Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

και ομως εβαλε
look post 2924 και 2925

Τι εννοείς Στέλιο? Ούτε εγώ έχω καταφέρει να δω γράμματα απο τον χασάπη...Please help! :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Τι εννοείς Στέλιο? Ούτε εγώ έχω καταφέρει να δω γράμματα απο τον χασάπη...Please help! :)
μαλλον δεν εχω καταλαβει κι εγω τι εννοεις

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Μόλις είδα το "Μια επικίνδυνη μέθοδος" και είμαι πολύ "κουρασμένος".

Αν και ισως να ταιριάζει περισσότερο στο φόρουμ της τηλεόρασης αλλά μιας και τα είδα σε 3 μέρες ας το βάλω εδώ Αποφάσισα να μπω στο θρησκευτικό πνεύμα των ημερών

http://www.imdb.com/title/tt0092337/

220px-Decalogueboxcover.jpg

Δεν είναι και τα 10 αριστουργήματα (αρκετά σίγουρα είναι) αλλά η πρωτοτυπία του σεναρίου, η φωτογραφία και η μουσική επένδυση κάνουν το δημιούργημα μοναδικό

Last edited:

hysteria.βασισμενο σε αληθινη ιστορια.κομεντι πολυ καλο για μενα.δειτε το και ανακαλυψτε πως λεγαν τις γυναικες που ειχαν...εξαψεις και την ιατρικη που εφαρμοζαν.

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Ένα ταξίδι που δεν έγινε ποτέ... Αρχές που δεν εγκαταλείφθηκαν ποτέ και δαμάζουν συνειδήσεις... Τιμωρίες που το μόνο που κάνουν είναι να "κάμπτουν" τους ανθρώπους και να τους υποβιβάζουν.

Μια πανέμορφη ταινία, μεστή, απόλυτα ανθρώπινη και με 2 πρωταγωνιστές που αφήνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Μπράβο στους Γάλλους....

Τα χιόνια του Κιλιμάντζαρο...

Captain America και Thor απλά για να πάω να δω το Avengers μεθαύριο στο σινεμά.

Πλάκα είχαν, ότι περίμενα να δω είδα. Πάμε παρακάτω...

Ειδα το intouchables, εξαιρετικη Γαλλικη ταινια, με πολυ δοση χιουμορ και παρα πολυ καλες ερμηνειες!!!

Επικίνδυνες αποστολές.

Μα τι σκέφτονται οι άνθρωποι......

Επικίνδυνες αποστολές.

Μα τι σκέφτονται οι άνθρωποι......

ααααααα το είδα και εγώ... τόσο χάλια που ξέχασα πως το είδα....

Εντάξει..... δεν ήταν χάλια..... αλλά... ξέρω γω... υπάρχουν αυτά που δείχνουν ? Για παράδειγμα αυτό το σουπερ σύστημα στο διάδρομο που τους έκανε ''αόρατους'' και δεν τους έβλεπαν οι securit άδες, υπάρχει άραγε ???

Θα μπορούσε να γίνει... αλλά τέτοιο αποτέλεσμα αποκλείεται... θα φαινόταν.......

iron-lady1.jpg

Kαλη ταινια .

Επεμειναν πολυ στην παρουσα κατασταση της Θατσερ που με κουραζε αλλα η οταν βλεπεις την Στρυπ νιωθεις οτι ειναι απλα μια απο τις καλυτερες ηθοποιους που περπατησαν στο χολυγουντ.

Το κορίτσι με το τατουάζ

tatoo.jpg

Ωραία ταινία με πλοκή. Να πω την αλήθεια στο τέλος την έχασα λίγο τη μπάλα. Πολύ μπερδεμένο story.