Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

The Cabin in the woods χτες.. Δεν μπορώ να καταλάβω αν μου άρεσε ή όχι. Νόμιζα ότι θα ήταν πιο.."τρόμου" αλλά με κράτησε κυρίως γιατί ήθελα να δω τι γίνεται στο τέλος. Δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο, ούτε εφέ, ούτε ερμηνείες, ούτε κανα απίστευτο σενάριο. Κυρίως για χαβαλέ και παρέα μάλλον είναι κατάλληλη.

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Είδα και εγώ το The Cabin In The Woods .
Από το τρέιλερ νόμιζα ότι θα έχει κάποιο ενδιαφέρον .
Μέχρι την μέση η ταινία βλεπόταν ,από εκεί και πέρα έχασα τον "μπούσουλα".

safe-house-poster.jpg

Καλη ταινια. Την περιμενα λιγο καλυτερη αλλα σαφως βλεπετε με ενδιαφερον...

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

The Cabin in the woods χτες.. Δεν μπορώ να καταλάβω αν μου άρεσε ή όχι. Νόμιζα ότι θα ήταν πιο.."τρόμου" αλλά με κράτησε κυρίως γιατί ήθελα να δω τι γίνεται στο τέλος. Δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο, ούτε εφέ, ούτε ερμηνείες, ούτε κανα απίστευτο σενάριο. Κυρίως για χαβαλέ και παρέα μάλλον είναι κατάλληλη.

Είδα και εγώ το The Cabin In The Woods .
Από το τρέιλερ νόμιζα ότι θα έχει κάποιο ενδιαφέρον .
Μέχρι την μέση η ταινία βλεπόταν ,από εκεί και πέρα έχασα τον "μπούσουλα".

Το Cabin in the Woods το είδα περισσότερο σαν inside joke όσων έχουν...εντρυφήσει στις ταινίες τρόμου περασμένων δεκαετιών και ξέρουν τους μύθους και τις συμβάσεις τους. Όπως στο Rango π.χ. μέρος της διασκέδασης ήταν οι αναφορές σε διάσημα γουέστερν, έτσι και στο CitW η μισή πλάκα είναι να βρεις απο που έχουν αντιγράψει οι δημιουργοί του τις σκηνές και τα τέρατα.

Όντως, για χαβαλέ είναι η ταινία, όπως και οι περισσότερες ταινίες slasher τύπου Παρασκευή και 13 ή Εφιάλτης στο Δρόμο με τις Λεύκες.

Όποιος θέλει να το συζητήσουμε περισσότερο, τον περιμένω στο θέμα για τα Θ Ρ Ι Λ Ε Ρ! -bye-

Last edited:

scaled.php

The Avengers (2012)

Epic!!!
Η σύνδεση live action και CGI ήταν η καλύτερη που έχω δει.
Απίθανος ο Hulk, πέθανα στο γέλιο!!

Eιδα επιτέλους το Battleship χθες (με το sub στην τσίτα)

πωπωπω χαμός... εξωγήινοι, φρεγάτες, ξανθιά-σεξοβομβα, ανατινάξεις, ηρωας Ιάπωνας στο Περλ Χάρμπορ, Αμερικάνοι σωτήρες της γής..
Τι άλλο να ζητήσει ένας άντρας :)))))))))))))))))))
Μου άρεσε!

Eιδα επιτέλους το Battleship χθες (με το sub στην τσίτα)

πωπωπω χαμός... εξωγήινοι, φρεγάτες, ξανθιά-σεξοβομβα, ανατινάξεις, ηρωας Ιάπωνας στο Περλ Χάρμπορ, Αμερικάνοι σωτήρες της γής..
Τι άλλο να ζητήσει ένας άντρας :)))))))))))))))))))
Μου άρεσε!

Οτι πρέπει για τεσταρισμα στα ηχεία να ξυπνήσουν και λίγο!σημερα και εγω θα το δώ...!!!!

the-artist-602x593.jpg

Κακη δεν ηταν.Αλλα δεν ηταν και τιποτα σπουδαιο.Κλισεδιαρικη και προβλεψιμη του κερατα.Ουτε μπορεσα να καταλαβω την πρεμουρα που τους επιασε ολους με το φορο τιμης σε μια αλλη εποχη.Ως φορος τιμης σε μια αλλη εποχη,θα προτιμησω χιλιες φορες το Ed Wood του Τιμ Μπαρτον.
Βαρεθηκα να πω την αληθεια.

