Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

The Hunger Games

Hunger_Games_Poster.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1392170/

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Το περίμενα καλύτερο πάντως...
Kαι εγώ την είδα προχτές ,και εγώ την περίμενα καλύτερη.

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Two Eyes Staring

MV5BOTExODQ3NTM1OV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzk5NzczNw@@._  V1._SY317_CR4,0,214,317_.jpg

Το ότι οι Ολλανδοί κάνουν θρίλλερ είναι κάτι που δεν γνώριζα.
Η 9χρονη Λιζα ανακαλύπτει ότι το φάντασμα μιας συνομήλικης της δεν την αφήνει να κοιμηθεί τα βράδια και όχι μόνο, μέχρι που ο μπαμπάς της αρχίζει να υποπτεύεται ...τη γυναίκα του, ότι κρύβει μυστικά!
Γοτθική ατμόσφαιρα, και μια μουσική που σου κόβει την ανάσα!!!!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Σκηνοθεσία:Elbert van Strien
Συγγραφείς:Elbert van Strien, Paulo van Vliet
Ηθοποιοί:Hadewych Minis, Barry Atsma and Isabelle Stokkel

Ειδαμε προχτες σε θερινο, το "ψαρευοντας σωλομούς στην Υεμένη". Προκειται για μια συμπαθητική βρετανική κομεντι, τηλεταινια μαλλον (bbc films), με εξυπνο σενάριο, καλούτσικες ερμηνείες (ειδικά της Κριστιν Σκοτ Τομας) και μέτρια σκηνοθεσια. Το στόρυ εχει να κανει με εναν Σειχη απο την Υεμένη που του έχει καρφωθεί η ιδεα να ψαρεψει σωλομούς στην πατρίδα του. Ζητά μέσω της εκπροσώπου εταιρίας του στην Βρετανια, την συνδρομή ενός καθηγητη, ειδικού στην ιχθυολογία. Ο καθηγητής (τον ενσαρκώνει ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ σε ρόλο 40αρη) δεν δίνει ούτε μια πιθανότητα επιτυχίας στο εκατομμύριο στο σχέδιο του Σείχη. Παρόλα αυτά μια σειρά από διεθνείς συγκυριες, φερνουν αυτό το project υπό κυβερνητική εποπτία και έτσι ο καθηγητής πείθεται να το φερει εις πέρας. Υπάρχει και το απαραίτητο ειδύλιο βέβαια ανάμεσα σε αυτόν και την βοηθό που του ορίζεται από την εταιρια που εκπροσωπεί τον Σεϊχη στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σε γενικές γραμμές σε κραταει η ταινία, χωρίς να ειναι κατι το φοβερο. Υπαρχει έξυπνη σκηνοθετικά χρήση των social media, η Κριστιν Σκοτ Τομας δίνει ρεστα σε εναν κωμικό ρολο, υπάρχει το στοιχείο της ανατροπής στο σενάριο αλλά σε γενικές γραμμές είναι μια ταινία που θα έβλεπα στην τηλεόραση το απόγευμα της Κυριακής και τίποτα παραπάνω...

The raid redemption.
Σαν ταινία δράσης τα σπάει όλα και κόκαλα και κεφάλια.
Αξίζει να τη δει κάθε αρσενικό.

Mary and Max. Μου άρεσε πάρα πάρα πολύ αν και ήταν πολύ καταθλιπτικό το όλο concept είχε όμως ωραίες ατάκες και ένα έξυπνο μαύρο humor που την έκαναν ακόμα καλύτερη. (http://www.imdb.com/title/tt0978762/)
Αν ήξερα πάντως τι θα έβλεπα δεν θα επέλεγα να την δω Κυριακάτικα και πρωί!

1941.jpg

Mια χαρα ταινια.

Θα μπορουσε ναταν 3 σκαλες καλυτερη βεβαια αλλα δεν μπορει ναναι ολες οι ταινιες masterpieces.

Mια χαρα ταινια.

Θα μπορουσε ναταν 3 σκαλες καλυτερη βεβαια αλλα δεν μπορει ναναι ολες οι ταινιες masterpieces.

Το πρωτότυπο του 1941 το έχεις δει; Το προτιμώ απο το remake, εκείνο ήταν masterpiece.

Φυσικα. Απο τις τρομακτικοτερες ταινιες των παιδικων μου χρονων.

Καμια σχεση με το ριμεικ συμφωνω. Αλλα ειπαμε δεν μπορουν ναναι ολα ταινιαρες....ειδικα οι προσπαθειες ξεπατηκωματος.

Harold & Kumar go to white castle 2004
Harold & Kumar escape from Guantanamo Bay 2008
A very Harold & Kumar 3d christmas 2011

Με εξαιρεση το τριτο, εκλαψα απο το γελιο με τα δυο πρωτα ...ειδικα ο Ινδος ειναι ολα τα λεφτα!!!!

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

σιγουρα δεν μπορει ναναι ολα ταινιαρες
αλλα δυστηχως τα περισσοτερα ειναι παταταρες !!!

Harold & Kumar go to white castle 2004
Harold & Kumar escape from Guantanamo Bay 2008
A very Harold & Kumar 3d christmas 2011

Με εξαιρεση το τριτο, εκλαψα απο το γελιο με τα δυο πρωτα ...ειδικα ο Ινδος ειναι ολα τα λεφτα!!!!

Στο πρώτο κι εγώ είχα πέσει κάτω απο τα γέλια. Στο δεύτερο όμως το υπερβολικό "toilet humor" με χάλασε αρκετά. Το τρίτο θα το δω τα Χριστούγεννα :smile:

Είδα χθες το The Cabin in the Woods. Διασκεδαστικότατο, ότι πρέπει για αυγουστιάτικη προβολή. :a0210:

ms3LWyLpALUpmub5vWDx5jOpcT4.jpg

Aσπρόμαυρη ,βραζιλιάνικη ,διαφορετική. Η βιογραφία του βραζιλιάνου ποδοσφαιριστη Heleno de Freitas δοσμενη μεσα απο την εξοχη αποτυπωση της ατμόσφαιρας του Ριο της δεκαετιας του '40. Η ερμηνεία του πρωταγωνιστή εξαιρετική. Τελικα μερικοι ανθρωποι οσο πιο ταλαντούχοι είναι τόσο πιο αυτοκαταστροφικοί γίνονται.

ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ

Η καινούρια τανία του Γκορίτσα

Καυστική, σατυρική, πανέξυπνη και σωστά δομημένη.... Μπράβο...

Red tails...
Καλη ταινια,ωραίες αερομαχιες και φοβερο ήχο και αίσθηση στις μαχες!!!ξυπνησαν τα ηχεία ολα...εκπληκτικό surround....
10/10 στον ήχο
7/10 στην ταινια

The Cabin In The Woods

μαλλον, η χειροτερη ταινια που εχω δει στην ζωη μου...

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ

Η καινούρια τανία του Γκορίτσα

Καυστική, σατυρική, πανέξυπνη και σωστά δομημένη.... Μπράβο...

για δωσε πληροφ ..... pm