοντας με τον ηρωα

εκπληκτικες ερμηνειες φοβερο μονταζ

διαολεμενοι Κορεατες !!