Τελικα,εχοντας πλεον δει σχεδον (μια μου εχει μεινει) ολες τις οσκαρικες,η καλυτερη ηταν με διαφορα το εξαιρετικο Moneyball.Δευτερη μια ταινια,που αν και παραδοξως ειχα θαψει,τελικα ηταν πολυ καλυτερη απ'ολες τις υπολοιπες.Το Δεντρο της Ζωης του Μαλικ,που αν εξαιρεσεις τη "National Geographic" πλευρα του,η υπολοιπη ηταν σπουδαια.Λαθος μου που βιαστηκα να την καταδικασω.
Στις ερμηνειες ο βραβευμενος Γαλλος δεν μου ειπε και τιποτα.Κακος δεν ηταν αλλα δεν βρηκα και τιποτα σπουδαιο.Πλεον και με τη βουλα η καλυτερη ερμηνεια (απο αυτους που προταθηκαν) με διαφορα ηταν του Garry Oldman στον Smiley.Δευτερος (απο αυτους που προταθηκαν) ο σπουδαιος Μπραντ Πητ του Moneyball.Και η πλακα ειναι οτι η ερμηνεια του στο Δεντρο της Ζωης ηταν ακομα καλυτερη και πιο δυσκολη (και κριμα που δεν προταθηκε γι'αυτη).
Πιο αδικημενος ολων ο Michael Fassbender του Shame που αγνοηθηκε,επιδεικτικα.Ιδιως οταν συγκρινεις την ερμηνεια του με του Γαλλου που βραβευτηκε.

the-artist-602x593.jpg

Κακη δεν ηταν.Αλλα δεν ηταν και τιποτα σπουδαιο.Κλισεδιαρικη και προβλεψιμη του κερατα.Ουτε μπορεσα να καταλαβω την πρεμουρα που τους επιασε ολους με το φορο τιμης σε μια αλλη εποχη.Ως φορος τιμης σε μια αλλη εποχη,θα προτιμησω χιλιες φορες το Ed Wood του Τιμ Μπαρτον.
Βαρεθηκα να πω την αληθεια.

Τελικα,εχοντας πλεον δει σχεδον (μια μου εχει μεινει) ολες τις οσκαρικες,η καλυτερη ηταν με διαφορα το εξαιρετικο Moneyball.Δευτερη μια ταινια,που αν και παραδοξως ειχα θαψει,τελικα ηταν πολυ καλυτερη απ'ολες τις υπολοιπες.Το Δεντρο της Ζωης του Μαλικ,που αν εξαιρεσεις τη "National Geographic" πλευρα του,η υπολοιπη ηταν σπουδαια.Λαθος μου που βιαστηκα να την καταδικασω.
Στις ερμηνειες ο βραβευμενος Γαλλος δεν μου ειπε και τιποτα.Κακος δεν ηταν αλλα δεν βρηκα και τιποτα σπουδαιο.Πλεον και με τη βουλα η καλυτερη ερμηνεια (απο αυτους που προταθηκαν) με διαφορα ηταν του Garry Oldman στον Smiley.Δευτερος (απο αυτους που προταθηκαν) ο σπουδαιος Μπραντ Πητ του Moneyball.Και η πλακα ειναι οτι η ερμηνεια του στο Δεντρο της Ζωης ηταν ακομα καλυτερη και πιο δυσκολη (και κριμα που δεν προταθηκε γι'αυτη).
Πιο αδικημενος ολων ο Michael Fassbender του Shame που αγνοηθηκε,επιδεικτικα.Ιδιως οταν συγκρινεις την ερμηνεια του με του Γαλλου που βραβευτηκε.

Άποψη μου …. Χάλια (ασπρό) μαύρα
Και θυμάμαι και κάτι δηλώσεις του τύπου’ όχι μόνο η καλύτερη ταινία της χρονιάς αλλά και η καλύτερη των τελευταίων αιτών’ …
Νταξ δεν ήμουν το ιδανικό κοινό…
Οπότε δε πειράζει μια μαύρη ψήφο από ένα μαύρο πρόβατο

Είδα το Unstoppable του μακαρίτη (που τελικά δεν είχε καρκίνο στον εγκέφαλο ή άλλο πρόβλημα υγείας) Τόνι Σκοτ.
Ξεκίνησε ενδιαφέρουσα (ή ήμουν προκατειλημμένος υπέρ της) αλλά μετά πήρε όλα τα κακά στοιχεία του Hollywood με κλισέ, παντελή έλλειψη ρεαλισμού, cheap thrills, εξέλιξη που προσβάλει την νοημοσύνη των θεατών και φυσικά το πιο ανόητο (πλην όμως προφανές) χολυγουντιανό τέλος που μπορείτε να φανταστείτε, με κερασάκι τα κειμενάκια του τι απέγιναν οι συμμετέχοντες στην ιστορία στα χρόνια που θα ακολουθούσαν.
MV5BMjI4NDQwMDM0N15BMl5BanBnXkFtZTcwMzY1ODMwNA@@._V1._SX95_SY140_.jpg

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Είδα το Unstoppable του μακαρίτη (που τελικά δεν είχε καρκίνο στον εγκέφαλο ή άλλο πρόβλημα υγείας) Τόνι Σκοτ.
Ξεκίνησε ενδιαφέρουσα (ή ήμουν προκατειλημμένος υπέρ της) αλλά μετά πήρε όλα τα κακά στοιχεία του Hollywood με κλισέ, παντελή έλλειψη ρεαλισμού, cheap thrills, εξέλιξη που προσβάλει την νοημοσύνη των θεατών και φυσικά το πιο ανόητο (πλην όμως προφανές) χολυγουντιανό τέλος που μπορείτε να φανταστείτε, με κερασάκι τα κειμενάκια του τι απέγιναν οι συμμετέχοντες στην ιστορία στα χρόνια που θα ακολουθούσαν.

The Rail Company And True Story Behind 'Unstoppable'

Last edited:

moonrisekingdominternatv.jpg

Ο καλυτερος Wes Anderson απο την εποχη του The Royal Tenenbaums.
Eικαστικα και σκηνοθετικα υπεροχος,σουρεαλιστικος,σαρδονιος και σαρκαστικος οπως παντα,κυνικος ορισμενες φορες αλλα και αναπαντεχα τρυφερος.
Ενας ασχημος και φαινομενικα χαζοβιολης πιτσιρικος θα αναστησει τα συναισθηματα και τα αντανακλαστικα μιας κοινωνιας αποχαυνωμενων.
Εξαιρετικο.

Last edited by a moderator:
ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ

Η καινούρια τανία του Γκορίτσα

Καυστική, σατυρική, πανέξυπνη και σωστά δομημένη.... Μπράβο...

Πραγματικα απολαυστική με μεγάλες δοσεις ρεαλισμού της λειτουργίας του δημοσίου!

l_1259521_5bffeb97.jpg

The Cabin in the Woods (2011)

Το πρώτο μέρος της ταινίας με απογοήτευσε γιατί έβλεπα κάτι από τα ίδια για ταινία τρόμου (μην πω και χειρότερο).
Στο δεύτερο μέρος όμως που συνειδητοποίησα ότι είναι παρωδία/σάτιρα μου άρεσε περισσότερο.
Το είδα σαν μια προσπάθεια διακωμώδησης αυτού του είδους ταινιών ενώ παράλληλα σατιρίζει (με πολλά κλισέ μεν) και την κατάντια του ανθρώπου.
Μου θύμισε λίγο το Piranha 3d ειδικά στο σημείο του... "πανικού"... :violent-smiley-008:

Όσοι πιστεύουν ότι απ' όλα τα τέρατα που εμφανίστηκαν στο τέλος το πιο άσχημο είναι... η Sigourney Weaver, κρίνονται ως κακεντρεχείς... :laugh:

Eπιτελους μια ταινια να τα σπαει (τα ηχεια :D)

ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΧΤΕΣ !!